סלאח. "אין ליהודים שום זכות על אף גרגר עפר"

shm490

New member
סלאח. "אין ליהודים שום זכות על אף גרגר עפר"

מה יהיהה עם האדם הזה ?אין סוף לשטויות שהוא מטיף להן ?

shm490

New member
תגיד לי מה אתה רוצה שאני אכתוב

לך בסינית או פולנית ? תן תרגום , אחרת זה ניראה לי יפנית שימושית .

הוא יודע שאתה לא יודע ערבית

לכן הוא שם את הלינק הזה כדי שלא תוכל להכנס איתו לדיון

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

זה היתרון היחסי שלנו בתור ערבים, אנחנו יודעים גם את השפה , קרוא וכתוב . ולכן הידע שלנו הרבה יותר רחב והרבה יותר מעמיק, ישלנו את היכולת להשוות בין ידיעות שונות
וכך הדיעה שלנו קצת יותר מבוססת. מלבד זאת , איך אדם שלא יודע את השפה של האחר, לא קורא בספריו ,לא מקשיב לטלויזיה שלו יכול להתווכח איתו ועוד להנפל עליו ולהכפיש אותו , איך !!

respecta1

New member
אתם יודעים כי זה נכפה עליכם..

"ישלנו את היכולת להשוות בין ידיעות שונות וכך הדיעה שלנו קצת יותר מבוססת." מבוססות, אבל מבוססות על מה? על תקשורת ערבית לאומנית?

כי אני רואה מה קורה במו עיניי

כשערבי מתפוצץ במדינה אני לא צריך להבין את השפה שלו כשערבי זורק אבנים אני לא צריך להבין את השפה שלו כשערבים תומכים לי בהמוניהם בחיזבאללה ובחטיפת חיילים אני לא צריך להבין את השפה שלהם. הקשבת למה שאברי גלעד אמר? הוא אמר שכשכל פעם קרה משהו תמיד הוא קודם ניסה לחפש איך ישראל לא בסדר ורק אחר כך אולי הוא היה מחפש איך הערבים לא בסדר. אבל הוא סוף סוף נגמל! לשמאל היהודי נמאס כבר לאכול את השטויות שהרחוב הערבי מאכיל אותו

במעשים של הערבים אני יודע מה קורה

כשערבי מתפוצץ במדינה אני לא צריך להבין את השפה שלו כשערבי זורק אבנים אני לא צריך להבין את השפה שלו כשערבים תומכים לי בהמוניהם בחיזבאללה ובחטיפת חיילים אני לא צריך להבין את השפה שלהם. הקשבת למה שאברי גלעד אמר? הוא אמר שכשכל פעם קרה משהו תמיד הוא קודם ניסה לחפש איך ישראל לא בסדר ורק אחר כך אולי הוא היה מחפש איך הערבים לא בסדר. אבל הוא סוף סוף נגמל! לשמאל היהודי נמאס כבר לאכול את השטויות שהרחוב הערבי מאכיל אותו

מוחמד5

New member
חבוב

לך תעשה ספרה ותחזור, לך תספור כמצה חפים מפשע ישראל הרגה וחיסלה,לך תספור כמה ילדים,לך תספור כמה נשים, לך תספור. . זה בתור התחלה, תחזור עם מספרים ואחר כך אשלךח אותך למשימה חדשה. עד שתבין ותפנים מי ,איך ,ואיפה ,ועל מה,ומתי ומי לא בסדר. אחר כך תחזור לכאן ותתחיל לנהל דיון

מוחמד5

New member
חבוב

לך בתור התחלה תספור כמה פלשתינים תושבי הרשות ועזה, וכמה פלשתינים אזרחי ישראל נהרגו בדם קר ,ילדים,נשים,זקנים,תיניקות.. כשתסיים לספור תחזור לכאן ואז אני אשלח אותך לעוד משימה. עד שתתחיל לדקלם ולהפנים מי,איפה,מתי,איך,כמה,מדוע .. לא בסדר. לך תספור ואז תחזור.

תכתוב עוד פעם.

מוחמד כדאי שתבין ש"אין זיקה בין טרור רצחני להרג לא מכוון של אזרחים בעזה" את זה לא אני אמרתי אלא ערבי בעל טור בעיתון מכווית.

אגב אתה האחרון שיכול להטיף איך מנהלים דיון

אני בניגוד אליך תמיד אגיב לכל שאלה,לכל טיעון ובעצם לכל סוג של הודעה שיפנו אלי או שבעצם תופנה לכולם. אני בניגוד אליך לא נעלם אחרי הודעה או שתיים

ינשוף4

New member
יש כאן בעיה של חוסר דיוק

א. תפריד בין עזה לארץ. מדובר במצבים שונים, וכחות שונים (וגם אמצעים שונים). בעזה רק הצבא פועל. לא אזרחים ישראלים, ולא משטרת ישראל. ושם יש טרוריסטים חמושים, שיורים על ישובים (שנמצאים בהם אזרחים) ישראלים. ותפקיד הצבא לעצור ירי כזה. גם אם, שלא בכוונה, נפגעים אזרחים. כל מה שאני יכול להגיד לאזרחים עזתים- שיתרחקו מחמושים שיורים. (להזכיר לך שבחו"ל זה "מובן מאליו"?). רק כאן יש הטוענים ל"זכותם" להצטופף סביב אותם חמושים. ודבר נוסף. לגבי נפגעים שאינם "ילדים, נשים או זקנים", יש לנו רק את ה"מילה" של הטרוריסטים, אם הם טרוריסטים, או "סתם אזרחים". אין אפשרות לחקירה ממשית, ומכאן שמדובר ב"עבדות בספק". ב. בתחומי הארץ- מצאו את מותם אזרחים ממוצא ערבי. בדרך כלל- תוך כדי פעילות עבריינית (לא "ילדים, נשים וזקנים"). ואלה- רק לאחר שנעצרו ניתן לדעת אם יהודים או ערבים. ו"הריגה בדם קר"? אתה מכליל בה גם את המקרה האחרון? להזכיר לך- עבריין נמלט התנגש בניידת משטרה עומדת (נכון, כדי לחסום הכביש). אז לדעתך באחריות המשטרה לפנות הדרך לפני כאלה, כדי ש"לא יסתכנו"? מקרים קודמים כאלה הסתימו בפציעת אתם נהגים, אבל בפציעת, או הריגת, אלה שנקלעו לדרכם. ג. וכל מקרה כזה בארץ- נחקר לפרטים (להוציא מהומות 2000, בהם היתה בעיה לחקור בשלמות). והתנהלות הפרקליטות- להעמיד לדין כל מי שיזם פגיעה בעבריין, אם יש לה אפילו "תרוץ" של ראיה. אז במקרים שלא הגיעו לכך- מסיק שאפילו זה (תרוץ של ראיה) לא נמצא. ד. לפחות השתמשת במינוח "נהרגו בדם קר" ולא "רצח". ואפילו זה- לא בטוח. לפחות שלושה מקרים (כל המידע שלי- מהתקשורת) היו במהלך ארוע, ויש לי ספק רציני באם היתה כוונה להרוג. ה. וכמובן- אני יוצא מהנחה שלא הכללת את נתן זאדה (וקרבנותיו) בנשואי הדיון. לגביו- אין מחלוקת.

זאת התמצית של חוסר היכולת של מרבית הישראלים

להבין את דרך המחשבה של הפלסטינים. מי שחושב שאין סיבה ללמוד את השפה שלהם, ושהוא יכול להבין אותם גם בלי זה, מוותר מראש על היכולת להבין, שלא לדבר על הזלזול העמוק והמוחלט באנושיות של הערבים באופן כללי כערבים. זה דומה ליחס לבעלי חיים, ומזכיר את ההתבטאות של רפול בזמנו על תושבי עזה כ"ג'וקים מסוממים". ואת זה אפילו בשירותי המודיעין למינהם הבינו כמעט מאז ראשית ימי הציונות.

אלה לא שטויות, הוא באמת מאמין בזה, הוא וכל

תומכיו (והם לא מעטים), והוא לא שולי או קיצוני, הוא מייצג עמדה מרכזית בנרטיב הפלשתיני הלאומי או לחילופין האיסלמי. אני לא מבין מדוע אנחנו לא שוללים ממנו את הזכויות והאזרחות ובועטים אותו לרשות, באמת לא מבין...

shm490

New member
אני יודע שהוא אולי מאמין

אך הרי ברור שישראל לא תפגע או תעשה כל פעולה שהיא במסגדי הר הבית וכל העסק הוא לשם ליבוי יצרים ותעמולה וקבלת תרומות . אולי באמת הגיע הזמן שהיועץ המשפטי יבדוק את מעשיו של השיח הלא מכובד .

סלאח מבטא את עמדתם של רוב פלסטיני 48

הוא אומר בגלוי מה שרובם חושבים אך נזהרים מלהתבטא בצורה ברורה כפי שהוא עושה. איך אני יודע? פשוט מאוד: מאז שראלב מג'אדלה מונה כשר בממשלה מתנהל נגדו מסע הסתה והתרת דם במגזר הערבי כאשר כל זב ומצורע משתלח בו. לאחרונה החרימו מנהיגי המגזר את סעודת הרמדאן בנצרת שבה מג'אדלה השתתף. אין כמעט אדם ברחבי המגזר שיוצא להגנת מג'אדלה שהפך למצורע. ההיפך קורה עם סלאח: המנהיגים של פלסטיני 48 מתקבצים סביבו כמו זבובים סביב המנורה ומגינים עליו בחמת זעם מפני ה'רדיפות' של השלטון הציוני. רבבות פוקדים את אסיפות ההסתה שלו והוא מוזמן כאורח כבוד לכל הארועים. אף אחד ברחבי המגזר לא פותח את הפה נגדו ומסתייג מההסתה שלו, אלא להיפך: הם מאמצים בחום את עמדותיו ועמדות תנועתו כפי שאפשר לראות בהפגנה ההמונית של אירגוני הפורעים באום אל פחם, מעוז התנועה האיסלאמית, שבה הוא ואנשיו שיחקו את התפקיד המרכזי וכל המפלגות והאירגונים במגזר, כולל ה'חילוניים' כביכול כמו הקומוניסטים ואנשי הטרור החילוני מאבנאא אל-בלד, כירכרו סביבו.

THE WIZARD 55

New member
אהרן, דווקא הרוב הם אנשים מתונים

שנזהרים לפתוח את הפה, בשל החשש שלא יקראו בוגדים מצורעים ציונים וכד'. משיחות רבות שלי, עולה כי הרבה מגנים את ראאד סלאח, אבל ואת התנהלות המנהיגים, ולא מסכימים לדיעות הקיצוניות שלהם אני שמחה שבשנה האחרונה, ראיתי שהרבה מחבריי העזו לצאת כנגד דיעות הקיצוניים. והאנשים הלא ראויים. אני מקווה שתקום תנועה חדשה של ערבים, שלא תפחד להגיד באמת את מה שהם חושבים.

אם הם הרוב אז מדוע הם מפחדים? ממה יש להם

לפחד אם יש בידם את הייתרון המספרי? אם תקום תנועה, אפילו קטנה שלא תפחד להתנגד, בקול רם לסלאח ודומיו אז אולי יש תקווה, אני לא רואה את זה קורה.

THE WIZARD 55

New member
יובל אל תחשוב שזה כל כך קל

בוא נגיד להתגרות בחברה ומוסכמות שלה. אתה לא יודע כמה אנשים מגנים את החמאס ויודעים שהוא מרעיל שם את העם, ויש כאלה שלא פותחים את הפה, יש כאלה שמעבירים ביקורת עליהם בקטנה..הכל, כי לא רוצים להראות רע. תחשוב על כמה צעירים שבאמת רוצים להתגייס, קח את גברר כאן לדוגמא שהדבר היחידי שמונע ממנו להתגייס, זה החברה. האמת אני הייתי ממליצה לליון להקים מפלגה, אני בטוח אעזור לו:)

למעלה