סלאח. "אין ליהודים שום זכות על אף גרגר עפר"

אם הרוב הוא המתון כהגדרתך אז דווקא הקיצוניים

אמורים להחשב כבוגדים. אין לערבים המתונים אפילו תנועה אחת בודדת. ממש כלום תאמיני לי אם היתה תנועה כזאת או אפילו מפלגה שתרוץ בבחירות אני אפילו הייתי מצביע בעדה.

לקלל את החבר'ה

אךךךך אני עם ליון במפלגה לפני מפלגה צריך לגייס אנשים לקבוצה נפעל בתוך מועצות נוער, תנועות נוער ערביות גם אצל יהודים נדאג שכולם יתגייסו ולא ישארו אלה שממציאים מחלות מהאוויר

אושרי 7

New member
אז את אומרת.

כמעט כל סקר שאי פעם נעשה שולל את מה שאת אומרת, בואי תסבירי לי למה כדאי לי להקשיב לך.

THE WIZARD 55

New member
עזוב סקרים אושרי

אם אנשים לא היו נכנסים לפורומים במטרת ניגוח והחרבות היו נשמטים, אתה לא יודע איזה דיעות היית שומע כאן..או במקומות אחרים.. אני אומרת לך מה שקורה מסביבי

אושרי 7

New member
"עזוב סקרים"...

סקרים הם לא מוחלטים, אבל הם התמונה הכי אמינה שאנחנו יכולים לקבל מהמציאות. זה לא משנה שאת מכירה כמה שחושבים אחרת, הסטטיסטיקה היא יחסית.

לערבי מחיפה שתמך בשרות לאומי שרפו את החנות

הערבי הזה שקשק מפחד וניסה להתנצל ש'לא הבינו אותו נכון' מפחד מפני הטרור השורר ברח' הערבי נגד ה'משת"פים' עם הסהיונייה. אף אחד לא יצא להגנת הערבי הזה. הוא גמור, שרוף בחברה שלו המתייחסת אליו כאל בוגד.. זה כמו הטרור של המאפיה בסיציליה: כולם יודעים עליו ושותקים. רק שאצל פלסטיני 48 הרוב תומכים בטרור הזה ורודפים את קורבנותיו. אבל כששואלים אותם עליו אף אחד לא ראה ולא שמע.

THE WIZARD 55

New member
אסור לפחד להביע את הדיעה

ודווקא בגלל מקרים כאלה, צריך שכל אלה שבחרו בדרך האחרת להתאחד, ולמגר את תופעת האלימות, כלפי אנשים שחושבים אחרת או פועלים אחרת. תאמין לי שאתם תמיד מבקשים הוכחות לנאמנות, ורוב הערבים הם נאמנים כי אילולא הנאמנות, מזמן היתה כאן מלחמת אזרחים. יש מלא אנשים טובים, הרבה חברים שלי, שרק רוצים לחיות כאן בשלווה אין להם כח להתעסק בפוליטיקה, הם מתעסקים בבעיות היומיומיות שלהם, כולם רוצים שקט אהרן. הבעיה, שרק שומעים את קולות הקיצונים.

מוחמד5

New member
../images/Emo2.gif

ז'אק יעקוב !! אחלה אדם, אשתו והבת שלהם, משם קנינו את שמלות הכלה של אשתי, אנשים חביבים ומקסימים. לא מאמין.

מוחמד, אתה חסר תקווה. מה תגיד אישתך על זה?

אפילו ישימו לך מול העיניים את האש ששרפה את סלון הכלות שלו אתה לא תאמין ואפילו תאחז האש בבגדיך ותלחך את שערותיך תמשיך לצעוק 'אני לא מאמין'. רק אם יופיעו אצלך בבית חמאסניקים עם קלאץ' תתחיל להאמין, אבל אז עלול להיות מאוחר.

מוחמד5

New member
חבוב

יש אצלנו זבל,וגם אצלכם יש זבל. את הזבל שלנו לא הייתי מחליף בזבל שלכם . תחפשו זבל תמצאן זבל. תחפשו זהב תמצאו זהב,כל אחד והחוש הריח שלו.

מוחמד נו תתאמץ

אולי בכל זאת תצליח להאשים אכשהו את ישראל בברבריות הזאת. תתחיל להפנים שהרחוב הערבי גורם לשמאל היהודי להתפורר.

מוחמד5

New member
חבוב

אצלנו יש זבל של אנשים ואצלכם יש זבל של אנשים.והזבל שלהם הוא בטונות.להזכיר לכם מה היה בשכונות החרדיות !! להזכיר לכם מה עושים המתנחלים לחיילים !! מה עשו בגוש קטיף !! מי שמחפש את הזבל ימצא אותו.

respecta1

New member
מה הם עשו?

פינו אנשים מביתם ועדיין לא הייתה שום התנגדות אמיתית אז על מה אתה מדבר? ומי שמחפש זבל ימצא אותו, הבעיה שאצלכם גם בלי לחפש מוצאים.. ואם כבר בזבלים עסקינן, "אדם" ירה באחותו על רקע "Fבוד" המשפחה.. אחרי שירה בה פעמיים בראש הוא המשיך לבעוט בה, האחות העמידה פני מתה וכשהאח אמר למשפחתו שהוא ירה באחותו "חיבקו אותו" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3517577,00.html ראיתי את זה בבוקר לא האמנתי למראות עיני.. בלי קשר למה שדיברנו פה זה פשוט מזוויע.

THE WIZARD 55

New member
בשמחה, יש עוד הרבה שיצטרפו אליה..

ואם היו יהודים מצטרפים אליה, גם היה נהדר..:) תנועה אחרת..ערבים ישראלים ככה הייתי קוראת לה:) יש כל כך הרבה בעיות שצריך לטפל: כמו למשל נערים שרוצים ללכת לצבא, שירות לאומי וחוששים, כי אין את העידוד והתמיכה, לרוב דחייה גם מהמנהיגים שממש אוסרים זאת לתת מענה לאנשים שחוששים למצוא את עצמם מחוץ לחברה לכפר בו הם נמצאים..במידה ויפעלו אחרת. לטפל בבעיות האמיתיות של הערבים במדינת ישראל תנועה כזאת היתה יכולה לשנות הרבה בחברה ערבית ישראלית..

למעלה