סלובניה נגד דנמרק שידור חי ישיר לצפייה ישירה!

• פותח הנושא ראובן נחמיאס
  • פורסם בתאריך
ר

ראובן נחמיאס

Guest

לצפייה בשידור המשחק לחצו כאן!

סלובניה נגד דנמרק לצפייה ישירה, סלובניה נגד דנמרק שידור חי, סלובניה נגד דנמרק שידור ישיר, נבחרת סלובניה נגד נבחרת דנמרק שידור חי ישיר לצפייה ישירה, דנמרק נגד סלובניה שידור ישיר חי לצפייה ישירה, נבחרת דנמרק נגד נבחרת סלובניה שידור חי ישיר לצפייה ישירה - תקציר המשחק: זה לא שלא ציפיתי לזה. אבל אני פשוט כל כך מבולבל מהאופן שבו גילית בי עניין כל הזמן, ואז השארת אותי תלוי בשנייה הבאה. איך אתה כל כך מפחד לסכן את החברות כשכבר הרסת אותה ברגע שביקשת ממני לבלות, לצאת לדייט, לבלות את הלילה, להגיד לך לאן אני הולך, ולהגיד לך מתי אגיע. בית? שינית את אופי הקשר שלנו. איך אני אמור להחזיר את זה למה שהיה פעם? במילותיה של טיילור סוויפט, ' ואם אני מתה בשבילך, למה אתה במתעורר?' קברת אותי חי אבל עדיין בחרת לשבת על הקבר ולהשקות את הדשא כדי שיישאר ירוק. אני אתכלך מתחת לאדמה קרה, אבל נוכחותך תרגיש חמה יותר על אדמה מוצקה, ותמשך זמן רב יותר מאלה שבאמת אהבו אותי - אלה שבאמת אכפת להם. אני לא מבין, ולא הייתי רוצה להכריח את עצמי לעשות זאת. זה מתסכל. אני בטוח שזה עצוב שאתה לא יודע איך זה מרגיש להיות מאוהב ללא יורו 2024 נשימה במישהו עד כדי כך שתהיה מוכן לשבור את הסלעים שמרחיקים אותך ממנו. אני מניח שמה שהופך את זה לעצוב יותר הוא שידעתי איך זה מרגיש, והרגשתי את זה איתך. למדת באומץ כל פיסת לבי רק כדי לשלוט איך לשבור אותה. הרמת את רוחי רק כדי לצלול אותם לקצוות העמוקים.למדת באומץ כל פיסת לבי רק כדי לשלוט איך לשבור אותה.הרמת את רוחי רק כדי לצלול אותם לקצוות העמוקים. אם לא התכוונת לזה, אז למה גרמת לזה להרגיש כל כך אמיתי? אם לא התכוונת לזה, אז מי האיש שאהבתי כל הזמן? בחורה בשנות ה-20 לחייה שבוכה בחנות נוחות אקראית תיראה פשוט מוזר, נכון? סביר להניח שתניח שהיא נשבר לה, איבדה את עבודתה או פשוט מחפשת תשומת לב. "היא יכלה לבחור מקום פרטי יותר לבטא את רגשותיה", היו אומרים. בהשוואה לילד, שפשוט ייראה כמו ילד בהיותו ילד - בלי תוויות, בלי סיבה. רק ילד בוכה, וזה "נורמלי". אילו רק ידעתי שאלו החיים כמבוגר, לא הייתי מתחנן לשמים שיגדילו אותי, יגרום לימים לזוז מהר יותר, להוסיף עוד מספרים לגילי. כשהייתי צעיר יותר, הייתי מקנא בטיטות שלי שישבו על המרפסת מאוחר בלילה, אוכלים חטיפים ונשארים ערים כל עוד הם רוצים בזמן שאמא שלי לוקחת אותי בכוח לחדר שלי כי לילד אמורים להיות לפחות שעות שינה כדי לגדול טוב - האם גדלתי טוב?​

למעלה