סלט של תגובות, השווצה, צרות קטנות

יונית ש

New member
השאלה רצינית או בצחוק?

כי הנקה היא לא
אמצעי מניעה

אורית ג.

New member
הנקה כמובן אינה אמצעי מניעה

לא כשהוא רק יונק ולא בשום אופן אחר. לא יודעת מאיפה המיתוס הזה... גם (דרך אגב, אם כבר נותנים עצות
) שיטת הימים הבטוחים אינה בטוחה (למרות ששם אני ממש לא מבינה למה זה לא עובד - זה חשבון די פשוט ואני לא מהעדינות האלה שאיזה מצברוח יזיז להן את הביוץ) שלא לדבר על ז שצריך גם משמעת בשיטה הזו ובזה אני כנראה לא משהו
וגם (לא ממש מומלץ בכל מקרה, אבל אני נאלצתי ) טיפולים כימותרפיים לא מונעים הריון (למרות שכמה רופאים נשבעו לי שכן...) (אה, ואל תחשבו שזה היה כל כך נורא - ללדת זה הרבה יותר סבל) אני (אחרי השלישית הזו) כבר מדברת עם בעלי שכדאי שיעשה קשירה קטנה באינסטלציה שלו - זה ניתוח פשוט ובסין עושים אותו אלפי פעמים ביום . אבל לכו תשכנעו מילואימניק קשוח

zimes

New member
הנקה היא כן אמצעי מניעה

עם המון תנאים, ובטוח, אם אני לא טועה, רק ב 98%. התנאים: - חצי שנה ראשונה. - מיניקים כל 4 שעות - לא פותחים רווחים, גם לא בלילה. - עוד לא קיבלת מחזור. - הילד רק יונק: לא נכנס כלום לפה - לא מים, לא מוצץ, לא בקבוק, לא בערך. רק ציצי מגיע לפה.

רותי ע

New member
ובגלל זה פגשתי אצל רופא הנשים

בחורה עם תאומים בני 4 חודשים שגילתה להפתעתה שהיא בהריון... (ואיך שלא קינאתי בה
)

דיאנה1

New member
יש קריקטורה כזו בספר של ד"ר בר

שתי נשים בחדר המתנה של רופא נשים, האחת מניקה תינוק ושואלת: "זה נכון שאי אפשר להכנס להריון כשמניקים?" השניה, מניקה תינוק קטנטן מצד אחד ופעוט בן שנה בערך מהצד השני, עונה לה: "זה מה שבעלי סיפר לי".

הנקה כאמצעי מניעה

אני כשהנקתי לא קיבלתי מחזור - 8 חודשים. ז"א שהייתי חופשיה ממחזור במשך כמעט שנה וחצי.. איזה כיף... אי קבלת מחזור לא מעידה על כך שלא מתרחש ביוץ! מכיוון שהמחזור מגיע שבועיים לאחר הביוץ - אז איך אפשר לדעת? בת דודה שלי נכנסה להריון חודשיים אחרי הלידה, כאשר הניקה הנקה מלאה, אז נא לא לסמוך על הנקה כאמצעי מניעה. לפעמים זה עובד, לפעמים לא. ובקשר לאמצעי מניעה - למה לא התקן? זה מומלץ לנשים לאחר לידה אחת לפחות. אצלי שוכן כזה אחד ברחם, ואנחנו חיים בשלווה זה עם זה.

אורית - קראתי עם חיוך רחב../images/Emo13.gif

כל הכבוד לקטנצ´יק וברכות להריון, שיהיה משעמם וקל. גאיה וזיו

מתה על "הנשמות הטובות"

פשוט לא ייאמן כמה אנשים אוהבים לדחוף את האף שלהם. כאילו שהיא הולכת לגדל לך את הילדים. לפי התשובה של בתך - נראית לי יותר אינטיליגנטית מהאישה. אז שיהיה הריון קל, געגועים קלים לאבא/בעל והמילים עוד יבואו בהמוניהם מהגאון הקטן

דניעל

New member
איך את לא מתביישת!../images/Emo8.gif

להביא ילד בהפרש של שנה ו- 11 חודשים ולא שנתיים וחודש! לא יכולת לחכות עוד חודשיים? יש לך מושג איזה נזק נפשי את גורמת לילד?! אילו תסביכים?! אילו רגשי-נחיתות-חרדת-נטישה-תסביך-אדיפוס-קנאת-פין-דיכאון-שלאחר-לידה הוא עלול לפתח!? גיל שנתיים הוא גיל קריטי. ביום הולדת שנתיים הילד מתעורר והופ! גדלתי בשנה! אפשר להביא לי אחות! פעם הבאה תקשיבי להורים של החברים של הבת שלך. ולא! את לא תהיי בסדר! את תסבלי ותסבלי ותסבלי ואונה לך ואונה לך! איזה אנשים... בחיי... איזה אנשים... כל הכבוד על המילים הראשונות. אכן, מילות מפתח. לא יודעת איך דניאל מסתדר בלי המילה "בירה" D-: אני מדמיינת את איתמר נכנס ככה לבר, הדלתות מתנפנפות קדימה ואחורה, הוא מטפס על הכיסא הגבוה שליד הדלפק. מטפס, מטפס, מטפס... מתיישב, מסדר את החיתול ומכריז לעבר הברמן "ביה!". דניאל מעדיף מילים כמו "הופה", "הנה", "אבא", "די", "ואו!", וברוח ימים אלה "בום!" (זה מהספר "מעשה בחמישה בלונים", לא מהחדשות...)

אורית ג.

New member
והמון המון תודה על כל התגובות

והעידוד. ויש לי גם חדשות טובות : בעלי כנראה ישתחרר מהמילואים ביום ה´ (במקום בעוד חודש!!) איך? (למה להכניס לכאן פוליטיקה
) הוא היה אמור לשרת בשטחים וברוח הפוליטית של הבית שלנו ביקר לא לשרת שם ולהמיר את השרות הזה באחר (ממילא המילואים האלה הם בנוסף לרגילים שלו, איזשהו טריק צה"לי של השאלת חיילים מיחידה ליחידה) אז הם הודיעו לו שהוא כן חייב לעשות אימון אבל את מה שאחריו מבטלים לו. (הסליחה עם כל מי שגר בשטחים או חושב שהם חלק בלתי נפרד מהארץ שלנו - אין לי טענות על דרככם אלא רק חילוקי דעות ואי מקווה שלא יהיה מזה ריב כאן - אם כי אני מוכנה כמובן לשמוע גינויים על צורת המחשבה שלי שהיא טיפ טיפה שמאלה מיוסי שריד
) שמחתי לכל העצות על המנוחה והסידור וההתיחסות לגברת רבת הטקט שפגשה אותי - אני כבר לא מתרגשת מכאלה אם כי בהחלט אשתדל לשמור על משמעת קפדנית יותר אחרי הלידה הצפויה לי עוד. והברכה " הריון משעמם" של גאיה היא בהחלט לעניין במקרה שלי שבו הסימן היחד הוא שאני לא יכולה לישון על הבטן. בהחלט מבורך. ולמען ההסטוריה ואם אצטרך פעם לזכור, אני אמסור כאן שחור על גבי פורום את מילותיו האחרונות של החייל האמיץ שלי , לפני הפרידה היום בבוקר, להלן: "יקרה שלי, ראיתי ג´וק ענק באחד הארגזים" כמובן שהוא לא הרג אותו ולא חיפש אותו ולא ולא ולא. הוא אפילו לא בטוח באיזה ארגז (נדמה לו שזה ההוא הגדול שליד הספה). אז על להמשיך את סידור הבית אין לי מה לחלום אני מאלה שלא רק מצדיקות את הסטראוטיפ השוביניסטי על האשה ההסטרית שעולה על השולחן כשהיא רואה ג´וק, אני הסטראוטיפ הזה בכבודו והעצמו. כמה נורא. ואת תגידו לי שהם לא עושים כלום . לי הם עושים דום
לילה טוב

רותי ע

New member
בלי פוליטיקה : בקרוב אצלי ../images/Emo8.gif

בעלי צריך לצאת בתחילת יוני לחודש מילואים. ואני אומרת : אוףףףףףףףףףףףףףף.............. אז ברכותי
ורק תסבירי לי בשביל מה צריך בעל אם הוא לא הורג ג´וקים ???

וחכמינו היו אומרים:

עדיף חמה בארץ שלא מדברת ומציקה מאשר חמה בברזיל שמתקשרת ומ---יינת את המוח כל יום. אם היית יודעת אילו כוחות נפשיים אני צריכה לכל שיחת טלפון, היית מוותרת... צריך להוציא ספר בעניין החמה (או החמות, איך שאומרים) או שזה יהיה הפרק הראשון בספר שיוציא הפורום. הכי חשוב-תשמרי על עצמך ותהני מכל מילה חדשה שהפשוש המתוק אומר.. משי

אורית! את כותבת נהדר!

ולעניין- שימשיך ככה ההריון, טפו טפו טפו. הבת שלך נהדרת, ככה צריך לענות לאנשים חצופים. הדירה- גם לנו יש ארגזים סגורים. למען ההגינות אני אציין שלפני שגלי נולדה עשינו סדר וצימצמנו את הדברים הלא ממוינים לשני ארגזים. ההנקה תלך מצויין- אני בטוחה בזה. עם אמא כמוך- אין לי ספק שאיתמר ירשה לחדשה לטעום לפעמים. גם אני לא מהגומלות, וכמוך קצת קשה לי עם השרשורים האלה, אבל כשתצטרכי- אל תהססי לשאול שם, או את אסתר, שאין יודע איפה היא תהיה כשהשאלה תהיה רלבנטית. סיכום- אין עליך! אפילו הצרות שלך מצחיקות.

למעלה