סלט
בתבלינים

NIR Y

New member
לא היתי מכון

כי לא ממש אכפת לי לאן מגיע הכסף כול עוד זה לא יותר זול אין לי סיבה אני קונה רק מקורי בשביל עצמי ! וזה נכון לכל המוזיקה שאני שומע לא רק פינק פלויד

The face of rocknroll

אגב דיון על אמנים והשפעתם - כן או לא, כמה ולמה - היום נחגג במזל"ט יום הולדתו השישים של אחד מאמני הרוק החשובים והמשפיעים ביותר בהסטוריה, ואחד האמנים האהובים עלי ביותר. וזו תרומתי הצנועה לחגיגות - לחיים, ועד 120 !!

בכוונה לא נתתי את שמו...

כדי שאלו שאינם מזהים אותו מיד, יסתקרנו ויחפשו מיהו.
מדובר באמן שצריך להיות מוכר לכולכם.

emmily plays

New member
אמממ

למרות חיבתי לפסידליה סיקסטיזית אנלא מחזיקה כל אלבום שאי פעם יצא... יש לי אוספים בהם לא כתובים שמות חברי הלהקה. כך- אני גם לא יודעת את שמות חברי הmoody blues הנהדרים או את שמות חברי ה small faces . אגב... גם את שמותיהם של ניק ריק ודייו לא ידעתי עד שקניתי אלבומים של הפלויד. את שמו של רוג'ר ידעתי... משום מה.

את השם של הבחור שהיה לו יומלדת

אתמול, את מכירה! ובקשר לקינקס, תמיד אפשר להגיד דיוויס, זה מספיק

מילא השמות של הפלוידים...

ואפילו את שמותיהם של האחים דייויס לפעמים שוכחים... אבל יום ההולדת הנ"ל נחגגה אתמול גם ב-BBC וב-SKY news. סקאיי אפילו הגדילו לעשות, והביאו מומחה לאולפן, שדיבר על יקירנו - אופיו, חברויותיו, יריבויותיו, צרותיו עם החוק, וגם תרומתו האמנותית לעולם. ולחשוב שפעם הוא היה "אוייב הציבור מס' 1" בממלכה המאוחדת...

הידעתם ...

שבשנת 1953, כשהיה בן 9 לערך, הוא היה אחד מבין ארבעת נערי-המקהלה שנבחרו - מבין כל מקהלות הבנים באנגליה - לשיר "סולו" את ה"הללויה" בטקס הכתרתה של המלכה אליזבת? אמת לאמיתה. ואחד משלושת הבנים האחרים היה רוי מארסדן, שלשנים נהיה שחקן טלוויזיה, ונודע במשחקו כמפקח דלגליש, בסדרות הטלוויזיה עפ"י ספריה של פ.ד. ג'יימס. אגב, זה לא משנה בכלל איך הוא נראה היום (ההגדרה הכי קולעת, לטעמי: הוא נראה כמו תחת של קרנף אפריקאי אחרי שרבץ בבוץ כמה שעות, ואז התייבש בשמש) - ראי הכותרת שנתתי לתחילת השרשור הזה.

למעלה