../images/Emo9.gif
1) סליחה ומחילה: א. האם את/ה טיפוס שבאופן כללי נוהג לסלוח בקלות או לא ? בקלות יותר מהרוב, אבל זה לא עד כדי כך "בקלות". ב. על אילו מעשים קל לך לסלוח ? זה משתנה, תלוי בכל אחד ואחד. אני בגדול יכול לסלוח על הכל, אם אני רואה ממש כוונת חרטה שמראה על אי-חזרה על כך בהמשך. ג. על אילו מעשים תתקשה/י יותר לסלוח ? רצח ואונס, של קרוב או בכלל. על היתר? אמרתי, תלוי בכוונת החרטה. אולי בגידה יהיה קשה מאוד... ד. ישנם אנשים להם תוכלו לסלוח ביתר קלות ולהפך ? בהחלט, אנשים קרובים - משפחה, חברים טובים וידידות טובות. יש כמה אנשים שיהיה לי מאוד קשה לסלוח להם, אבל אני בד"כ עושה את זה. ה.האם ישנו אדם מסויים (או יותר?...) אשר מסיבה כלשהי לא סלחת לו על דבר מה ? כן, אפילו שניים-שלושה. מגיע להם. ו. האם ידוע לך על אדם כלשהו אשר לא סלח לך על תקרית כלשהי ? כיצד זה גורם לך להרגיש ? ידוע. זה ממש מבאס, במיוחד כשהייתי סולח לה
2) תאויוט (וזו טעות מכוונת...): א. האם את/ה טיפוס שבאופן כללי נוהג להודות בטעויותיו ? כן, לפעמים זה בדיליי ארוך ואז אני משלם על זה
ב. האם זכורה לך טעות מביכה במיוחד כלשהי שלך ? האם אזרת אומץ להודות בה ? זכורות כמה ואזרתי אומץ. פעם אחת זה היה טו לייט
ג. ישנם אנשים בפניהם קל לך יותר להודות בטעויותיך ולהפך ? כן, אמא, החבר הכי טוב שלי והידידה הכי טובה שלי. גמר חתימה טובה! תודה
תמיר. דניאל.