סליחה, אפשר שאלה

in god we trust

New member
בעצם כשחושבים על זה

מי שלא יתקבל לטכניון - לא יקבל הודעת דחייה!!! (בהנחה שהוא נרשם והתקבל לעדיפות שנייה) הם כבר שלחו מכתב קבלה לעדיפות שנייה ואמרו שבינתיים לא התקבלה החלטה בנוגע לעדיפות הראשונה. קצת לא יפה מבחינתם להשאיר ככה דברים תלויים באוויר....

עדי58

New member
קורס פיזיקה בתל אביב

הבנתי שהתאריך האחרון להרשמה לקורס פיזיקה הוא ה-17.7. האם זה התאריך האחרון לשלוח מכתב או תאריך אחרון לקבלת המכתב מהנרשם?

mmm wondering

New member
אושרית..יש לי שאלה

את חושבת שגם בטכניון החתכים יהיו גבוהים לאור הזינוק הדרסטי בחתך ת"א?? כלומר עם הסכם שיש לי 94.8 אין לי כ"כ סיכוי בטכניון? בגלל שאני חוששת מאוד שהחתך יהיה מעל 95

2 שאלות קלילות

קודם כל שלום לכולם, 1. האם בשנה הבאה באוניברסיטת ת"א ישקללו את הסכם כ70%פסיכומטרי או שזה ישאר פיפטי פיפטי כמו שזה היה השנה? (הבנתי שבטכניון ובירושלים זה כבר עובד ככה) 2. האם אוניברסיטת ת"א נותנת צ'אנס לשתי מכינות קיץ בזמנים שונים (לא אחד על השני...) למי שאין לו גם כימיה וגם פיזיקה? בעברית צריך את אותן המכינות? תודה! אני בטוח שתענו בידענות ובשמחה.

ברוך הבא לפורום ../images/Emo140.gif

בקשר לאופן חישוב הסכם בתל אביב, אין לדעת מה יוליד יום, הכל יכול לקרות ולנו רק נשאר להיות מוכנים לכל אפשרות. לא ממש הבנתי מה כוונתך במכינות קיץ בשני זמנים שונים. אם הכוונה היא בשנים שונות, אני מניחה שכן. באותה השנה הקורסים מתקיימים במקביל אחד לשני. באוניברסיטה העברית אין צורך במכינות. כל החומר של פיסיקה וכימיה נלמד בשנה הראשונה.

תודה,

התכוונתי באותה השנה, כלומר זה מצב בעייתי כשאין כימיה וגם פיסיקה. מהו ציון הבגרות המינימלי הנדרש בכל מקצוע?

Musi© Gi®l

New member
אושרית-המומחית לעינייני קבלה.

חחח זה משעשע שהשאלה ישר מופנית אליך

mmm wondering

New member
מקווה באמת שיש עוד

סיכויי כי כבר אני מאוד אבל מאוד מתוסכלת מקווה שרק יהיה טוב כי אני רוצה להגשים את החלום הזה כבר בהצלחה לכולם

תל אביב: פנינה 03-6406053

ירושלים: דפנה 02-6757406. בטכניון אני לא יודעת וגם אם הייתי יודעת, אף אחד לא יענה לך שם עכשיו כי הוא מושבת בגלל המצב.

MAN e

New member
טכניון - רחל: 04-8295372

לא תהיה זמינה בימים הקרובים מסיבות ברורות... אם זה משהו שאני יכול לעזור, אתה מוזמן לשאול

יש לך מושג מה הסכם השנה?

לדעתך הודיעו כבר לכולם או רק לחלק? אשמח לשמוע כל מידע/השערות שיש לך תודה

ana hayfa ana

New member
../images/Emo41.gifשאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שלום מישהו מכיר מישהו שציון המו"ר שלו נמוך מ 180 או מ 170 והתקבל לטכניון?? כי אני מאוד מפחד שידחו אותי בגלל שציון המו"ר שלי נמוך מ 170 אבל הסכם שלי נחשב גבוה .. הסכם שלי 96.02 האם אתם חושבים שהם יהיו חצופים עד כדי כך וידחו אותי בגלל ציון המו"ר????????? תודה ובהצלחה

למעלה