סליחה, אפשר שאלה

אני לא חושבת שידחו אותך בגלל הציון

שלך במו"ר, זה לא עובד ככה. הציון שלך משוקלל עם הסכם לסכם חדש שלפיו מחליטים אם אתה מתקבל או לא. הקטע של דחיות אוטומטיות לא קשור בכלל לציון, אלא לדברים שהם מעבר לציון.

ana hayfa ana

New member
לא יודע

אבל קרוב משפחה שלי מוזמן לראיון שני למרות שעבר את הסכם ופנינה אמרה לו שעדיין לא יודעת הסיבה לראיון זה אך נראה לו שזה בגלל ציון מור נמוך

טוב, זו פעם ראשונה שאני שומעת על זה

יכול להיות שהיה משהו שהוא עשה במו"ר שהם לא בטוחים לגביו והם רוצים לבדוק שוב כדי להיות בטוחים.

hgal

New member
אני רואה שיש פה הרבה שאלות אז הנה

אחת נוספת,5יחידות מתמתיקה נותנות פטור מאיזשהם קורסים?אם כן איזה והאם שווה להשלים את07? תודה ובוקר טוב!

hgal

New member
תודה רבה

סתם הנפיצו לי שזה נותן פטור מחדוא א. אם כך...

אולי במסלולים מסוימים באוניברסיטאות

מסוימות כן, אבל עד כמה שידוע לי, אין חדו"א בלימודי רפואה, אולי רק בטכניון. ככה שאין גם כל כך ממה לקבל פטור. בנוסף, אני יכולה להעיד שלי יש בגרות 5 יחידות במתמטיקה ולא קיבלתי שום פטור מקורס החדו"א שהיה לי השנה בביולוגיה.

al3n2a2

New member
יש סיכוי...

בהודעת הקבלה של ירושלים כתוב שמתקבלים 100 מתוך 1400 מועמד ! מדובר בסיכוי של 7 % , רוב המועמדים נרשמים לפחות לשתי אוניברסטאות . אז מתוך 1400 המועמדים האלה יתקבלו כ 400 בכל האוניברסטאות בארץ ובזה יעלה הסיכוי ל 28% , לא נורא .מישהו אמר לי שהודעת הקבלה שלי נתקעת בשביל הקטיושות , אני בטוחה שגם זה מה קרה בשבילך. עוד כמה חודשים נסתכל על כל הבלגן הזה ונצחק כמו שצחקנו על הטפטפ , זוכר?

אושרית שאלה שאלה שאלה

אמרת שהמו"ר נשמר גם לשנה הבאה אבל אתה יכול לבחור לעשות מבחן חדש אם לא הלך לך טוב נכון?

למעלה