"סליחה,לא זיהיתי אותך עם בגדים"

"סליחה,לא זיהיתי אותך עם בגדים" ../images/Emo2.gif

על תמונות אני מניחה שכבר דיברתם מספיק. מי שם, מי לא שם, למה כן ולמה לא, מה עושים עם אלו שלא ומה דורשים אלו שכן. אוקיי, אז next. השאלה אם ניתחנו כבר את התמונות עצמן, מה בדיוק הן חושפות.... אם זה היה קורה אחת ל.. הייתי מתעלמת מכך ואומרת שאחד בים של דגיגונים זה סיבר והגיוני. יוצא לי להתקל בזה יותר מאחד לים דגיגונים. גברים ששמים תמונה שלהם בחצאי לבוש, עם פלג גוף זה או אחר במערומיו, זויות שלא חושפות פנים אבל כן חושפות דברים אחרים. אני בטוחה שהרבה מהנשים מכירות על מה אני מדברת... אמנם אין תמונות פורנו רך שם, אבל לפעמים יש תמונות כ"כ תמוהות שפורנו היה מתקבל בברכה. יש עוד דוגמיות: תמונה של נקודה שחורה קטנה, עם משקפי שמש, על רקע הרים ענקיים ממרחק של שתי עיירות. תמונה של אני והחבר'ה, או במקרה הגרוע אני והאקסית. תמונה של "חפש את דני" הילד הנעלם. בקיצור כל מיני תמונות מוזרות, אם כבר זכרו להתלבש, אז לא ממש זכרו מה הפואנטה בצירוף תמונה לכרטיסים או לשלוח כאלו למייל. מכיוון שטרם חיפשתי לי אחרי דגיגה ברשת אני לא יודעת איך התמונות של הנשים נראות, אבל אני בטוחה שאותו הדבר (?!). אז בואו נדבר בכנות.... על התמונות שלנו
לאיזה קבוצה אנחנו נמנים: המתפשטים בע"מ, המתחבאים מאחורי סלעים, אני והחבר'ה/חברה.. כולם אומרים שכמה שיותר טבעי עדיף, כמה טבעיים אנחנו בתמונות? האם יצאנו מהמספרה שניה לפני כן? ואיך אפשר בלי השאלה הנגדית
האם אתם מסננים לפי התמונה (לא מי בתמונה אלא התפאורה או העדרה)? שבת שלום לכולנו

תמונות

של גבר או אישה ב"עירום" רך או כבד. לי אומר זה מה שיש רוצה? (לא תודה) תמונה בנוף=אני באמת אוהב טבע תמונה בבית= איש של בית..או אישה אני מסנן לפי המבט בעיניים.

זה נשמע מענין ../images/Emo9.gif

"מה אומרות עינייך" איך אתה מסנן לפי זה, ספר, ספר. בחצי מהתמונות לא רואים בכלל עיניים
(ואם זה כבר מספיק קרוב אז משקפי שמש מסיתרות הכל... מה משקפי שמש אומרות?
) אז אתה אומר שבחורה עם תמונת ים משדרת לך שזה מה שהיא מציעה ואתה פוסל, כי לא זה מה שאתה רוצה? נתקלת בתמונות כאלו? מענין אותי לדעת איזה תמונות יש לנשים כאחת שרואה רק תמונות של גברים.

לא כל כך הבנת

קודם כל כל תמונה מגדיל מסתכל בעיניים ואיך מנתח אותם לא יכול להסביר אבל הן אומרות לי המון! אמרתי שתמונת עירום לא תמונת ים תמונה חשופה לחלוטין מראה אדם (לדעתי כמובן) שהרבה אין שם למעלה רק המראה ולא חשוב כמה טוב הוא או היא חושבים שנראים זה עדיין לא משהו

אז אתה לא הבנת ../images/Emo13.gif

אפחד לא שם תמונת עירום, כתבתי עירום בפלג כזה או אחר, ברור שלא באמת פורנו. עירום זה גבר ללא חולצה, למשל. אז המקבילה הנשית זו אישה בבגד ים (או בחזיה). אם בעינייך זה לא עירום, זה כבר משו אחר. לפעמים כשמגדילים תמונות מקבלים רק מריחה אחת גדולה של כלום ושום

בדיוק מה שאמרתי

אממה את לא רוצה להקשיב... אז בגד ים וכל אלה נראה לי סתם ועובר הלאה ועכשיו קצת בנימה אישית..למרות שאני די מכוער תמיד הייתי עם נשים יפות ואפילו מאוד ולמדתי שזה לא נתן לי כלום בחיים עכשיו מחפש בת אדם!!!!

חחחחחחחחחחחחחח

אני מקשיבה! כולי אוזן, נשוועת!!
רק עכשיו הבנת את זה? טוב, זה לא מפתיע, ידוע שנשים מקדימות את זמנן בהרבה גברים זה עם איטי בהתפתחותו

straycat

New member
../images/Emo6.gif כל-כך מוכר...

אני מאמינה שיש מסר בתמונה. המוען (בעל התמונה) לא תמיד מודע למסר, אבל הוא עובר, בכל מקרה. כך אני מפרשת את הדברים: - תמונה שבה נראה האובייקט כנקודה מטושטשת על רקע נוף: המסר: "אני אדם נורא קטן ואין לי הרבה להציע, אבל תראי באיזה מקומות יפים אני מטייל... אבל לא בטוח שאקח לשם גם אותך." - תמונה עם משקפי-שמש: המסר: "לא רוצה שתראי את הפחד בעיניים שלי." - תמונה עם החבר'ה: המסר: "חפשי אותי בסיבוב." - תמונה עם האקסית: המסר: "אני נורא מתגעגע לחברה שלי לשעבר. תפני אלי רק אם את נראית בדיוק כמוה. אם את מכירה אותה, תגידי לה שתתקשר אלי..." - תמונת עירום של איברים נבחרים ללא הפנים: המסר: "זה מה שיש לי להציע וזה כל מה שאני מוכן לתת." כמובן, יתכנו פרשנויות נוספות ושונות, אבל אני בטוחה שאני לא היחידה שרואה כך את פני הדברים.

חחחחחחחצודקת

ולפי התמונה שלך... היא אומרת...אני אוהבת את חוף קריית חיים בוא נשתה יין לאור הירח..

חחחחח ../images/Emo45.gif

ברור שיש מסר בתמונה, בגלל זה אומרים לנו לשים תמונה טבעית ולא מאולצת. לכן הלכתי לצלם מקצוע שיעשה לי בוק
אני לא חושבת שיש מקום לפרשנויות שונות בהרבה משלך, כמה פרשנויות יכולות להיות כבר לתמונה אחת
משקפי שמש - בעיניי זה אחד מהשניים: חוסר בטחון, שחצנות והתנשאות. נותן תחושה של אדם קר ולא מחובר רגשית. אבל את יודעת, יש גם צדדים חיוביים בזה. כמו למשל לבדוק: שעיר או לא גודל הפקטה והרקטה חחחחחחחח לא שואלים דבר כזה, אבל אם כבר המידע גלוי ומונח לפנינו, לא נחקור??

straycat

New member
בתנאי...

שהתמונה אכן שלו (הרי בד"כ לא רואים את הפנים...) ובתנאי שלא עברה מתיחה בפוטושופ
. ועדיין, לפי התמונה אי-אפשר לדעת שום דבר על הביצועים...

straycat

New member
אם יש מצב שאני כבר מסוקרנת

לגבי הביצועים, אני בד"כ זוכה להדגמה
. מי מסתפק בסרט? סרט לא מעביר תחושות...

אע, יש שידרוגים בתחום...

כמו שהמציאו את המשקפיים התלת מימדיות בטוח ימציאו איזה PLUGIN שיעביר את הריגושון לנקודה הנכונה
{מקווה בימינו אלו}

זו ממש לא בעיה היום..

יש חיישנים לכל דבר.. {השאלה היא איפה מתחבאת לה הנקודה האולטימטיבית הנכספת
}

davidhazan

New member
תכנית על המח

ביום ה' היתה תכנית עם אשרת קוטלר בערוץ 2 על המח. הראו שם מכשיר "אורגזמטרון" שהומצא בכלל בטעות, מחדירים לחלל האפידורלי בעמוד השדרה (כן כן איפה שעושים את הזריקה ההיא) מין חיישן. את מקבלת שלט רחוק שכל לחיצה עליו מעניקה לך אורגזמה. אז סתם שתדעי העתיד כבר כאן.

יש לי יש לי יש לי

אבל בלי המזרק... :) ובלי החלל האפידורלי, על זה ויתרתי אחריי הלידה הראשונה. את האורגזמיות שלי מעדיפה בצורה אקסטרנית ולא אינטרנית מהעמוד שידרה תאמין לי שום אורגזמה בעולם לא שווה אפידורל מוכנה להיות יבשה כמו סהרה ב 60 מעלות ובלי אורגזמית לכל חיי, רק שלא יתקרבו לי לעמודים של השידרה שלי...

davidhazan

New member
אל תדאגי

עושים את זה בהרדמה כללית לא כמו בלידה. והגיע לזה איזה רופא במקרה, הוא טיפל במישהי בכאב שהיה לה ותוך כדי בדיקה הוא שם לב שכל פעם שהוא נוגע באיזה מקום היא פשוט גומרת. וככה נולד הרעיון.

למעלה