"סליחה,לא זיהיתי אותך עם בגדים"

straycat

New member
עקרונית...

יש מעט מאוד אנשים שנראים בדיוק כפי שנקלטו בתמונה זו או אחרת. יש כאילה שנראים טוב יותר בתמונות, וכאילה שנראים טוב יותר במציאות, כשרואים את שפת-הגוף שלהם ואת הבעות הפנים. לדעתי, אם באמת רוצים להתרשם באופן מלא ממראה של מישהו, תמונה סטטית לא מספיקה. סרטון וידאו יכול לענות על הצורך הזה.

straycat

New member
אפשרי, אבל...

כל הקטע של תמונות הוא מתן אפשרות לסינון, כדי לא ליצור עומס-יתר של פגישות.... וגם כדי לאפשר מידה של תיאום ציפיות ולהפחית חוסר-ודאות...

אוף איתך...

עכשיו לא אדע איזו תמונית לשגר את ההיא עם המיני או ההיא עם הביקיני...
כן, בהחלט מצנזרת\מסננת לפי תמונה... ישנם מספר פרמטרים שהם לא!! מוחלט בעיניי ברגע שאני מקבלת או רואה תמונה. בייחוד גברתניים שחושפים את עצמם ללא חולצה, משהו שמעיד על חוסר כבוד. זה לא השלב בו לראות כמה הוא שעיר או איזה גודל של ציצונים יש לו.. :) צמונה שהאקסית "מחוקה" \ קרועה...בצורת קישקוש או כתם על הפנים... ועוד....

ביקיני, לכי על ביקיני ../images/Emo3.gif

אם כבר, אז כבר... למה לעצור באדום מסכימה איתך בנוגע לתמונות, בהחלט חלקן מסוננות לחלוטין ונפסלות. השאלה מה אתנו, הנשים... הגם אנחנו חטואות בכך?

אנחנו??????? הנשים?

איך את מעיזה...לכי לפינה מייד ותחשבי עליינו כגוש פנקה אחד. {שנולד למרר את הצד השני בכוונה תחילה :)} אנחנו חסודות, צנועות, מראות בדיוק מה שלא צריך להראות. לא חוטאות, רק פושעות מבוקשות. {לא נתקלתי בגברים שייפסלו נשים.....עדיין
}

הולכת לפינה, שניה.. אל תפריעי לי

אני לוקחת על עצמי את הענוש הזה בשם כל עדת הנשים שמעיזות לדבר שטויות אני אשב לי בפינה לא, אל תביאי לי לשתות, אתייבש לי בשקט
אל תדברי ככה על גברים, חלקם מסננים אם לא רואים מספיק

MaYcHuK

New member
שששש מגניבה לה בשקט../images/Emo96.gif

לא לגלות לאף אחד.....ששששששש

פסדר....

יענו אוות נשים לאורך כל הדרך...... נו שווין, לכי על זה, רק לא לטפטף לה יותר מדיי מהחומר. היא מספיק בקנטים...

מייצ'וקקקקקקקקקק

במגירה השמאלית מימין למטה, השלישית מלמעלה... יש כדוריי ויאגרה לנשים.. רק שמקרה שלה, שימי 5...בקטנה...נראה לי שזה יתחיל להזיז אצלה קודם את המקלדת והעכבר.

למעלה