סליחה על האיחור !!!! - סיכום שבועי .

סנפ XD

New member
סליחה על האיחור !!!! - סיכום שבועי .

+
סליחה על האיחור !!! לא הייתי כול השבת במחשב . סליחה !
איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
שיר השבוע בכללי:
משהו מצחיק שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא
:

עונהה :)

איך עבר השבוע? די טוב :) משהו טוב שקרה השבוע: יש לטומביל יומולדת 18!!!! D: משהו רע שקרה השבוע: לא רע, אבל קצת מבאס אמא נסעה לליטא , ורע- מת לי הגב מכאביםםםם שיר השבוע של טוקיו הוטל: ready set go שיר השבוע בכללי: המ. קשה להחליט. משהו מצחיק שקרה השבוע:לא משהו יותר מידי רציני..חח בילוי השבוע: יציאה עם בנות בשביל היומולדת שלהן.. ציטוט השבוע: ידיד שלי אומר לאח של חברה שלי (מסובך הא? חח) - "נו בוא לצאת איתנו, מה אתה ישן כל היום, מה אתה דוב?" XDDDDDDDDDDDDDD תמונת השבוע: הבכרונת הקטנה לטומביל שהכנתי ^^ התחדשות השבוע: צמיד חדש וטבעת חדשה P: ו- תוכניות לשבוע הבא : ללמוד? (ולהמשיך להיות מעודכנת במה שקורה בפורום ובקשר לט"ה באותה מידה כמו שהצלחתי לעשות החופש.. אמן..)

עונה

איך עבר השבוע? סבבההה משהו טוב שקרה השבוע: אמממ הכרתי אנשים משהו רע שקרה השבוע: מפגש ביצפרררר שיר השבוע של טוקיו הוטל:love is dead שיר השבוע בכללי:when your gone משהו מצחיק שקרה השבוע:לאזוכרת בילוי השבוע: ים ציטוט השבוע: תמונת השבוע: התחדשות השבוע: כלוםםם ו- תוכניות לשבוע הבא : ביצפרר בעעעעעעע

Rukia nik

New member
מסכמת!../images/Emo192.gif

איך עבר השבוע? בסדר!
משהו טוב שקרה השבוע: הו, הרבה!
משהו רע שקרה השבוע: אממ..לא זוכרת, למזלי!
שיר השבוע של טוקיו הוטל: כל כך Monsun o koete
שיר השבוע בכללי: Billy Talent - Surrender
משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ..הרבה צחוקים עם חברה!
בילוי השבוע: קניון רחובות!
ציטוט השבוע: סופסופ יש לי "אני לא משלם על סקס, חוץ מזה למה- אני גם ככה מקבל אותו חינם מאז שנהייתי בן 12" טום מתגאה בעצמו, אין לו על מה!
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: מכנסיים ושרשרת! ו- תוכניות לשבוע הבא : להתחיל ללמוד

עונה ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? סבבה
משהו טוב שקרה השבוע: דיברתי עם חברה טובה שלי , שלא ראיתי מללא זמן
משהו רע שקרה השבוע: הייתי אמורה לנסוע לנתניה לבקר חברים וזה לא יצא בסוף
שיר השבוע של טוקיו הוטל: shrei , שנתקע לי בראש ולא מוכן לצאת משם
שיר השבוע בכללי: when your gone , של אבריל לאבין
משהו מצחיק שקרה השבוע: הייתי עם אחותי בת"א [בדיזינגוף סנטר ] והיינו שעה בדוכן של החולצות , עד שבחרתי דוגמה . התחלתי לשגע שם את כולם עד שבחרתי והיה מצחיק
בילוי השבוע: כשהייתי עם אחותי בת"א
ציטוט השבוע: "מילא נחירות , אבל איזה נחירות ! " חחחחח זה היה מצחיק
תמונת השבוע: => התחדשות השבוע: חולצות עם הדפסים מגניבים , סטיקרים , שרוכים כאלה יפים לאולסטאר , סיכה של בובספוג ומלא צמידים
ו- תוכניות לשבוע הבא : שיהיה כיף בלימודים . רגע - יש דבר כזה בכלל ?!

עונהנה =] ../images/Emo192.gif

איך עבר השבוע? נחמד
משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לירושלים לטיול .... וניכנסתי למערה אם מים קפואים XP ולטומביל יש יומהולדת
משהו רע שקרה השבוע: שזה השבוע האחרון לחופש
ומחר יש לי לימודים (אני יגיד עוד פעם אני הכי קטנה פה בפורום
) שיר השבוע של טוקיו הוטל: נממ נממ Rette Mich שיר השבוע בכללי: Fall Out Boys-Thanks For The Memories
משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת.... :] בילוי השבוע: בריכה וקניון
ציטוט השבוע: אין לי D= תמונת השבוע: ^.^ התחדשות השבוע: שעון XD ומאה שקל D: ו- תוכניות לשבוע הבא : בגדיםם ;]

chikogirl

New member
עונהה=]]]

איך עבר השבוע?מעולההה משהו טוב שקרה השבוע:עשיתי קעקוע=]]] משהו רע שקרה השבוע:חזרתי לפנימיה=// אז בגלל זה אני פחות בפורום=// באסההה שיר השבוע של טוקיו הוטל:הכל=]] אבל בעיקרון forgotten children שיר השבוע בכללי:אין משהו מצחיק שקרה השבוע:=/ בילוי השבוע:=/ ציטוט השבוע:=/ תמונת השבוע: אנלא בבית אז איןלי=// התחדשות השבוע: קעקוע=]]] ו- תוכניות לשבוע הבא : אממ להתחיל ללמוד חחח

../images/Emo191.gif Away from the sun again

איך עבר השבוע? אחלה:] משהו טוב שקרה השבוע: הייתי בים פעמיים :] משהו רע שקרה השבוע: אין בעיקרון שיר השבוע של טוקיו הוטל:Wir Schliessen Uns Ein שיר השבוע בכללי: Be somebody- 3 doors down משהו מצחיק שקרה השבוע: היו כמה :] בילוי השבוע: פעמיים ים, באולינג וטקס זריחה ציטוט השבוע: שיחה במסן: אני: וואה! היום טקס זריחה! פאמוני: מה זה? אני: זאת מין מסורת אצלנו ביישוב שכל שנה לפני תחילת הלימודים היב'ניקים עושים טקס בחמש בבוקר וכולם עולים להר צרור וכזה ובעשר וחצי אני הולכת לידיד שלי, אני ישנה אצלו ואז אנחנו הולכים :] פאמוני: הווו ידיד?! בן ?! זכר?! אחד עם בולבול?! אני: יאפ! עם בולבולון:] פאמוני: יווו אולללה! אני: לאאאאאאאא אל תחשבי על זה!! הוא כמו אח בשבילי! אני מכירה אותו מגיל 0!! וגם עוד אנשים יהיו שםXD תמונת השבוע: התחדשות השבוע: ו- תוכניות לשבוע הבא : מתחילים לימודים אז- להתבאס הרבה ושיעור ראשון בפיתוח קול

ElinorLahav

New member
פעם שלישית שזה לא שלללללללללללח ../images/Emo178.gif

איך עבר השבוע? מעווולה משהו טוב שקרה השבוע: אממ.. ראיתי את מיה היפה שלי בשנקיין :) משהו רע שקרה השבוע: מחר לימודים 1!!!!!
שיר השבוע של טוקיו הוטל: אממ ניראלי דורש דן מונסון ( אין לי כוח לכתוב באנגלית
) שיר השבוע בכללי: של פרמור אין לי כוח לכככתוב ! משהו מצחיק שקרה השבוע: היום עם חברות בבריכה חחחחח
בילוי השבוע: היום בבריכה
ציטוט השבוע: " ססבלנות לא קונים בשום חנות " חח יש פה כמה בנות שיבייינו חחחחחחח XD תמונת השבוע: טום וביל היפייייייייייייייים ! ( מזל טוב הכי בעולם מדהימים ) התחדשות השבוע: הרבה דברים כתבתי מיקודם וזה לא שלח אין לי כוח שובבבב ! ו- תוכניות לשבוע הבא : לחרוש !

keren eckshtein

New member
אני ../images/Emo209.gif

איך עבר השבוע? נחמד
משהו טוב שקרה השבוע: יש לי סקטבורד בבית (בערך)
משהו רע שקרה השבוע: --
שיר השבוע של טוקיו הוטל: כולם :)
שיר השבוע בכללי: כאן בלעדייך של טרי דורס דאון .
משהו מצחיק שקרה השבוע: אצל חברה עם בנות בגמר כוכב נולד וצילומים שאחותי צילמה אותי
בילוי השבוע: נאמממ אצל חברה עם הבנות .
ציטוט השבוע: --
תמונת השבוע:
התחדשות השבוע: חולצות ביה"ס , דבירוש הביא לי סקטבורד XD
ו- תוכניות לשבוע הבא : לימודים , לימודים , לימודים

chocolate chips

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

school is suck!!! איך עבר השבוע?רע משהו טוב שקרה השבוע:תל אביב,קאמבק בריקוד ויומלדת לאמא משהו רע שקרה השבוע:מתחילים ללמוד שיר השבוע של טוקיו הוטל:רדי סט גו שיר השבוע בכללי:האו איי דיאפיר משהו מצחיק שקרה השבוע:קנו לחברה שלי תיק והכתפיות היו נפוחות כאלו והתיק היה גבוה מדי אז לקחנו את כל הספרים והמחברות שיש לה [וזה הרבה!!] והכנסנו לתו התיק ואז שמתי תתיק עליי והיא נשענה על התיק ואז שמנו אותו על הכסא והכיסא כזה התחיל ליפול ושתינו נקרעות מצחוק זה היה כל כך מצחיק!! למרות שזה לא נשמע ככה!! בילוי השבוע:תל אביב!!! ציטוט השבוע:לרעות יש קול עורב...אהה ערב!! תמונת השבוע: אין לי כוח להעלות התחדשות השבוע:חולצה וצמיד מתומר 5 סיכות מליאונרדווהמון כחולים בגוף מהאוטובוס הבנזונ* הזה!! ו- תוכניות לשבוע הבא :להתאבד?!? סתם בצחוק!! =]

SpongBobit

New member
תלמדי לשרשר:]

את צריכה להגיב להודעה הראשית,לא להודעה החרונה שכתובה,זה אומר שאת מגיבה למי שמעל.

חחח לול ../images/Emo23.gif

" ססבלנות לא קונים בשום חנות " חח אהבתי.. ומוכר לי מאיפה שהוא DD: גם לי היה טוב לראות אותך ((:)

I LOVE TH

New member
סולחים../images/Emo13.gifXD

איך עבר השבוע? נההה, פסדר
משהו טוב שקרה השבוע: לוזוכרת... משהו רע שקרה השבוע: היום. זה. היום. האחרון. של. החופש.
שיר השבוע של טוקיו הוטל: הייליג=]] שיר השבוע בכללי: אממממממממממממממממממ.... הייליג?XD משהו מצחיק שקרה השבוע: כל השיחות שלי במסן עם חבריםXDD הם אנשים קרועים
בילוי השבוע: קניוןן עם עמית ומאיה=]] ציטוט השבוע: חיחי... השיחה שלי ושל מאיה אתמול בלילהP: תמונת השבוע: אין לי כוח לשיםXDD התחדשות השבוע: יאאאאאאאאאאאאאפ, סקיני, נעלי ספורט וDC. חיחיחיחיחיD= ו- תוכניות לשבוע הבא : איזה תוכניות כבר יש?

I LOVE TH

New member
אוי, כןןןן קרה משו טוב השבועעעעעעעעע!!!!!

יומולדת לביל וטוםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!11 איך שכחתי
נרות|
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shira XD

New member
עונה..../images/Emo28.gif

איך עבר השבוע? סבבה :)
משהו טוב שקרה השבוע: הממ, גיליתיאת המורה החדשה שלנו היא קולית בת 27 (כןכן יובל
)
משהו רע שקרה השבוע: לא הרבה.
שיר השבוע של טוקיו הוטל: המממ
|הקסם| שיר השבוע בכללי: אני גרועה בשאלות האלו
משהו מצחיק שקרה השבוע: יובל ביקשה ממני סליחה
בילוי השבוע: מסיבת פיג'מות בריכה ומפגש.
ציטוט השבוע: " And when ill lose myself ill think of you"
תמונת השבוע: נממ,אין לי כוח לשים.
התחדשות השבוע: כובעעע חמודי .. ועגילים.
ו - תוכניות לשבוע הבא : לחרוש.. נראלי

אני חייבת להגיד! ../images/Emo192.gif

אני לא ביקשתי מימך סליחהה O: את החלטת את זה לבד! והמורה שלנו היא לא קולית היא סתם עוד אחת מהמורות האלה D:

למעלה