סליחה על האיחור !!!! - סיכום שבועי .

היא לא קולית! :O ../images/Emo192.gif

ואני לא ביקשתי מימך סליחה

X Slider

New member
הפעם אני אנסה לענות על הכל+תמונה שלי ../images/Emo3.gif

איך עבר השבוע? וואלה פנאן. עבודה הרבה. הרבה בלאגן עם הצבא... כרגיל נו
משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום מצעדים
משהו רע שקרה השבוע: כנראה מחמיץ משהו חשוב מאוד בצבא
שיר השבוע של טוקיו הוטל: בא לי את סקרים. שיר השבוע בכללי: Yves Larock Feat Jaba - Rise Up או Sanny X - Higher משהו מצחיק שקרה השבוע: מצחיק? הייתי בשעת שיא 3
!!!!!!!!!! בילוי השבוע: מפגש פורום מצעדים?
ציטוט השבוע: ממממ.... אין לי משהו תמונת השבוע: אני O_~ התחדשות השבוע: התחדשות?! אממממ
עוד חבר התגייס השבוע.. עוד אחד פחות... בסוף אשאר לבד כי אני הכי קטן
מי ידבר איתי?
ו- תוכניות לשבוע הבא: צריך לחפש תדבר של הצבא... להמשיך לעבוד ולהרוויח כסף.. ועוד שבועיים משכורת
אה.. ואין לי בצפר! חע.. עד נובמבר לפחווות. ויש מצב שעד ינואר

crazysapir

New member
סנאפפ המטומטת;-P../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

איך עבר השבוע?מעולה:) משהו טוב שקרה השבוע:הרבה
אופטימיות מה שאומרים
משהו רע שקרה השבוע:לא קרה
אופטימיות מה שאומרים
שיר השבוע של טוקיו הוטל:Tokio Hotel - Rette mich אבל גירסא שביל היה קטנטן קטנטן ממש ממש לפני המקורי נראלי עוד בדוויליש עצוב אכן עצוב לשמוע את הגיסאות הישנות כולל של הדיסק שראי שיר השבוע בכללי:14-bullet_for_my_valentine-the_end-fnt משהו מצחיק שקרה השבוע:אניט ומירית באוטובוס מתחילות לצעוק ולשיר שירים של ט"ה עם האמ פיXDD בילוי השבוע:הקניון:) ציטוט השבוע:"אני לא אימו עצוב ובכיין אני מטאליסטית קשוחה ואפלה"
XDD והמבין יבין תמונת השבוע: -->אני נשמכת לעמם דוממים:p התחדשות השבוע:שום דבר אולי ו- תוכניות לשבוע הבא :אולי תל אביב

Leb Die Sekunde

New member
סאפ המטומטת! ]שחכת מ' XD" תעשי לי משמשים!!!

וואוו משיכה לסוסים זה טוב תני לי קצת מהאופיטמיות שלך

Leb Die Sekunde

New member
סיכומיישןXD"

איך עבר השבוע?חרא משו טוב:יומולדת בילל משו רע:אני לא יפרט על התצוגה שיר השבוע של טוקיו:שמעתי הכי הרבה את אוברס שיר השבוע לא של טוקיו:שוב דה קיל וריוור.. וi wanna have your beibisשל נטשה המהממתXD משו מצחיק:לא היה בילוי השבוע:לא היה עזבו אותי שבוע חראאא ציטוט:לשהיל יש דיש פייס כאלה עם שקע כזה גדול שעוד שניה הוא נשבר ונחתך לשניים.. שוני עם הביטוים שלוXD תמונת השבוע: התחדשות:עוד סרט מקום שלישי לאוסף=[ תוכניות:בצפר בכי בכיבכיבכיבכי

Plaztyk

New member
MOI

איך עבר השבוע? פאנן משהו טוב שקרה השבוע: עיר הבירה! משהו רע שקרה השבוע: הרבה בילבול. שיר השבוע של טוקיו הוטל:SACRED שיר השבוע בכללי: HERO משהו מצחיק שקרה השבוע: עיר הבירה!! בילוי השבוע:עיר הבירה!! ציטוט השבוע: "נגועעעעע!" תמונת השבוע: --> החמוד החדש שליץ התחדשות השבוע: ורטיקל לבארט. ו- תוכניות לשבוע הבא : לנוח.

סיכום שבועי לשבוע שעבר

איך עבר השבוע? מוזר! משהו טוב שקרה השבוע: מממ יצאתי די הרבה.. משהו רע שקרה השבוע: חברה ממש טובה שלי עזבה !! וגם סתם שבוע מחורבן! שיר השבוע של טוקיו הוטל: ראדי סט גן ורידאן שיר השבוע בכללי: ממ, לינג איז דה מוסט פאן... של פאניק משהו מצחיק שקרה השבוע: ביקשתי ממשו את הכובע שלו (מגבעת ממש יפה כמו של פטריק..) והוא אמר לי: לי, הופעתי איתו אני צריך אותו, ואז עניתי לו: אווווווווווווווווווף... זה היה ממש מצחיק! בילוי השבוע: הופעה של סינגיה די עלוב... ציטוט השבוע: אין! תמונת השבוע: -> התחדשות השבוע: שנה חדשה - מה לא? ו- תוכניות לשבוע הבא : מממ להפגש עם חברה שלי שעזבה ת'בצפר

just m a y a

New member
....

איך עבר השבוע? אממ.. סבבה? משהו טוב שקרה השבוע:יומולדת לטומי שילי ולביל3> משהו רע שקרה השבוע: התחילו היום הלימודים =[[ שיר השבוע של טוקיו הוטל: רידן שיר השבוע בכללי: when you're gone של אבריל... משהו מצחיק שקרה השבוע: השיחה ההזויה שלי עם רותם... בילוי השבוע: בקניון עם רותם ועמית=]] ציטוט השבוע: רותם ועמית במסן- רותם: כן הוא היה כמו פרונת קטנה (ההקשר לא חשוב) עמית: חח.. קרעה אותי הפרונת שלך רותם: שלי? קחי אותה מתנה... זה לא נשמע משו אבל זה היה קורע מצחוק.. אני גם לוזוכרת בדיוק.. זה לא היה בדיוק ככה. תמונת השבוע: טומי שילי3> התחדשות השבוע: 3 חולצות ו- תוכניות לשבוע הבא : בצפר=[[

LiHiLuSh

New member
אהאהא +(חשוב + ליקרוא)

יש לי עיצוב חדשדש http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=462770 איך עבר השבוע?מציון משהו טוב שקרה השבוע:אמ אמ לא יודעת
משהו רע שקרה השבוע:נמממממממממ שיר השבוע של טוקיו הוטל:איזה לא XO שיר השבוע בכללי:אמ יו אמ אמ נו חחח Moving On -Taio Cruz משהו מצחיק שקרה השבוע:היום בבוקר בהסעה חחח בילוי השבוע:אמ יו לא זוכתר כבר חח אבל ביום שישי אני באשדוד אז מי פה מאשדוד? ציטוט השבוע:תחייה את השנייה תמונת השבוע: אין התחדשות השבוע:אמ כלום חח אה בעצם חגורה סקסית ו- תוכניות לשבוע הבא :אין

למעלה