נכוןן!!! אחת המצחיקותתת הסדרה הזו
I Ich liebe T H New member 29/8/07 #65 ../images/Emo203.gifנכוןן!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחת המצחיקותתת הסדרה הזו
I Ich liebe T H New member 29/8/07 #55 ../images/Emo203.gifנההה ממש לא../images/Emo3.gif לקראת הסוף הסדרה נהייתה ממש ממש חופרתת.. והסוף היה מזה מיותר- שהבת של מרטין ומוניטה התאהבה בבן של קיקה והמומיה... אגב ראית/רואה עוד סדרות בויוה?
../images/Emo203.gifנההה ממש לא../images/Emo3.gif לקראת הסוף הסדרה נהייתה ממש ממש חופרתת.. והסוף היה מזה מיותר- שהבת של מרטין ומוניטה התאהבה בבן של קיקה והמומיה... אגב ראית/רואה עוד סדרות בויוה?
D dorkiflitz New member 29/8/07 #62 חחחחח כן הסוף קצת הזוי אבל הסידרה כל כך שולטת!! אני רוצה עוד פעם!%$@%@ אני אהפוך ללסבית רק בגלל מוניטה!!
חחחחח כן הסוף קצת הזוי אבל הסידרה כל כך שולטת!! אני רוצה עוד פעם!%$@%@ אני אהפוך ללסבית רק בגלל מוניטה!!
I Ich liebe T H New member 29/8/07 #64 ../images/Emo203.gifחחח ואני אחזק את הסטרייטיות שליי בזכות מרטין
Y yuvali love brit New member 29/8/07 #57 ../images/Emo192.gifכן אבל אני הפסקתי ליראות את הסידרה באמצע... 0-0 (חיים שלי) כי זה התחיל לשעמם אותי :] אני כבר לא אוהבת טלונבולות פעם הייתי *מכורה ביותררר*
../images/Emo192.gifכן אבל אני הפסקתי ליראות את הסידרה באמצע... 0-0 (חיים שלי) כי זה התחיל לשעמם אותי :] אני כבר לא אוהבת טלונבולות פעם הייתי *מכורה ביותררר*
L LiHiLuSh New member 29/8/07 #58 אהאה -*העדחפת כי מותר לי ../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif*- גם אני ההיתי פעם מכורה ביותר לטלנוסולות אבל גם אני כבר לא אוהבת
אהאה -*העדחפת כי מותר לי ../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif*- גם אני ההיתי פעם מכורה ביותר לטלנוסולות אבל גם אני כבר לא אוהבת
L Leb Die Sekunde New member 30/8/07 #74 ../images/Emo70.gifגמאני ראיתי חיים שלי../images/Emo70.gif הייתי מכורה לסדרה ולא ראיתי את הפרק האחרון! כי היתי בחופשה בטבריה ;-{
../images/Emo70.gifגמאני ראיתי חיים שלי../images/Emo70.gif הייתי מכורה לסדרה ולא ראיתי את הפרק האחרון! כי היתי בחופשה בטבריה ;-{
C crazysapir New member 28/8/07 #34 XDDDDאמממ היא סבירה../images/Emo3.gif **אני חשה כוסיטט XDD ** סתם סתם
I i panic New member 28/8/07 #36 ח..מה באמת שתי הכוסיות שלדעתי הכי יפות והיית עושה אותם הם.. עדי הימבולוי איך שלאא כתובים תא זה ונטליה ..
ח..מה באמת שתי הכוסיות שלדעתי הכי יפות והיית עושה אותם הם.. עדי הימבולוי איך שלאא כתובים תא זה ונטליה ..
L LiHiLuSh New member 28/8/07 #45 ../images/Emo69.gif חח לי היה גם דברים גרוים ביסודי אחד לגמרי שרוט חחחח הוא עמד בהמצה הכיתה בהפסקה קראה לכולם והוריד את המכנס והתחתונים XDD מפגר חח
../images/Emo69.gif חח לי היה גם דברים גרוים ביסודי אחד לגמרי שרוט חחחח הוא עמד בהמצה הכיתה בהפסקה קראה לכולם והוריד את המכנס והתחתונים XDD מפגר חח