סליחה על הבורות

mishe e

New member
סליחה על הבורות

אבל יש לי שאלה- למה הערבים עשו פיגועים? בשביל לקבל את השטחים שנתנו להם בימים אלה? או כדי לקבל את כל הארץ? אולי סיבה אחרת? תודה

mosht1

New member
אפשר לנסות ולהבין מאיפה הפיגועים

יוצאים: 1. אדם שהולך להתאבד או נשלח ע"י אחר לבצע מעשה הוא אחד שמבין שקלו כל הקיצים. בלומר, אין לו יותר טעם לחיים בצורה הנוכחית. 2. מדינת ישראל לא מאפשרת חיים נורמליים לפלסטינאים: אין להם מדינה, אין להם חופש תנועה (סגורים ולא יכולים לצאת מתחומם), אין להם חופש תעסוקה, יכולים רק לעבוד בטיח אצל היהודים (מדינת ישראל לא מאפשרת הקמת מפעלים בתחומם) בשורה התחתונה אין עתיד. 3. אין שום כבוד לרכוש, הם קמים בבוקר ופתאום מוצאים התנחלות על אדמתם או שלקחו להם את כל העצי זית, או שפתאום גדר ההפרדה מונעת מהם להגיע אל השדות. הסיכום: עד שלא נשתחרר מהכיבוש לא נשתחרר מצבת המוות שהם לופתים אותנו.

אז למה היהודים לא התאבדו בגרמניה?

אז למה היהודים שגרו באירופה בין השנים 1939-1945 , לא הלכו לפוצץ את עצמם בתוך הנאצים ?????

הם הגיעו ארצה

ופיצצו מלונות וגשרים. סביר להניח שלא תמצאי אותם תחת הערך מחבלים אבל.. כך גם אנחנו היינו כשעוד לא היה לנו צבא להתגונן ונלחמנו על המדינה הזאת..

NAS00

New member
לא קשור

הם פעלו נגד הכוחות הבריטיים לא פוצצו בכוונה אימהות וילדים קטנים

ובנוסף הזהירו את הבריטים מראש,

כדי שלא יהיו הרוגים (אם לא להתייחס למחדל שבפיצוץ מלון הילטון).

חוצמ"ז, דינאמיט היא לא מכנה משותף

חזק מספיק כדי לקשור בין שני דברים, או בין מניעים של אנשים. ולידע כללי, mosht... 1. אדם שהולך להתאבד או נשלח ע"י אחר לבצע מעשה הוא אחד שמבין שקלו כל הקיצים. בלומר, אין לו יותר טעם לחיים בצורה הנוכחית. ומה עם הקמיקאזות היפניים וההריקירי? לידיעתך, המניעים שלהם היו הכי לא אגואיסטיים שקיימים. הם התאבדו בשביל האידיאולוגיה שלהם, לא כי הם היו עניים, ולא כי לא היו להם סיבות לחיות. (תקרא על ה-Seppuku, תבין קצת). מדינת ישראל לא מאפשרת חיים נורמליים לפלסטינאים: אין להם מדינה, אין להם חופש תנועה (סגורים ולא יכולים לצאת מתחומם), אין להם חופש תעסוקה, יכולים רק לעבוד בטיח אצל היהודים (מדינת ישראל לא מאפשרת הקמת מפעלים בתחומם) בשורה התחתונה אין עתיד. אין להם מדינה? נו, וכשתהיה להם מדינה, איך זה יעזור לאזרח הפלשתינאי הקטן? יעזור לו שבמקום שמדינות ערב ידאגו לו הם יעסקו בתעמולה ובייצור דגלי פלסטין וכוסות עם כיתובים כמו لغتنا العربية، والغوص. לצאת מתחומם? צודק, אין לישראל את הזכות לשמור על הרכב האוכלוסיה שלה. זה לא מוסרי. מחסומים בתוך חבל עזה הצילו לא מעט יהודים. אולי אפילו אותך ואותי. חופש תעסוקה? לא מאפשרת להקים מפעלים? אתה מדבר שטויות. לא פעם ולא פעמיים הראו תמונות של פועלים פלסטינאים במפעלים, במיוחד כשהם מייצרים דגלי פלסטין. ודרך אגב, איזה אינטרס יש לישראל לעשות את כל הדברים האלה? 3. אין שום כבוד לרכוש, הם קמים בבוקר ופתאום מוצאים התנחלות על אדמתם או שלקחו להם את כל העצי זית, או שפתאום גדר ההפרדה מונעת מהם להגיע אל השדות. טוב שאתה לא מגזים. לקחו להם את עצי הזית, "פתאום" גדר הפרדה קמה. בלי סיבה. בלי כלום. מדינת ישראל החליטה שהפלסטינאים חיים טוב מדי, אז החליטו להקים גדר, נכון?

....

1. ומה עם הקמיקאזות היפניים וההריקירי? לידיעתך, המניעים שלהם היו הכי לא אגואיסטיים שקיימים. הם התאבדו בשביל האידיאולוגיה שלהם, לא כי הם היו עניים, ולא כי לא היו להם סיבות לחיות. (תקרא על ה-Seppuku, תבין קצת). -מה הקשר?! 2. אין להם מדינה? נו, וכשתהיה להם מדינה, איך זה יעזור לאזרח הפלשתינאי הקטן? יעזור לו שבמקום שמדינות ערב ידאגו לו הם יעסקו בתעמולה ובייצור דגלי פלסטין וכוסות עם כיתובים כמו لغتنا العربية، والغوص. וכשתהיה להם מדינה, ולשטון חוק ודמוקרטיה. החיים שלהם יתחילו להיות טיפה יותר נורמאליים, יותר אנושיים. לא של עכברים בכלוב, אלא כבני אדם ושל אזרחים של מדינה עם זכויות בסיסיות. כרגע לידיעתך, אנחנו שולטים על כל מה שנעשה בעזה איך זה מרגיש לדעתך עוצר באמצע היום, 7 בערב- אף אחד לא יוצא מהבתים. נכון, כמו בית כלא. אין חופש לחיות, אין תנאים לחיות אין על זה ויכוח- המלחמה שלהם צודקת, הכלים לא כל כך כשרים. לצאת מתחומם? צודק, אין לישראל את הזכות לשמור על הרכב האוכלוסיה שלה. זה לא מוסרי. מחסומים בתוך חבל עזה הצילו לא מעט יהודים. אולי אפילו אותך ואותי. אתה פעם בחיים שלך ראית מה הולך במחסומים האלה? תארלעצמך שאתה היית צריך לעמוד 10 שעות במחסום רק כדי להגיע לרופא. אישה בהיריון שצריכה ללדת. נכון שהמחסומים הם בלתי נמנעים והם בלתי נמנעים בגלל שהפלסטנים צריכים להגיע לתחומי ישראל בשביל צרכים בסיסיים. תאר לעצמך כמה יפים היו חיינו אם הם היו בתחומם ואנחנו בתחומנו? חופש תעסוקה? לא מאפשרת להקים מפעלים? אתה מדבר שטויות. לא פעם ולא פעמיים הראו תמונות של פועלים פלסטינאים במפעלים, במיוחד כשהם מייצרים דגלי פלסטין. ודרך אגב, איזה אינטרס יש לישראל לעשות את כל הדברים האלה? אין בידי מספיק ידע, לא אוכל להגיב. טוב שאתה לא מגזים. לקחו להם את עצי הזית, "פתאום" גדר הפרדה קמה. בלי סיבה. בלי כלום. מדינת ישראל החליטה שהפלסטינאים חיים טוב מדי, אז החליטו להקים גדר, נכון? גדר ההפרדה קמה על מנת לסכל פיגועים. אך אין זה משנה את העובדה שהתוואי אינו נכון. גדר ההפרדה, לידעיתך חוצה כפרים שלמים לשניים, מפרידה בין שכנים, ומורידה את רמת החיים בצורה מחפירה. זה כל כך אבסורד שכיום תושבי האזור צריכים לנסוע שעות ארוכות, על מנת להגיע למקומות שנמצאים מרחק 10 דקות מהם, דוגמת בית הספר האזורי. כמו שכתבו מעליי, גדר ההפרדה גם גוזלת אדמות ששייכות להם. גדר ההפרדה היא נכונה ורצויה- אך לא בתוואי הנוכחי. הערה קטנה, את רוב התשובות שלך ענית בלי שום ביסוס והצדקה סתם כדי להגיב. אל תנסה להיות צודק, תהיה חכם. ותקרא את קצת ספרי היסטוריה ועיתונים, תבין קצת.

אני נורא מצטער, אך קריאת ההיסטוריה

והעיתונים שלך, בהם את כל כך מתגאה, נראית מאוד סלקטיבית. 1. הקשר הוא פשוט. מישהו טען כאן שההסבר הלוגי היחיד להתאבדות הוא חוסר רצון לחיות. זה לא דבר נכון. 2. דמוקרטיה כמו בירדן אני מנחש? אולי כמו בערב הסעודית? אולי כמו במצרים? אולי כמו בסוריה? אולי כמו בכל שאר המונרכיות שהעולם הערבי ממשיך להצמיח במאה ה-21. מגעילה אותי הפסודו-מוסריות שלך. גם במדינה שלך יש אנשים מסכנים. מדוע את מבקשת לרחם דווקא על ציבור שאינו שלך? האם אין לפלסטינאים מספיק רחמים על עצמם? אם היו להם, הם וודאי היו מתרכזים קצת יותר בהפגנות נגד המשטר שלהם מאשר בהפגנות נגד האויב הציוני. מתי הפעם האחרונה שהציבור הפלסטינאי ביקר את הרשות, ד"א? עוצר ב-7 בערב מרגיש הרבה יותר טוב מהשחיטה שנעשתה בזמנו ביהודי חברון. זה אני מבטיח לך. לעמוד 10 שעות במחסום כואב הרבה פחות מהלינץ' שבוצע בחיילי צה"ל ברמאללה, במשך יותר מחצי-שעה, בה הגופות רוטשו בצורה בלתי-אנושית. זה אני יכול להבטיח לך גם מבלי לחוות דבר משני צידי המתרס. "הכלים לא כל כך כשרים"? תגדירי את זה ככה כשתעמדי מול נפגעי אותם "כלים לא כל כך כשרים" ונראה מה שווה בחירת המילים שלך. נורא קל לראות כמה קשה בצד השני של הגדר, אבל מאוד לא פופלרי להסתכל על מה שקורה כאן מתחת לאף, נכון? המלחמה שלנו צודקת. אנחנו דמוקרטיה. הם דיקטטורה. מלחמה למען שלום וחיים היא מלחמה צודקת. לא ג'יהאד. אם הפלסטינאים היו עוסקים בהברחת תרופות ממצרים הייתי מבין אותך. דמייני מה היה קורה אילו כל המרץ, כסף ופעילות שהם משקיעים בחימוש ובמלחמה הם היו משקיעים בלנסות ולצאת מהבוץ בעצמם? חוץ מזה, אולי תסבירי לנו איזה אינטרס יש לצה"ל "לכבוש". את הרי מאוד טובה בלהבין את הסיבות לפעולות של ציבורים גם מבלי לחטט בראש שלהם. אני משער שגדר הפרדה שתכניס אותנו ל"גטו", כהגדרתך, היא דבר טוב יותר. הלקאה עצמית כבר אמרנו? לא ייתכן שהפלסטינאים לא ישלמו מחיר על ה"כלים הלא כל כך כשרים" שלהם, הגדרה מעצבנת כשלעצמה. הם צריכים להיות אסירי תודה שהם בחרו להרוג בעם היהודי ולא בעם אחר. כולנו יודעים מה היה קורה אילו היו פותחים אותם פלסטינאים באינתיפאדה נגד ירדן. רגע, זה כבר קרה, לא? זוכרת אולי איך עבדאללה עצר את האינתיפאדה הזאת?

adishu

New member
תגובות ליוסף

1. כיוון שניתן בסבירות גבוהה להניח שהפלסטינאים הם לא יפנים מוסווים אז הם מתאבדים בגלל משהו אחר ולא בגלל Seppuku. תנסה לחשוב למה. 2. תן להם מדינה, תן להם אפשרות להקמת מפעלים אחרים ממפעלי דגלים ופתאום תגלה שיש פחות אנשים שעסוקים בלנסות ולפגע ויותר עסוקים בלהקים משפחה ולחיות חיים נורמליים. 3. ברגע שאתה מחרים לאדם את רכושו, מונע ממנו לעבד את אדמתו אתה דוחף אותו לידי המסיתים שמשפיעים עליו בקלות. אפשר להקים את גדר ההפרדה בתוואי אחר, אפשר להוריד את ההתנחליות הלא חוקיות שקמו על אדמות לא לנו. השאלה המקורית היתה למה הערבים עושים פיגועים? אני חושב שניתנו בשרשור תגובות די קולעות למציאות. לא הצלחת להפריך את הנאמר.

אני לא מפריך את התגובות,

הפלסטינאים הם אלה שעושים את העבודה במקומי. הם עושים את זה כשהם קוראים "ג'יהאד", הם עושים את זה כשהם מזכירים את ההודנות של מוחמד, והם עושים את זה כשהם קוראים ללכת ולהגן על המקומות הקדושים. את כל הטענות הרעועות שלך את יכולה לזרוק לפח ברגע שתביני שני דברים; א. רוב הפלסטינאים הם אנשים דתיים (חלק יותר, חלק פחות). ב. רוב (אם לא כל) מדינות ערב לא מכירים בערכי הדמוקרטיה. 1. Seppuku הוא רק דוגמא למצב בו אנשים התאבדו בשביל המולדת ולא בגלל משהו. מדוע אתם מתעקשים למצוא את ההסבר הלוגי שלכם לסכסוך בכל דבר? הרי המתאבדים עצמם אומרים שהם עושים את זה ממטרות לאומיות. אז 20% מזה זה בגלל שאין להם וילה. ביג-דיל. 2. בול-שיט. תסתכלי על מדינות ערביות אחרות, ותראי לי דוגמאות משם למצבם הנפלא של מוסלמים עם תואר "מדינה". מדינה לא מבטיחה שום כלום. ככל הידוע לי לא נמנע מהפלסטינאים להקים איזה מפעל שהם רוצים. דא-עקא שרוב המפעלים שמוקמים הם למטרת חלום "הניצחון במלחמה" ולא לשם האזרח הקטן. 3. סוציאולוגית יקרה שלי, מה דעתך על השתלשלות הארועים הבאה: א. הערבים רוצחים יהודים. זה מתחיל הרבה לפני הקמת מדינת ישראל ונמשך גם אחרי. ב. אחרי שמדינת ישראל מפריחה את השממה שכאן בארץ-ישראל, הפלסטינאים, מירדן במקור, מתחילים להרגיש פער בינם לבין שכניהם היהודים. ג. הפלסטינאים רוצחים יהודים. ד. ישראל נכנסת למאבק נגד הפלסטינאים, שכולל בין היתר את מה שאת מכנה "כיבוש". אם את חולקת על ההשתלשלות אני אשמח לשמוע את הגירסה שלך. עכשיו תסבירי לי, איך סעיף ד', פעולת המנע לרציחות הפלסטינאים, הוא בעצם העילה לרציחות וההסבר להן. אולי רטרואקטיבית?

דוביק18

New member
אחי

אחי היקר אתה טועה בהסתכלות שלך הם רוצים לבוא ולהתיישב בכל הארץ שלנו זה לא עניין של נוחיות זה עניין של אידיאולוגיה אין להם חופש תנועה כי הם עושים לנו פיגועים "וחייך קודמים לחייך חברך" אי אפשר אחרת לסנן את האנשים שרוצים לפגוע בנו ואת אלה שלא לכן כאשר הם יבינו שאנחנו פה בארץ ואף אחד לא יזיז אותנו מפה כי זאת הארץ שלנו!!!אז נוכל אפילו לגור ביחד ולהיות שכנים ואפילו לעבוד באותו מפעל אבל זה לא העניין הם רוצים להעיף את כל עם ישראל מכאן אתה ואני והוא מכל ארץ ישראל כשהמנהיג שלהם אומר בפה מלא "זה לא נגמר בעזה אנחנו עד ירושלים" אנחנו עיוורים?לאן נחזור זהו יש לנו ארץ אחת ולהם יש מספיק. אני מקווה שהכל באמת באהבה בינינו...

Janem

New member
תגובה.

הרשות הפלסטינאית היא מאפיה רחבה של טרור, שניזנת מהעניין כספית. ברגע שישראל תצא מהשטחים, הפלסטינאים ימותו מרעב (דבר טוב לכשעצמו). הטרור לא שואף להכריע את ישראל, הוא שואף למלחמה אינסופית בישראל, כי אחרת הוא לא ימומן ויחדל להתקיים, לא תהיה סיבה לקיומו. מתאבדים הם אנשים שעוברים הכנה ארוכה מאוד, פסיכולוגית ומוראלית. לרוב אלו אנשים צעירים שנמכרים ע"י משפחתם (לא חבל כי נשארו עוד 14 ילדים באותה משפחה בדר"כ), ומרוב תסכול על חייהם העלובים וקנאות דתית שמזריקים להם ע"י שטיפת מוח הם מתאבדים. ולא בגלל הסיבות שאמרת, זה בולשיט תקשורתי.

k o d u

New member
סליחה על ההיתפרצות אבל יש לי שאלה

או יותר נכון...תהיה... אם הכיבוש הוא הגורם לפיגועים, למה יש פיגועי טרור של מחבלים מתאבדים ***ערבים*** בכל מיני מדינות שכידוע לא כבשו אף אחד?

אל תחמיא לעצמך.

תקשיב ארגון אלקעידה הוא ארגון שמטרתו לפגוע בעולם המערבי. רשע טהור. הפיגועים הפלסטינים הם פיגועים לשחרור פלסטין הכבושה. נכון, יש בינהם גם אנשים שמעוניינים לרצוח את כולנו בינתיים, כל עוד אנחנו עם כובש (ולשמחתי, לקחנו רגל אחת אחורה) אנחנו לא יכולים לדעת מי פוגע למה. אתה חייב לזכור כמה דברים: לנו יש צבא, לנו יש מדינה, ולנו יש שלטון חוק דמוקרטי. להם- אין. וזו בעצם הבעייה הגדולה שכרוחה במלחמה הזאת. בגלל שגם אנחנו, בלא צבא, עשינו פיגועים ובגלל אנחנו עם כובש ובגלל שגם אנחנו הורגים בתחומם וקיוויתי שאני לעולם לא אגיד את זה, אבל בגלל שגם אנחנו עושים פיגועים נגד אוכלוסייה חפה מפשע זיכול הטרור הוא הרבה יותר קשה והרבה פחות לגיטימי. כשאנחנו, בתור מדינה מתוקנת יותר נפסיק את הכיבוש, ובטח ובטח א הפיגועים נתן לפלסטיים להקים מדינה משל עצמם אז המלחמה בטרור בארגונים שמנסים להשמיד אותנו תהיה הרבה יותר יעילה צודקת ונכונה. כרגע- לא כל הכלים לטובתנו.

דמעה תקשיבי לי טוב עכשיו...

אם לא היית שכנה שלי ואיתי בבית ספר ואבא שלך לא היה עובד עם אבא שלי...הייתי רוצח אותך....חבר'ה אל תתיחסו אליה היא סתם גזורה בראש....יש לך מזל שאני אוהב אותך.....

NimrodOZz

New member
רשע טהור?

מערב? ממש לא. המטרה שלו הוא להשךיט את הדת המוסלמית בכל העולם, אם המערב נגד זה אז הוא נגד המערב. הפיגועים הללו הם חלק ממחלחמת דת שמנסה לעטות תחפושת של מלחמה על טריטוריה. אנחנו בהחלט יכולים לדעת "מי פוגע ולמה" אני לא חושב שיש מקור טוב יותר מהמפגעים עצמם ומשולחיהם. הם דואגים לפרסם קלטת וידאו זמן קצר אחרי פיגוע או נסיון לפיגוע. ושם הם מציינים שהמטרה היא שחרור פלשתין (תחפושת הפאשיזם) ושחרור אל-קודס ואל-אקצה (האמת: מלחמת קודש). העובדה שאין להם שלטון דמוקרטי היא בעיה משום שגם המתונים אינם נשמעים, אם אצלינו ימין קיצוני הוא מיעוט שבמיעוט אצלם המיעוט הוא זה המתון המבקש שלום אמיתי. המשך יבוא. עוז.

למעלה