סליחה על הקטע הקיטשי ..

מעין234

New member
סליחה על הקטע הקיטשי ..

שאתם עומדים לקרוא אבל... אקס ונוכחי. זה לא שאפשר להגיד שעם הזמן זה יעבור. יש לי רגשות לאקס. אבל נפרדנו ממזמן, לפני מעל שנה. לא כי היה לנו רע או משהו...פשוט לא הייתה ברירה. היו לי כמה קשרים מאז אבל אף פעם לא רציני מספיק בשביל שיפריע לי...הייתי בקשר עם מישהו שישן אצלי כל סופ"ש והיה לי הכי כיף איתו בעולם ועדיין, ליד המיטה הייתה התמונה של האקס. (קצת חולני כשחושבים על זה אבל..בסדר..מאז אני מזיזה את התמונה לארון או משהו בכל פעם שמישהו בא אליי.) ועכשיו הכרתי מישהו חדש שנראה לי הכי רציני בעולם והוא כזה מקסים ויש בו את כל מה שאי פעם חלמתי שיהיה בגבר שלי. אנחנו רק בהתחלה ואני לא יודעת מה לעשות ואיך להמשיך כי אני לא רוצה להתנזר עוד שנה עד שאחזור לאקס, שאולי בכלל לא נחזור, אולי הוא לא רוצה אותי כבר...הוא בטח עבר הלאה. אני לא רוצה להפסיד קשר בשביל משהו שאולי יקרה בעתיד. אז אני הולכת על זה. אבל אני לא מצליחה להוציא מהראש את הפנטזיה הזו, המטרה הזו, האובססיה הזו שיום אחד (השיחרור...עד מתי...) אני אוכל לחזור לאקס. וזה מפריע לקשר עם הנוכחי (למרות שהוא לא יודע..) כי אם הוא רציני, והוא כזה בנאדם טוב וכל מי שמכיר אותו אוהב אותו, הכי לא מגיע לו בעולם מישהי כמוני. מגיעה לו אחת שתאהב אותו מכל הלב ושתהיה 100% שלו. איך אני מוותרת על מי שאני באמת אוהבת? כי אני רוצה להיות רק של הנוכחי אבל זה אומר לוותר על האקס- לדעת שיש אור בקצה המנהרה, למה לחכות, תוכניות לאחר השיחרור. איך אני אתחיל לחיות את הרגע ואפסיק לחשוב על העבר ואולי אולי אולי העתיד? לפני שבוע וחצי הייתה לאקס יום הולדת. הוא אמר שהוא שמח לשמוע ממני, שהוא שמח שהתקשרתי (אין לו את הטלפון שלי וגם לא יהיה לו...זה סתם יכניס אותי לסרטים וכל החיים אני אחכה לרגע שיתקשר) ושמעתי בקול שלו שהוא מתכוון לזה. הוא ביקש שאני אשמור על קשר ואתקשר אליו שוב מפעם לפעם. אני לא אתקשר. אני שומעת את הקול שלו ונמסה. אבל כשהוא מבקש דבר כזה ממני...זה רק גורם לי לראות שעוד יש תקווה שנחזור. שאולי עדיין איכפת לו. אבל מה זה משנה? בעתיד , איך שהמצב כרגע, אין לנו אפשרות להיות יחד. אולי עוד הרבה זמן. ומה? אני אהיה לבד עד אז? אני רוצה אותו הוא האהבה שלי.אבל זה לא יקרה לא עכשיו ולא בזמן הקרוב (אם בכלל). מה עושים? אני לא רוצה לפגוע באף אחד אבל גם לא רוצה לוותר על האפשרות להיות מאושרת עם הנוכחי שאני יודעת..או לפחות יש לי הרגשה שהוא יתן לי את היחס הכי מדהים שבן אדם יכול לתת למישהי.

אל תוורתי על האפשרות להיות מאושרת!!

זה מה שאת צריכה לעשות... יש לך מישהו נוכחי.. תני לעצמך לנסות להיות מאושרת איתו! האקס שלך שייך לעבר.. ורק את מתקשרת.. את צריכה את זה שטויות כאלה...!??! תשאירי אותו בעבר... תמשיכי הלאה.. אל תחשבי עליו... תחייכי וזרמי עם הנוכחי =] את והאקס נפרדתם..הוא לא שלך.. תמשיכי הלאה!!!! בהצלחה! שבוע מקסים!

מעין234

New member
זהו שלא התכוונתי לוותר.

אבל מה אני אעשה שעדיין יש לי רגשות לאקס? זה לא פייר כלפיי הנוכחי... ואני לא יכולה פשוט להגיד לעצמי "מעין, די. לא איכפת לך ממנו יותר." אני שואלת את עצמי אם בכלל אני אצליח להתאהב בו..

את חוסמת את עצמך...

תשחררי קצת... תנסי..!!!! מי שלא מנסה לא יודע...=] את רואה בעצמך שעם האקס לא כלכך יקרה משהו...אז בשביל מה את ממשיכה לתסכל את עצמך ולחשוב על זה... את סתם מסבכת את עצמך. וחבל שאת חוסמת את עצמך ולנוכחי לא מביאה הזדמנות בכלל. אני מבטיחה לך הלך נסיך,,יבוא מלך ! =]

m i n i me

New member
תנסי לחזור אליו

ואם זה לא ילך תסגרי את העניין סופית ותמשיכי הלאה. עד לא תמצי הוא ישב לך בראש.

מעין234

New member
זה העניין...

הוא גר בחו"ל..אני לא יכולה לנסות לחזור אליו כרגע. בגלל זה אני מחכה...כי אני מרגישה שזה ממש לא מוצא. אבל אין איך למצות את זה כרגע..בלתי אפשרי.

RVD18

New member
../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה!

זה נורמלי שאת מתגעגעת אליו ויש לך פינה חמה אליו בלב..הייתם ביחד... אבל זה עבר...את מונעת מעצמך אושר...ובכלל, אם החבר החדש כמו שאת מתארת אותו, חבל לוותר על זה...! אז תמשיכי הלאה ואם זה אומר לזרוק את כל התמונות של האקס אז תעשי את זה. בקשר לזה שאולי יום אחד תחזרו - אם זה אמור לקרות זה יקרה :) בינתיים להשאיר את העבר בעבר. ומעין שם יפה

מיטללל

New member
סלחתי :)

בגדול אני מאמינה שאי אפשר להתחיל קשר חדש עם בחור מסויים, במקביל לכך שיש לך רגשות לבחור אחר, זה פשוט לא יכול להצליח וכיוצא מכך לא פייר כלפי הבחור השני. (ואת זה אני כותבת לך מניסיון מר לצערי) הבעיה העיקרית פה, מנקודת המבט שלי, היא שאת נמצאת במצב הזה כבר תקופת זמן ארוכה, מעל שנה, ולא מתחילה להחלים, להתגבר. וזה יקיריתי, כבר עניין של החלטה. אני יודעת שקל להגיד, קשה לעשות, אבל זה מתחיל מהחלטה. הפנמה שזה באמת נגמר. החלטה להוריד את התמונות/מזכרות שלו מהחדר. החלטה אמיתית להמשיך הלאה, או לפחות לנסות. (כרגע את ממש לא במצב הזה, אלא יותר בכיוון של "פעם נהיה ביחד, עכשיו צריך רק להעביר את הזמן") במידה ואת מסוגלת להחליט את ההחלטה הזו, נוכח העובדה שה"חדש" באמת מדהים ומקסים ומבטיח, בניגוד גמור לניסיון שלי, במקומך הייתי כנה איתו לחלוטין ומספרת לו שאני בתהליך התגברות על מישהו אחר, אבל מרגישה גם אליו הרבה, ורוצה לתת לקשר הזה צ'אנס. המון בהצלחה.
וברוכה הבאה לפורום :)

מעין234

New member
להגיד לו?

למה שישאר איתי אם אני אגיד לו. חוץ מזה הוא ילד טוב...מהתמימים. בעצם זה קצת מרתיע אותי כל העסק לא רק בגלל האקס אלא כי הוא נקשר אליי נורא מהר ואני מפחדת שכמה מהר שזה התחיל, ככה זה יגמר. יענו אם כבר עכשיו הוא נתן לי שם חיבה, ואומר כמה הוא מתגעגע... אז ימאס לו ממני כל כך מהר, לא ככה?

מיטללל

New member
זה בעייתי מאוד להגיד לו, אבל:

א. קשר צריך מתחילתו להיות מבוסס על כנות. ב. הכל עניין של ניסוח. אל תגידו שאת עדיין מאוהבת באקס, אלא תסבירי שאת בתהליך של להתגבר עליו. (אחרי שתקבלי את ההחלטה). ג. תני לו להחליט אם הוא רוצה להיכנס לקשר כזה. ככה לא תרגישי שאת מרמה אותו. אני לא חושבת בהכרח ש"מתחיל חזק - נגמר מהר", אני אישית לא כזו, אבל יש אנשים שנקשרים מהר ומראים את זה מהר, ועם הזמן זה רק הולך ומתחזק אצלם.

Dark Muse

New member
כל הכבוד לך מיטל...

בהחלט מילים חכמות כתבת. יש לי ידידה שסובלת מזה ברמות מטורפות ממש... ואני תמיד אומר לה שהיא פשוט לא רוצה מאשר לא יכולה...

דנדוש20

New member
זה לא כל כך פשוט

אי אפשר להעלים את הרגשות ברגע וגם לא בשניים אבל כמו שמיטל אמרה זה מתחיל בהחלטה. מעיין, כמה זמן הייתם ביחד? אם שניכם רוצים בכך, למה אתם לא יכולים להיות עכשיו ביחד?

Dark Muse

New member
את לא תוכלי להעלים רגשות

אם לא תרצי להעלים את החשיבה... בואי נגיד שלהשאיר תמונות, מכתבים, טבעות, כל מיני דברים שמזכירים את האקס, זה לא בדיוק הדבר הכי חכם לעשות על מנת להשכיח אותו. אז כן, יש פה משהו ריגשי ועמוק, ויש כל מיני סוגים של פרידות (שלדעתי גם משפיעות) אבל מישהי שבאמת רוצה להתנתק, צריכה להחליט שהיא עושה את זה מהדברים הקטנים. אני גם חושב שאהבה חדשה ואמיתית בהחלט יכולה לפתור את זה, אבל הבעיה היא שתמיד האקס יהיה המדד, ותמיד הן תרצנה שהוא יהיה כמוהו.

מעין234

New member
כי...

אני בארץ, והוא בחו"ל. בהתחלה שנינו רצינו, עכשיו- אלוהים גדול. אין לי אומץ להעלות את הנושא בשיחות. אבל אני רק אגיד שהוא מאוד התרגש לשמוע ממני.

סייפיי

New member
הייתי בדיוק באותו מצב

אבל ממש. אני נשארתי עם הבחורה החדשה, ואמרתי לה שאני לא יודע עד כמה אוכל לאהוב אותה עד הסוף מכל הלב, כי הלב שלי קצת שבור כרגע. ואז יצרתי קשר עם האקסית שלי ואמרתי לה שאני לא מסוגל להשתחרר, לא מסוגל להמשיך הלאה ושאני עדיין אוהב אותה וכו'. ודווקא היא היתה זו שעזרה לי, קשה לי להסביר בדיוק איך, פשוט דיברנו על זה. והיום, אחרי כמה חודשים שלא החלפנו מילה, למרות שאני עדיין חושב על האקסית, אני אוהב ומאוהב בחברה הנוכחית שלי. זה היה הנסיון שלי, יכול להיות שזה מה שיתאים לך, יכול להיות שלא. מקווה שעזרתי במשהו, בהצלחה.

Speak and Spell

New member
הייתי במצב שלך וכל מה שאני יכולה

לעשות זה רק לייעץ לך מהנסיון שלי. גם אני כמוך נשארתי מאוהבת באקס המיתולוגי שלי, וחסמתי לעצמי אפשרויות במשך לא שנה, אלא שנים! זה לא טוב וזה לא בריא ואני למדתי על בשרי שיש רק דרך אחת להפטר מזה... לתת צ'אנס למשהו אחר. זה קשה, נכון, אבל תמשיכי את הקשר עם הבחור החדש ועם הזמן תראי שזה באמת נכון ורק אהבה מחליפה אהבה. ברגע שתפתחי רגשות למישהו חדש תשכחי ממנו. זה נשמע בלתי אפשרי, אבל כל מה שאת צריכה לעשות זה לתת צ'אנס ולנסות כמה שפחות לחשוב על הסיכויים. בהצלחה!

תגובה קצת אחרת

לדעתי אם את עדיין כ"כ מאוהבת באקס, אם נפרדתם לא מרצון, ואם אחרי שנה זה כ"כ חזק אצלך - אסור לך לוותר על זה ועליו. לדעתי את צריכה ליצור איתו קשר, להסביר לו כל מה שאת מרגישה ולבדוק אם זה הדדי. אם הוא לא ירגיש כמוך, זו תהיה מין סטירה כואבת שתכריח אותך להתחבר למציאות ולהמשיך הלאה. אבל אם הוא מרגיש כמוך, תנסו, זו האופציה היחידה שיש לכם. אני לא חסידה של קשרים בשלט רחוק,אבל אפשר לנסות לטוס אחד לשני אחת לכמה זמן, אפשר לדבר הרבה דרך הטלפון / אינטרנט. זה לא אופטימלי אבל לדעתי אתם חייבים לנסות כדי שתהיו שלמים עם עצמכם. לדעתי רק אחרי שתקיימי את השיחה המפחידה הזו איתו, תשתחררי מזה ותוכלי באמת להמשיך הלאה, ככה או ככה.

qtgirl

New member
מסכימה עם זה מעליי...

אם כבר שנה את חושבת עליו, ולא מצליחה להיפתח לקשרים חדשים, לדעתי אומר משהו על הרגשות שעדיין יש לך אליו, ואם הם כאלו חזקים, אז לפי דעתי תדברי איתו ותראי אולי יש עוד סיכוי... אני חזרתי לחבר שלי אחרי שנה שלא היינו ביחד ביום אחד בבום, ניהיינו ביחד והיינו ביחד שנה וחצי עד היום. אבל מה שאני אומרת שבאמת את חייבת לשחרר אותו, אם זה באמצעות זה שתפגשו ואת תראי שבאמת אין סיכוי שבעולם שתיהיו ביחד ותפנימי את זה, ואז תסגרי את המעגל הזה ותשתחררי... בהצלחה בכל מקרה=]

For The Sunnn

New member
בכלל לא קיטשי...

לחלוטין מובן, אבל יש סיבה טובה לכך שהאקס שלך הוא "אקס", לא? ואני די בטוחה שאחרי שנה שלמה הסיבות לפרידה מתערפלות ונשארים הנוסטלגיה והגעגועים... כי זה נגמר. אבל הבחור החדש, הוא נשמע מתוק לגמרי... אל תחשבי לטווח הארוך תחשבי על עכשיו, תנסי לפתח איתו קשר, לעשות איתו דברים מיוחדים, אל תפספסי דברים סתם בגלל שאת מקובעת על אדם אחד שזה נגמר איתו לפני שנה... סתם אורחת מזדמנת

orlf1

New member
אני סובל מאותה בעיה אבל..

מיטל את אמרת למעיין שהכל נובע מהחלטה שהיא צריכה להגיד לעצהמ שהיא צריכה להתחיל מחדש ואצלי אני מודע לזה שאני אמור לעשות את מה שאמרת חברים שלי אמרו לי את אותם דברים שאת אמרת למעיין אבל אני בתור בנאדם חלש נפשית לא יכול להגיד לעצמו לשכוח מזה והתחיל מהתחלה מה אני יכול לעשות במצב כזה שאני יודע מה אני צריך לעשות אני ידוע שאני צריך להתגבר על האקסית שלי אבל אני פשוט לא מסוגל לזה

למעלה