סליחה על הקטע הקיטשי ..

מיטללל

New member
זה לא רק "החלטה"

הלוואי שיכולנו להפסיק להרגיש ע"פ רצוננו, זה היה יכול לחסוך גם לי כאב לב לא מבוטל :). אבל הדרך להתגבר מתחילה קודם כל בהפנמה שהקשר נגמר (בלי לטפח את המחשבות של: "עוד נחזור", "הוא עדיין רוצה אותי") ובחלטה לנסות להתגבר (שזה אומר, לדוגמא, להפסיק לנסות ליצור קשר, להוריד מהמדף תמונות, לא לשמוע שירים מסוימים וכדומה) זה נכון שאנחנו לא יכולים לבחור את מי לאהוב ועל מה לחשוב, אבל אנחנו יכולים להחליט אם לשקוע בזה או לא... צריך להמשיך בשיגרה, עבודה, לימודים, חברים, מסיבות, המון קניות (וכדומה:). צריך להמשיך לחיות. לצחוק. להנות. לכייף. אני באמת מאמינה שבסוף כל כאב לב עובר, זה סוג של חוק טבע (כל עוד אתה לא ממלא את עצמך ברחמים עצמאיים, שנאה, ודיכאון)

פרח בר 5

New member
לא האמנתי למה שקראתי....

למעין 234 שלום- קראתי את דבריך ולא האמנתי למה שאני קוראת- שאלתי את עצמי אם אני כתבתי את זה, כולל יום ההולדת של האקס...ברכתי אותו והוא ענה לי בקרירות במייל ששלחתי לו לחו"ל. חיכיתי שיברך אותי גם ביומולדתי כמה ימים אחרי זה ולא כתב. אני יוצאת עם אחרים אבל הראש במקום אחר. ולא מצליחה להשתחרר. אולי כי אין קשר שדומה לזה עם האקס על כל הדברים היפים שבו וגם אני נפרדתי מחוסר בררה. לא משנאה ומכל מיני בעיות כאלה. מה עושים איך יוצאים מהקטע הזה של האקס המיתולוגי.אשמח לקבל ממך מייל. אולי יש מפגשי תמיכה בנושא. מפגשי שחרור והתחלה בריאה מחדש. די נשבר לי מזה. זה מטען פנימי חורג אבל יושב כמו בטון על הלב. אשמח ל"שיתוף פעולה..."

אני יכולה להבין אותך

גם אני שומרת על קשר עם האקס.. במקרה שלי יש לו את הטלפון וכן אני מחכה שהוא יתקשר כמו דבילית. אני לא יודעת מה אני מרגישה אליו.. אולי גם אני חושבת שיום יבוא ונחזור. דבר אחד אני יודעת שאני צריכה לעשות ולא מסוגלת זה לנתק איתו את הקשר.

דוררה

New member
אני נשואה +2 בנות מדהימות והX תמיד

יהיה האקס המיתולוגי שאיתו הייתי בפעם הראשונה ואותו אני תמיד אוהב למרות שגם הוא נשוי לאחרת בחו"ל לפעמים אני חושבת עליו ומה היה קורה... לפעמים אני יודעת שאיתו אם הייתי מתחתנת היו לי חיים לא קלים בכלל.... והכי חשוב שלולא נפרדנו לא היו לי שתי בנות מדהימות יפיפיות כמו שיש לי. בהצלחה לכולכן

לדעתי זה בגלל...

קצוות שלא סגרתם, זאת אומרת שיש דברים שלא דיברתם עליהם שקשורים למה שהיה ביניכם... לדעתי תיפגשו במקום רגוע שאפשר לדבר בו ופשוט דברו על הכל ואם זה בלתי אפשרי לחזור להיות חברים אז להיפרד בצורה יפה... אולי אחרי הפגישה הרגשות יצופו שוב אבל אחרי זה אולי יהיה גם יותר קל

Avalanch

New member
אהבת אמת תשכיח ממך את האקס

גם אני במשך 8 (!!!) שנים לא התגברתי על האקס, למרות שהייתי דלוקה על עשרות אנשים בינתיים, אבל רק כשפגשתי את החבר האחרון שלי, הצלחתי באמת להתגבר על המיתולוגי, כי האחרון היה אמיתי. אם הקשר הנוכחי שלך לא מצליח להשכיח ממך את האקס שלך, זה כנראה "לא זה".

מעין234

New member
תודה...

על כל התגובות. לא יכלתי לענות כי הייתי בצבא. בכל מקרה- אמרו פה שיש סיבה לזה שנפרדנו והזיכרון מתערפל תוך שנה. אבל לא נפרדנו בגלל בעיות בקשר- היה לנו מדהים!!! פשוט הכריחו אותי להיפרד ממנו (לא רוצה לפרט יותר מידי...) אי אפשר לחזור, אי אפשר להיפגש, הוא גר בחו"ל. בקשר למי שאני בקשר איתו עכשיו...המשכנו לדבר השבוע, דווקא היה ממש נחמד והשבוע הוא יוצא אז ניפגש. הוא ילד טוב ואני מתחילה ממש לחבב אותו. ברור שאני שואלת את עצמי אם זה אתי להיות איתו כשאני אוהבת מישהו אחר- ואני יודעת שהוא רציני לגביי ומגיע לו מישהי שתאהב אותו- אבל אולי אני אוכל לאהוב אותו בהמשך? קשה לי עם זה כי בדרך כלל כשאני מאוהבת אז אני מאוהבת בטירוף ואיתו זה לא סוחף אותי ככה, אבל זה כבר קשור בניסיון שצברתי ואני קצת פחות סומכת על בנים. הקיצר אני מנסה...אבל אני כל כך כל כך אוהבת את האקס. אהבה מטורפת - וכנראה שזה מה שאני מחפשת בחיים- אהבה מטורפת וחסרת היגיון, ולאו דווקא את היציבות. אני מופתעת שיש פה אנשים שיש להם את אותה בעיה ומזדהים, חשבתי שזה מקרה כזה יוצא דופן, ומשונה...אשמח לדבר איתכם, למרו תשאני חושבת שזה רק יחזק את האהבה לאקסים ולאו דווקא יעזור להתגבר. אני יודעת שזה קשור בהחלטה, אבל אני לא בדיוק רוצה לוותר על האהבה הזו- מתוך החלטה. לא רוצה לוותר עליו.

למעלה