הנה העתקתי את מה שכתבה..
חוויות מההופעה של ג'קו בחיפה של השמיניסטים.. נסיך השחור. מכנסיים, גולף , נעליים שחורים, ג'קו בפנים ומעל הכל מעיל ארוך שחור מדהים, מעוצב היטב. פריט בולט - חגורה יפה ומהודרת. נסיך לילה מסרטי פנטזיה...רק מה? זה היה כל כך יפה וכל כך לא מתאים לאירוע, שבלעתי את הלשון. "נו, מה את אומרת על החגורה" שאל אותי ג'קו בהתלהבות, אבל אני, חתיכת אפס, הייתי כל כך בהלם מהדיסוננס הקוגניטיבי בין המראה שלו וסביבה שאותה הוא קישט בעצמו , שבראש שלי היה רק משפט אחד חכם "what's the fuck?!"...כמובן לא השמעתי אותו ובמקום מלמלתי תרגום של המקור לעברית - "מעניין...". "מעניין, אה, מעניין את אומרת?!" - החזיר לי ג'קו. לא התאפקתי והמלצתי לו להתייעץ עם הפורום בנושא הלבוש. ג'קו, בוא ככה לצילום הקליפ, לפתיחת ההופעה בקיסריה, לחלומות שלי, אבל לא לקומץ שמיניסטים בחיפה... the public אכן היו שמיניסטים, לא כל כך נתקלתי בהם, באתי רק להופעה, היו בסביבות 450 - 500 ילדודס. איך שהבנתי לא היה כמעט פרסום בעיר, ולא הגיעו תלמידים מבתי ספר של כרמל, שז"א שאפשרות למצוא שם אנשים עם נטייה לשמוע רוק הוא מטונה ביותר. ואם כבר מצאנו אותם, אז הם כבר מצאו דרך לבקר באזור האסור לכניסתם ולהתברך בכמה דרינקים. אכן, ג'קו עמד לפני אתגר: להתגבר על אדישות ועייפות מסוימת של נערים במועדון. האמת גם לאלי, בעל המועדון, נאלצתי להרביץ שיחת מוטיבציה קטנה, כי הוא שאל אותי "מה זה התלהבות הזאת מג'קו?" הגענו להבנות טובות ופה הוא הרג אותי עם עוד שאלה: " את אומרת שהייתה לו תקופה שלא מגיעה לו בכלל...אז מה קרה לבחור?" השארתי אותו בהמתנה והבטחתי לספר פעם הבאה... בנות, באו לחיפה בהמנונכן! יש לנו כאן בחורים לא מעודכנים, המחכים לסיפורים שלכם... Performance שירים - אותם שירים, לפי אותו סדר. מעולה. פשוט ככה. בלי רגשות מיותרים, אבל ללא זיוף הרגשות. אפשר להגיד שרגשות הפעם הלכו לכיוון שיפור הביצוע, שיחוק בגוונים - מה שמניאק יודע לעשות, שיהיה בריא. 200 איש בערך השתוללו לכבודו על ידי הבמה. יתר הקהל הגיב בצורה מאוזנת יותר. בערך 10 בחורות - חתיכות היו מוכנות להרבה יותר, הוא ניגש לקהל האוהד, התחבק קצת, התנשק קצת עם יפיופות חיפאיות - מתחיל ליהנות מכוכביות- בה"ש. כשה הוא שר, הלכתי רחוק מהבמה, התיישבתי על יד הבר בין כמה ארסים קטנים, האוהדים של עופר לוי. היה קשה, אבל בסופו של דבר אחרי "הייתי בגן עדן", סיכמנו, ש"עופר – מלך, אבל אין על ג'קו בקטע שלו". נו, איך אני בהשפעה על המוחות הצעירים? קטע מצחיק - ביקשתי מהבנות שיביאו לו מפית, הם לא היו מסוגלות לתרגם מילים לפעולה, רק צרחו: "ג'קו, רוצה ג'קו" והכי מצחיק: "תני לי ג'קו", זה כבר היה יותר מדי - אפילו מפית לא קיבלתי והן תובעות ממני את ג'קו?! דידה! לטיפולך ביום חמישי! תכיני שלטים ומפיות! ותתכונני להתפתחויות המפתיעות! לthr ! את יודעת , יכול להיות שקהל של ג'קו הוא באמת קהל מבוגר יותר - מ20 +. אולי בגלל שדור הצעיר יותר לא גדל על רוק, אלא על פסטיגלים, כוכבים נולדים ומוזיקה מזרחית. ורוק עצמו מרעיש את הבמות כבר 50 שנה בערך, אז זה רק תביעי שאנחנו בפנים. תרגישי טוב עם זה. Friends ורד וגזורי. Letter מכתב רשמי של הפורום בקריאה למר ג'קו אייזנברג לקחת אחריות על מעשיו. קובץ מצורף.