סליחה על השרשור החדש אבל אין....

אפרתי 29

New member
משו קטן שרציתי לשתף :)

סורי שזה לא קשור לשרשור... לא מצאתי מקום מתאים... היום הייתי ב"הנס", חנות בעזריאלי... ופתאום את מי אני שומעת מהרדיו ?!?! נכון, את ג'קו!! יחד עם נירית, ב"נרדם על החולות" ! איזה הפתעה נעימה זאת הייתה... מאוד התרגשתי, פשוט כיף. עשיתי לעצמי פדיחות קלות כשקיפצצתי לעבר החברות שלי בהתלהבות ואמרתי "אתן שומעות ?!? זה ג'קו!!!!" אפילו דמיינתי את ההודעה שאני אכתוב כאן, ואת המייל שאכתוב לתחנת הרדיו הכל כך חמודה.. :p אבל רגע.. בשביל זה אני צריכה לדעת אותה! אז התגברתי על הבושה.. ושאלתי את המוכרת איזו תחנה זו, ואז היא ענתה לי את התשובה המבאסת : "זו לא תחנה... זה ברשימת ההשמעה של המערכת..." משהו כזה... :/// איףףףף.. :( אבל היי, לפחות יש יתרון נחמד! :p שקבוע משמיעים את ג'קו כל כמה זמן בחנות הזאת... :) עלה לי רעיון, מה דעתכם שנעשה שרשור לא קשורים מדי פעם ? אני מניחה שזה ייצא כמעט כל יום.. אני אסביר
כל מי שיש לו משהו לומר, שלא קשור לשום דבר, אבל לא מצדיק שרשור חדש, יכתוב את זה בשרשור הלא קשורים...

talytal

New member
קודם כל, טוב לדעת

ששומעים את ג'קו. הרדיו ייצטרף מתישהו לחגיגה, אני מאמינה. ולגביי השירשורים - בכיף! זה רעיון מצוין ובהרבה פורומים באמת נפתח כל יום שרשור
.

אפרתי 29

New member
אבל שרשור ../images/Emo32.gif אלה דברים שלא

קשורים לג'קו, לא ? או שאני טועה ? התכוונתי לשרשור שכן קשור לג'קו, כל מיני דברים קטנים שאין איפה לתקוע אותם...

talytal

New member
עם הפורום שלנו,

כל דבר קטן כזה שפותחים הופך תוך כלום זמן לשירשורפלצת. לא נשארים יותר מדי נושאים קטנים שלא הופכים לשרשור שלם בפני עצמו. אבל אפשר לפתוח שרשור במיוחד עבורם. אין עם זה שום בעיה.

או שאפשר להכניס את ההודעה בשרשור ע

על נושא מסויים ובאמצע הוא יהפוך לשניים..וזה קורה הרבה..

hela19

New member
לילה טוב, שמעתי שהיה פיצוץ../images/Emo168.gif

ההכנות לקראת יום חמישי אני מבינה בעיצומן..כולן מתמרקות ומתייפיפות..חחחח מהופעה להופעה, הג'קו עולה ועולה.. הערב, במקרה, יצא לי שוב בסיטואציה, ממש לא שגרתית, בגלוי, לדבר על ג'קו.. ומה אתם חושבים..כולם, אומרים..היינו בעדו מההתחלה.... נו, טוב, כולם מתחילים לקפוץ לעגלה... איזה כיף , ההרגשה נהדרת..
הילה.

reviital

New member
לילה טוב הילה, אני בדיוק להיפך..

הייתי צריכה "להתנצל" היום על זה שאני מעריכה ותומכת בכוכב שיצא מבית "כוכב נולד" - כאילו כל מי שיוצא משם הוא זמר לקהל יעד בנות 12...

hela19

New member
ג'קו מוזכר הבוקר ב"מלך הביצה"..

הבוקר, במדור הרכילות של מעריב:" ישראלה אסגו סגרה על אולם. ג'קו וכל הג'מעה מוזמנים"... כל בוקר, כל בוקר, מחפשים במעריב, כותרת מושכת קהל...והנה, חתונתה של אסגו.. שיהיה יום מקסים לכולם..

למעלה