סליחה על חוסר הניצלוש

J u s t M a y a

New member
סליחה על חוסר הניצלוש ../images/Emo9.gif

פשוט ראיתי שיש משחק מתחתיי, ולא רציתי להרוס
ראיתם את הסרט "הר ברוקבק"? הזדהתם עם אניס?;_; ריירתם על התחת של ג´ייק?*__* אהבתכם לסרט הפכה לאובססיה?:] אז זו הקומונה הנכונה בשבילכם!^_^ הקומונה על "הר ברוקבק", הסרט הכי ____!!!111אחדאחד(השלם מחמאה מתלהבת) בקומונוה אתם יכולים להנות מביקורות על הסרט, עידכונים, תמונות-הניתנות-ליירור,פיקים וכדומה:].

PunKurt

New member
הו יופי בדיוק

רציתי לברר איפהשהוא הסרט יצא כבר או מה??

J u s t M a y a

New member
אמ,

יצא, אבל מקרינים אותו רק בקולנועי לב [אני חושבת
]. גזענות של אנשים

EnchantedS

New member
נצל"ש! מסתבר שאנחנו גות'.

חח אוקיי, MCR.... הלנה.... היה ווישליסט של גות', והלנה הייתה מקום שני. באמת לא ציפיתי שישימו שם את MCR.... מקום שלישי אוונסנס- ברינג מי טו לייף, מקום ראשון הימ- קילינג לונלינס. את השאר לא ראיתי....

קרניjack

New member
באמת מוזר שמגדירים את זה כגות'

יש משהוא, אבל זה לא ממש לדעתי...חחח קראתי פעם גם כתבה ששיכו אותם לגות'......נו שיהיה

EnchantedS

New member
אולי התכוונו רק להלנה?

ולא לMCR? כי הרי לא שמו את גוסט נגיד...

קרניjack

New member
יכול להיות

בגלל זה אמרתי שיש משהוא.... למשל הקליפ של הלנה נראה דיי גותי אם זה השפיע על הבחירה..חח

l u d

New member
לא להקשיב לMTV

הם כבר בכלל לא יודעים מה זה מה... MCR גות'? -_-"

love mcr

New member
אמ..ראיתי...אבל

מחשבים אותנו לכל כך הרבה דברים שזה כבר לא משנה!! MCR זה MCR ושכולם ילכו ל*******

kati666

New member
../images/Emo207.gif

אתם לא יודעים מה סוף סוף סוף הגיע!
נכון
הדיסק D:, בסופו של דבר אמא שלי נסעה לשם(בלי שידעתי
) ואספה את הדיסק סוףסוףסוף. היא סיפרה לי שהיא אמרה לו משו בלהבלהבלה ואז הוא אמר שזה דיסק טוב עם שירי אהבה XDDDDDD אז אמא שלי כזה, 'תביאי לסבתא אותו מחר היא רוצה לשמוע'
איך צחקתי. נאמ,מאוחר מידי
, זהו. יום טוב אחוקים XD.

kati666

New member
אהא ><" ../images/Emo6.gif

זו לא ממש חנות דיסיקים יש שם עוד דברים אז אני מניחה שהמוכר סתם דפוק ולא מוכר דיסקים נורמאלי.

למעלה