חח יש לי ידידה שהיא הסתכלה על הדיסק והיא אמרה איזה חמוד זה, עד שהיא קלטה שזה דם חחח
ק קרניjack New member 6/2/06 #19 חח יש לי ידידה שהיא הסתכלה על הדיסק והיא אמרה איזה חמוד זה, עד שהיא קלטה שזה דם חחח
C Cagome chan12 New member 6/2/06 #23 תתחדשי^-^../images/Emo15.gif שירי אהבה? גיליתי שסבתא שלי אוהבת את מייכימיקלOO" תמוה.
L love mcr New member 6/2/06 #27 תחדשי חחח...לסבתא שלך?!?@ סבתא שלי תשמע ותגיד כזה "מזה זה הצעקות האלו?! איפה טיפה ישראלי!?"
C Cagome chan12 New member 6/2/06 #22 וואעעע*.*../images/Emo15.gif אני. חייבת. לראות. את. הסרט. הזה. גייז הכי שווים. לא יעזור.
ב בטי בופ האחת New member 6/2/06 #28 אם אני יראה את הסרט.... אני צריכה אחת צמודה אליי......(מכונת הנשמה)
E EnchantedS New member 6/2/06 #30 ../images/Emo207.gif בעע כל הנושאים ממש ארוכים.... אניווי, אח שלי שיחק בפלייסטשן את המשחק TRUE CRIME, ויש שם את השיר I NEVER TOLD YOU..... אוקיי, אז זה לא ממש מעניין, אבל סתם רציתי לכתוב את זה
../images/Emo207.gif בעע כל הנושאים ממש ארוכים.... אניווי, אח שלי שיחק בפלייסטשן את המשחק TRUE CRIME, ויש שם את השיר I NEVER TOLD YOU..... אוקיי, אז זה לא ממש מעניין, אבל סתם רציתי לכתוב את זה