סליחה שאני חופרת אבל אם אפשר עוד עיצוב בבקשה

רק פרקר

New member
האסימון שלי עוד לא ירד

אבל סניח להניח שאנסה לשחק ואז אשמע "בום" גדול, ואומר לעצמי: אהההההההההההההההה, ל-זה היא התכוונה!
תודה!

פלכשמה

New member
עוד נסיון

אותו עיצוב עם רקע שונה. אני יודעת שזה לא מה שביקשת, אבל זה מה שיצא...

galitos21

New member
אין בפי מילים

ממש אהבתי בטירוף......אני מתעצבנת כי מרוב שזה מדהים בא לי עוד ועוד לבקש עיצובים עם תמונות אחרים אבל אני יודעת שאני די חוצפנית פשוט זה היריון ראשון שלי ואני כזאת מתלהבת.....ממש ממש יפים העיצובים אני מאוד מודה לכם.....לא נעים לי לבקש מכם עוד עיצובים......תיראו אני טובה בכתיבת שירים אז לכל אלה שעזרו לי אשמח בכיף לרשום שיר אהבה לחבר חברה ככה אוכל להודות לכם....ועשיתם עבודה קטלנית........

פלכשמה

New member
שמחה שאהבת ../images/Emo9.gif

אין שום בעיה שתבקשי עוד עיצובים. לא חושבת שהפורום מגביל... את לא צריכה להרגיש לא נעים. אנשים מעצבים לך את התמונות, כי הם נהנים לעצב. אפילו מחפשים רעיונות ואתגרים.

galitos21

New member
תודה אם אפשר את כל העיצובים על דף a4 בבקשה

שהגודל יהיה כמו דף מדפסת

galitos21

New member
אז אחרי אישור אשמח לעוד עיצובים

אם אפשר לעשות את הכובע שיהיה יותר מעניין להחליף אותו בכובע אחר,להוריד את הפצעים בסנתר,ואפשר להוסיף כאילו אני מחזיקה נעליים קטנות של תינוק,ורק אם אפשר לעשות שהבד תעטוף את כולי ושזה יראה כמו כובע מהבד ותעטוף את כולי ושיראו רק את הבטן....וכל מה שעולה על דעתכם חופשי סומכת על הטעם שלכן

galitos21

New member
חחחח המגבעת יותר גדולה מהראש שלי......

אין אפשרות לכובע אחר?או שכבר עדיף להשאיר את הכובע שהיה לי וזהו? וחוץ מזה הכל מושלם הרעיונות שלך מטורפים

Koala Girl

New member
חחח כן

ניסיתי להקטין אבל זה לא הסתדר טוב
אני אחפש יותר מאוחר כובע אחר

Koala Girl

New member
טוב,

לא מצאתי משהו שמסתדר לי עם המיקום
אבל אלה הניסיונות

galitos21

New member
כנסי קואלה

את יכולה כבר להשאיר את הכובע שלי שהיה לי בהתחלה הכובע האישי שלי ורק לעשות לי את הציור הזה בבטן? תודה רבה

למעלה