סליחה שאני פותחת הודעה חדשה אבל....

ובהמשך לשיחתנו אתמול..

את יודעת על התאוששות וכאלו, תעיפי מבט ותביני..
ואפה עדידס עם ההערות המעניינות שצריך אותה ??

Karina85

New member
../images/Emo6.gif

מסכן הבנאדם חחח... מה עשינו ממנו... ואיפה עדידס בכלל...??? לאן היא נעלמה??? עדידס שובי אלינו!

אפרתי 29

New member
../images/Emo6.gif

זה היה כשגל הציע לו שירים לשיר בגמר... והוא הרים את הגבה, ואז גל חיקה אותו וגם הרים קצת את הגבה... חחח

פשש איזו בקיאות ../images/Emo140.gif

את תלמידה נכון? אם המבחנים בבי"ס שלך היו בנושא ג'קו ויצירתו היית מוציאה בהכל מאיות, הא?<
חלומות,חלומות

אפרתי 29

New member
חחחח.. הלוואי !! ../images/Emo13.gif

פשוט זכרתי את זה כי זה הצחיק אותי... אוף, זה כזה מבאס... דווקא הקלטתי את התוכנית הזאת, אבל אני לא מוצאת מאז את הדיסק !!! דווקא היו שם קטעים טובים, ג'קו סיפר איך היה לשיר את 'יקירתי' ואיך שצחקו עליו בבית כשהוא התחיל לספר באודישן הראשון על ההיסטוריה של המשפחה שלו...

אפרתי 29

New member
חחחחחחחחחח

אני זוכרת כשהתחלת עם התשוש בפורום קשת... (כן הייתי אז, אבל כל הזמן החלפתי כינויים) ג'קו תעשה לי פיה של כלי נגינה !!!

rootteem1

New member
יואו יש לך ממש זיכרון פנומנלי

באמת כ"כ!!! הלוואי עלי... בעניין הכינויים.. חח טוב אני לא ממש הבנתי אבל הוספתי אותך לאיסי אז תאשרי אותי וכשתתחברי נדברוש..... אה ועוד דבר הוא כזה דורש חיבוק פה!!

thr7

New member
היי לכולן איזה תמונות חמודד דד דד

אולי נתחיל בלנחש לאיפה נעלם הוואקו? די זה כבר מוגזם לדעתי.

thr7

New member
היי :) כבר שיחקנו את זה פעם?

יש לי דה זאוו.....................

Karina85

New member
חחח לא יודעת

אני התכוונתי כמו וור איז ג'ף... המורה לאנגלית הזה שהיה באודישנים

rootteem1

New member
חחח קארקאר יא קרועה!!!

אתמול בשיעור אירובי המורה שלי שמה לנו שיר טרנס חדש שמתחיל עם וור איז ג'ף?...................... חחחחחחח זה היה כ"כ פאתט!!! סתם סתם זה היה מצחיק בטירוף.....

moon line

New member
הי ,רוצות להזמין את "ג'קו עד הבית"

מכירות את הפרסומת הזאת?איזו פרסומת מעצבנת , מה זה משתמשים בשם שלו בשביל להתפרסם, מסעדה שאף אחד לא שמע עליה קודם. כל פעם שאני שומעת את הסלוגן הזה אני קופצת מייד ברור שאני רוצה את ג'קו עד הבית לוקחת אותו בכל מצב שמגישים, עשוי היטב , נע , אבל כשמדובר בג'קו מהמסעדה
ג'קו דרוש זכויות!!!!

למעלה