סליחה שאני פותחת שרשור חדש...

סליחה שאני פותחת שרשור חדש...

אבל קניה צודקת... אתן חסרות הומור... במיוחד את אילתי... לא משוגעת, לא סמרטוטה ולא נעליים... אם נטשתי... זה בגללכן.. זוכרות ? "בוקר טוב לכל השרלילות"? אמאל'ה, מה עשיתן לי... כאילו חמודיזות זה בסדר ושרלילות לא? ואילתי... את גם נכנסת בי פעם בלי סיבה... בגלל שאמרתי שלום ולהתראות... ובגלל שהחלטת לקרוא את מה שכתבתי, בטון מסויים אולי באותו טון שמשתמשים בו אצלך בבית... ותגובתך היתה "מזעזע" ואין לי בעיות זכרון, על כך תעיד שון... וכמו שהחלטת לצטט את נובה... והחלטת להעמיד את פסלו של ג'קו אצלך בחצר (מטאפורה, מטאפורה) ולעבוד אותו וטוב נו... עוד כמה בנות נוספות... אז באמת.. לא פלא שרבות וטובות נטשו. שלום ולהתראות!!! ותותה אכן צנצנת דבש... מה דעתך על צנצנת דבש עם זנגוויל?

shongold

New member
נטי נטי נטי אמא ולא של ואני תמהתי

להיכן נעלמת והתפוגגת חשבתי אולי..התאומים שיהיו בריאים ההריון המתקדם והכבדות הנשרכת..עימו, וחשבתי שחבל לי כי את ממקימות ...השבט מהבסיס ..מהיסודות, ולא הייתי במהרה נוטשת ללא מאבק, גם אם יש אי אלו דברים צורמים.. גם אני לא תמיד אוהבת ולא תמיד חושבת ... ומהרהרת שכך צריך ולא כך צריך .. והיו גם לי כמו לרבות הרהורים כי כל אחת מגיעה מהמקום שלה. אבל צריך לראות את הענין המרכזי - והוא ג'קו - שאותו כולנו אוהבות. זה הבסיס ומכאן אנו יוצאות הלאה. המקום הזה הוא מעין מדינה קטנה, יש עליות מורדות, הרים ובקעות... אבל צריך למצוא את האיזון ואת הפוקוס של כל אחת על מנת למלא את החלל האישי - ופה המקום לביטוי אישי - ולדעה שונה - אי אפשר אחרת. מנסה להיות אובייקטיבית - ובואי נחליט שהיה צורם מכל הצדדים, צריך וחייבים להביע את שמרגישים, לחדד דברים להעלותם גם להתווכח אם צריך אבל חושבת למען ההוא שבכותרת - בגלל אי הבנות מסויימות - אין נוטשים אלא נאבקים בצורה שכלתנית על הגישות הסוביקטיביות - זו הזכות של כולנו. מנסה ומשתדלת לבוא..מ

Nova5

New member
נטי, הגבתי לך בשרשור...

וחוזרת כאן. את אפילו לא מתארת לעצמך, עד כמה את ואחרות חסרות כאן. תעשי מה שאת חושבת לנכון, העיקר תשמרי על עצמך, דבש עם זנגביל, את אומרת...אם להוסיף גם תפוחים ותמרים - אז נקבל צ'טני...ואם זה יגרום גם לתותה להשמיע קול - אז זה כבר יהיה חג החגים.

kapit5

New member
נטי- אני זוכרת אותך

עוד מהימים של אמא ולא של...למרות שבאותם ימים עוד ישבתי בארון,נהגתי ליקרוא כל מילה שכתבתן בפורום רשת למרות שלא העזתי לכתוב,מאז עברו הרבה מים בירדן. הכי אהבתי לקרוא את הדברים שלך. נהניתי מכל רגע ובאמת חשבתי שהורדת פרופיל ביגלל ההריון. צר לי שככה את מרגישה.אני חושבת שיש כאן מקום לכל מי שאוהב את ג'קו,אני בדעה שמותר לכתוב מה שבא ואיך שמרגיש ומי שלא מתאים לה לא חייבת ליקרוא ולהגיב.השונות שלנו בגיל,בגאוגרפיה וכו' זה מה שהופך לדעתי את הפורום למעניין.

קניה 1

New member
נטי כפרות 'תגעגעתי! ../images/Emo24.gif|../images/Emo23.gif

מה שלומך מותק שרלילית שכמוך?? לא יפה ככה לנטוש.. אני דואגת! איך את מרגישה? בטח כבר יש לך בטן קטנה וחמודה... אז טוב שבאת, (במיוחד כדי לתמוך בי חחח), מקווה שאת מרגישה טוב ושהכל בסדר.. דש לחזק ולקטנים וגם לקטנה.. נשיקות!

Nova5

New member
קניה, צריך לפתוח שרשור

אנרגיות טובות לנו, שיהיו פחות ימים קשים כאלו

kapit5

New member
../images/Emo24.gifלילי- היתגעגעתי

איזה יופי שמצאת זמן בכל הבלאגאן לבוא לבקר.שולחת לך
.

בלאגןןןן שאת לא יודעת בכלל

התפוצץ לשכנה מתחתנו צינור ... ואני בלי מים, בלי מכונת כביסה... אל תשאלו... ואני בכל הבלאגן הזה התיישבתי לראות את הסדרה הזו...

בת 1986

New member
זה בדיוק מה ששאלתי..

בפורום "מרחק נגיעה"... אמאאא הוא מלאך..חח

Nova5

New member
ללי, אם מצאת היום זמן לפורום....

טוב שבאת לבקר, נסיעה טובה, חופשה נעימה ובהצלחה עם "פרויקט הגדול" וככה להכניס חבר חדש בלי להציג???

למעלה