סליחה שאני פותחת שרשור חדש...

ממממ בסה"כ מה שקרה כאן היום

היה די משעשע... אל תהרגו אותי... אבל זה היה מצחיק. ואני אוהבת את שתיכן קניה ואילתי...חחחחחחח אני בטוחה שג' יהיה משועשע מכל הסיפור... נו... הרי אי אפשר שהכל יהיה כאן דבש... אני לא אוהבת צ'אטני, בכלל זה נראה לי המצאה של אהרוני הצ'אטני הזה...

kapit5

New member
מרוב דבש אפשר לקבל סכרת

פלפל מוסיף קצת טעם לחיים.בקיצר-צריך קצת מזה וקצת מזה.

Nova5

New member
לפני שנה הכנתי צ'אטני לראש השנה

לפי המתכון המדויק של רינה פושקרנה, היו שם מיליון תבלינים, כולל דבש, זנגביל ותפחים, אבל בלי תמרים. שבועיים ניסיתי לשכנע את עצמי שהכל בסדר, אנשים אוכלים את זה וגם אני יכולה...בנות , אל תנסו את זה בבית

בטח שיש זמן... אין מכונת כביסה...

ואני מאוד אוהבת את מכונת הכביסה שלי... בעלי "שיחיה", אומר שהמתנה שהכי תשמח אותי זו מכונת כביסה נוספת...

kapit5

New member
אם כבר מדברים על מכונות כביסה

איך זה אם כל הטכנולוגיה עוד לא המציאו מכונה שמקפלת כביסה ודוחפת את הבגדים לארון.

נכון?

זה הכי חשוב הקיפול!!! ולגבי דחיפת בגדים לארון... בזה בעלי מומחה... הוא פשוט מקפל אותם ודוחף לארון וזה לא חשוב, איפה המכנסים/חולצות/ פיג'מות/גופיות פלאנל... איףףףףףףףףףף

reviital

New member
כמה ימים אני לא פה וכבר יש מהומות?

נראה שפספסתי דברים שעדיף לפספס? או שבגלל השעה המאד "מוקדמת" אני לא מבינה מה אני קוראת?

eilati27

New member
../images/Emo42.gifשלום לכולן ובוקר אור!

את כל מה שיש לי להגיד אני אשמור לעצמי כדי לדאוג לעצמי להמשך בוקר טוב ויום נפלא... את התגובה התמציתית אני אסכם ב - "כדאי מאוד שזו פעם אחרונה שאת מדברת/כותבת/משערת מה קורה אצלי בבית... משפטים כמו כמו "בטון מסויים אולי באותו טון שמשתמשים בו אצלך בבית..." ממש לא מקובלים עלי ואני בטוחה שאם זה היה מופנה לכל אחת אחרת היא הייתה מרגישה כמוני כרגע... פגעת בי במקום הכי כואב,הכי רגיש והכי אינטימי מי את? שתעלי על שפתייך (או על כתב בפומבי) את מה שאת חושבת על המשפחה שלי? חצופה קטנה אני מאושרת שאין לי צורך לראות אותך כאן בפורום יותר ואם אני או אחרות גרמנו לאחת כמוך לעזוב אז אני שמחה ומאושרת על כך... ולגביי כל האחרות... יש גבול למילים שאפשר להוציא מהפה... אנחנו באנו לכאן כולנו למטרה אחת בלבד ותראו לאן הגענו בגלל תגובות מלאות בארס... בואו נרגע ונתחיל אולי מחדש לפניי שכל העסק הזה פה יתפוצץ לנו בפרצוף!!! ואני מבקשת שוב,שימו לב איך אתן מגיבות נהיה פה סוג של לחץ... אז בואו נדאג להרגיע אותו.... אחרת לא שווה כל מה שאנחנו עושות כאן אם מה שקורה בסוף זה שאנו "רבות" אחת עם השנייה ונפגעות! שיהיה לנו בוקר טוב,ויום נפלא... אם תרצו אחריי יהיה אפשר לפתוח שרשור של אנרגיות טובות כדי שנוכל לראות שכולנו עדיין בסדר...

eilati27

New member
אגב אם זה לא ברור

אז המשפטים הראשונים מכוונים לגברת נטי !!!

למעלה