סלסה באוניברסיטת חיפה

stkachov

New member
אני לא מסכים איתך

יש המון אנשים שמגיעים רק בשביל לרקוד ולהנות וגם אם כן מכירים בני זוג בצורה הזו, זה לא בהכרח רע.

חייב להגיב..

אני סטודנט שנה א', ואני ממש רוצה ללמוד סלסה.. אני מקווה שאני אצליח להגיע בימי רביעי באופן קבוע ולהתמיד בזה.. אני ממש אוהב את הריקוד
הלכתי כמה פעמים לטכניון אבל זה לא הסתדר והפסקתי לצערי..
אני מאמין שאין שום בושה בלרקוד, ובלא לדעת לרקוד. מה שחשוב הוא שזה יבוא מהלב, ואם אתה מעוניין לרקוד ולא מרשה לעצמך בגלל שאתה מפחד ממה שיחשבו עליך זה בזבוז זמן שלך. תרקוד כי זה עושה לך טוב, ואנשים יראו את זה עליך. תאמין לי! לילה טוב, מלחך פנכה

d o o v i d

New member
מילים כדורבנות מלחך

כל מי שרוקד סלסה התחיל פעם מלא לדעת כלום. אין ברירה - בהתחלה לא יודעים:) . אני יכול לספר מניסיוני האישי שבזמן שרק התחלתי ללמוד לרקוד זו הייתה התקופה שבה הכי נהניתי מסלסה. הכל היה חדש , טרי ומרגש. אז ראו הוזהרתם "סלסה זה ממכר" . לגבי זה שסלסה זה מקום מצויין להכיר בו בני/בנות זוג. הבעייה היחידה שאני רואה בזה זה שהחודש אני מוציא משכורת כמעט מלאה רק על חתונות של חברים מהסלסה (אם אתם קוראים אז הכבר"ט) יאללה עוד 6 ימים לפתיחה

amitk80

New member
אני מצטרף לההסכמה

מלחך פנכה צודק כולם לא ידעו בהתחלה לרקוד וניסיון זה משהו נרכש. עוד 6 ימים!

d o o v i d

New member
צ'ופר- כניסה חינם לחברי פורום תפוז

כל מי שיבוא לפתיחת הליין ביום רביעי ה 31 לאוק'. ויזדהה כחבר בפורום אונ' חיפה בתפוז יזכה בכרטיס כניסה חינם לשבוע הבא (7 בנובמבר). תהנו

למעלה