סלעטון עצבני:הדו"ח מתעלם מפשעי מלחמה ישראליים

איך אתה בתור תומך ידוע של הכיבוש הבריטי בא"י

מתבטא בכזאת אלימות נגד ה'כיבוש' של היהוד בארצם? איך כתבת על הבריטים ועל 'זכויותיהם' בא"י? בוא נזכיר לך: "(אנשי האצ"ל) לפחות היו חמושים שנתפסו בפעולות איבה קטלניות נגד המשטר - זה איכשהו הקנה לבריטים, כמי ששלטו במקום, זכות מסויימת לשפוט אותם" ('לשפוט אותם' כלומר להוציא אותם להרוג על הגרדום). האם גם לנו יש 'זכות מסויימת' 'כמי ששולטים במקום' לשפוט את חבריך ה"חמושים שנתפסו בפעולות איבה קטלניות נגד המשטר" ביו"ש? או אולי מה שלדעתך מותר לבריטים אסור ליהוד - כי הם יהוד? בשפת בני אדם קוראים לזה אנטישמיות.

"תומך של הכיבוש הבריטי"? ועוד "ידוע"?

אנטישמיות!!!!
אולי גם תמציא שאני מצדיק רצח של מתנחלים, ככה בתור תבלין לכבוד שבת? כמה מסקנות שגויות, כמה הבל הבלים ורעות רוח בפוסט אחד........... ולמה? כי העזתי לומר (כמו מרבית בני היישוב היהודי באותה תקופה!) שרצח הסרג'נטים מבחינתי היה פעולה מתועבת! מעולם לא אמרתי שאני תומך בעונש מוות, כך שמעולם לא הצדקתי את מדיניות בתי המשפט של הבריטים להעלות רוצחים לגרדום. הכוונה ב"זכות מסויימת לשפוט " כמובן היתה שחברי האצ"ל היו קיצונים שבקיצונים באופן שבו התייחסו לבתי המשפט הבריטיים. מזכיר - איך לא - את היחס של חיזבאללה וחמאס ל"ישראל" (המרכאות במקור). הם סירבו לבקש חנינה ולהפעיל את הפרוצדורות המקובלות להמתקת העונש, אלא ביקשו לפעול כנגד הבריטים באלימות בלבד. לו חברי האצ"ל היו שובים לוחמים בריטים ודנים אותם באופן מסודר לגרדום, במקום למצוא באקראי שני דגי רקק לא לוחמים ולתלות אותם כנקמה - הסיפור היה שונה מבחינתי. עדיין לא הייתי תומך נלהב ברעיון, בלשון המעטה, אבל אפשר היה לומר לפחות שיש כאן מידה מתועבת כנגד מידה מתועבת. וכן, בהחלט, כל עוד העניינים מתנהלים באופן מסודר ובהיעדר אופציה טובה יותר, יש לממשל הצבאי בשטחים זכות מסויימת לשפוט לוחמים של החמאס והפת"ח. אני בניגוד אליך לא מתייחס לדתם של השליטים כאל פקטור בעל חשיבות יתרה במושגים של חוק וצדק..

עופר אתה לא יודע שמי שמתנגד לרצח שבויים

או לרצח חטופים הוא בעצם אנטישמי, ותומך בכיבוש הארץ ע"י כוחות הג'יהאד האכזריים והכוזבים מפורום 817?
וחוץ מזה כל דבריו הם מראש שקר וכזב, ומי שרוצה לבדוק בעצמו את האמת מוזמן לקרוא את הטוקבקים בואינט

אתה מעדיף לראות לוחמי חרות יהודיים תלויים

דם יהודי היה בשבילכם כבר תמיד שמן על גלגלי המהפכה. תמונה כמו זו משמחת את לבך ולבבות של שמאלנים בני דמותך. http://www.revisionistphotos.com/photos/hanged-jew.html לצערך הרב, תליית הסרז'נטים הצילה עשרות לוחמי חרות יהודיים מחדש הגרדום בעכו.

kopfschmerzen

New member
למה לך לטחון מים

עם מישהו שחושב שהרשות הפלסטינאית תהפוך למעצמת היי-טק. מזכיר את הוזה ההזיות שמעון פרס שרצה להפוך את עזה לסינגפור.

כשגם אתה וגם כוכבה משתמשים בדיוק באותם...

ביטויים אישיים ומגוחכים, אני פשוט חוגג
מתברר שלשני קטבי המגנט נמצא בכל זאת מכנה משותף.
והתשובה הנכונה היא שבעבר קראתי כתבות שלה יחד עם עיתון "הארץ" - בשנים האחרונות אני קורא "מעריב" ומאז נעלמו עקבותיה. לפחות עד שמישהו מגיש לי קישור ל"הארץ" המקוון.

kopfschmerzen

New member
הודו וסין

קיבלו על עצמם את הגלובליזציה. והעולם המוסלמי לא. הכי קרובה להודו זו פקיסטאן ולבינתיים אנחנו מה קורה שם. באמת צריך להיות עם מוח מעוות ושמאלני כמו שלך בשביל לחשוב שאין הבדל בין אל-קאעידה לאחים המוסלמים בעזה.

למעלה