סלקוואר 8 ומודילים לכרטיסי מסך..

maCr0T

New member
קשור...

אני צריך סביבה גרפית לבראוזר (המועדף שלי mozilla 0.9.8) וזה KDE או גנום, האחרים מוזרים לי קצת... את גנום אני לא סובל.... maC

cmand

New member
אאננררייללללל ??? ללליינוווקקססס ??

תשבעעעעע מאיפה אני משיג UNREAL TOURNAMENT ללינוקס??? זה והטירה הנאצית החדשה... זה שתי הדברים היחידים שמחזיקים אותי בוינדוס

maCr0T

New member
שני משחקים מאוד נחמדים...

ללינוקס אפשר למצוא ברשת, זה מגיע כדיסק, עם קבצים בינאריים, זה לא חינם!! זה עולה כמו הרגיל... maC

beitar

New member
לדעתי יותר נכון להגדיר זאת

כנישואים קטוליים... בית"ר, שעדיין לא התעסק עם sendmail, ורק המילה הזאת מעוררת בו פחדים.

ezaton

New member
לא כזה נורא

אלא אם אתה מנסה לעשות דברים מעניינים. אתה לא (בד"כ), אז הוא דיי קל. יש תוכנות קינפוג עבורו, אגב, ומנסיוני, עדיף כבר לטפל בו עצמו מבהן. הן ממש קשות...
מערכת יחסים, שמערכת יחסים. שורה וחצי לשנות, ואתה מריץ שרת דואר מוגן על הרדהאט 7.2 שלך. Ez

הראל

New member
אם מדברים כבר על M4 ../images/Emo61.gif

נתקלתי ביצור הזה פעם אחת, כאשר ניסיתי לשנות משהו, עוד כאשר השתמשתי ב-RH6.2 הזכור לטוב. ואז המערכת אמרה לי שאינה יכולה לעשות משהו בגלל שחסר M4. לקח לי המון זמן למצוא את החיה הזו ולהתקין אותה, ואכן, אחרי זה הכל עבד. לא התעמקתי אז במה זה עושה ... מאז, בכל התקנה שאני עושה, לא יודע אם צריך או לא, אני מקפיד שהדבר הזה יהיה מותקן. אז ... עכשיו כמה שאלות - 1. מה זה עושה ? 2. מתי צריך את זה ? 3. האם ניתן "להשמיט" אותו כאשר מערכות מסויימות לא אמורות לעבוד על המחשב ? ועוד ...
תודה

הראל

New member
אם אני הצלחתי, כל אחד יכול ../images/Emo70.gif

כבר התקנתי כמה שרתי EMAIL עם sendmail ו- POP3 נכון, הם היו על שרת עם DOMAIN עצמאי ועם IP קבוע. אני לא מבין ב"סקריפטים", לא יודע אנגלית ולכן מתקשה עם ה- MAN. כשאומרים לי "להיכנס" לתוך קובץ קונפיגורציה אני מקבל חררה, למרות שבדלית ברירה עשיתי זאת פעמים רבות. תתפלא קינפגתי את ה- SENDMAIL דרך ה- LinuxConf בלבד וזה עבד! יתכן שכאשר כל המערכת "מקונפגת" כראוי, לוקח ה- LinuxConf את עיקר הנתונים מתוך ההגדרות האחרות ואז אין בעיה. כל זה בכל אופן נראה לי. משום שלעיתים, לאחר התקנת שרת, כאשר התפניתי לטיפול ב- SENDMAIL, ראיתי שכבר הכל מוכן, בלי שנגעתי בו לפני כן. כן, אני יודע שעצם הזכרת LINUXCONF מהווה בעיני כמה מחברי הפורום, ממש "עפירה בעיקר". אבל עבור הדיוטות כמוני, הוא מהווה אחד מעיקרי העבודה בלינוקס

ezaton

New member
עבור UT ניתן להוריד מתקין

שיודע להשתמש בקבצים שמקורם בהתקנה לחלונות. אני חושב שכנ"ל עבוד RTCW, אבל לא בטוח. יתכן וזהו דיסק נפרד. אתה רק מודע לכך שתיאלץ לסדר את כל נושא התמיכה (וההאצה) הגרפית שלך, לא? Ez

cmand

New member
עולה כסף בסדר.. אבל מאיפה אני משיג

הרי בארץ יש שתי מקומות עיקריים לקניית משחקים חנויות מחשבים (האפשרות הפחות מועדפת) צרובים ("הימאים" בחיפה וכדומה) ובשתי המקומות האלה אין ממש משחקים ללינוקס אז מאיפה ?

ezaton

New member
מהאינטרנט

www.loki.com יתכן והם עוד חיים... אולי lokigames? Ez

ezaton

New member
והייתי מוסיף, גם

שלשרת הייתי דוחף מונוכרום (וכבר עשיתי כזאת). שרת לא צריך יותר. אולי אפילו קונסול טורי... אם ממש משעמם לי. Ez

למעלה