קבלתי הודעה מלשכת הרווחה בתל אביב ונכתב שם שעלי להביא אישור מבטוח לאומי על כך שמכירים אותי שם... האם מישהו יודע באיזה משרד בבטוח לאומי אפשר לקבל את האישור (בשנות השמונים קבלתי עזרה בלימודים מבטוח לאומי אז אני חושבת שאני רשומה שם איפשהו...) האם מישהו יודע?
שבכלל צריך אישור מביטוח לאומי. אני למשל לא מוכר בביטוח לאומי ואין לי אפילו נכות נפואית. אני הייתי מנסה לקבל את האישור מעובדת סוציאלית של מחלקת השיקום בביטוח הלאומי. אם היא לא תיתן לך את האישור, בטח היא תוכל לפחות להפנות אותך למחלקה המתאימה בביטוח הלאומי. בהצלחה!
אולי אוסיף את זה למאמרים. דנו על זה כל כך הרבה למי שזוכר (בואלה) זה סיפור מרתק בפני עצמו, בסוף מוטי אלשוור הצליח לסדר הוראה מהשלטון המקומי לכול העריות והמועצות המקומיות לחלק ולקבל טפסים בשירותי הרווחה העירוניים, (ואפשר גם לסדר דרך אח"א ובקול) והיום מה שצריך לעשות זה ללכת לשירותי הרוחה ולשאול מי העובד שמטפל בעינינים של סל תקשורת. (אפשר גם דרך אח"א ובקול). אם יש טעות בדברי או שהמציאות בשטח לא מתאימה למה שכתבתי, נא להעיר לי
נצל"ש שתי דברים ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif
שמעתי שמטוי והשאר צוות של אח"א הציעו פתרון לתקצוב אח"א וגם לא נעים לשמוע כמה שלי דן התאמצה בשבלינו נגישות ובסוף התאכזבה אני לא כותב שם באורט יותר אז שתהיה פורמט חדש
לפחות הבנת את הכונתי טוב בעמוד ראשי של הפורום איפה שרשום חדש בחירשים וכבדי שמיעהעד שבאמת תהיה הודעה חדשה) תרשום כך: ========== מה חדש?? תמיד חדש? מה חדש?? אנחנו הם החדש! מה הכוונה אנחנו החדש ? אנחנו זה שאוהבים להיות אוזן קשב לבעיות שלכם ואף אולי תלמדו אצלנו מה חדש !!! קח וקבל את זה כהמלצה רק אל תגיד שאמרתי בטוח
וההודעה זאת למנהלי פורום כהמלצה אני פשוט חשבתי על זה .ורשמתי למען הפורום כי מדברים על לגו בעמוד ראשי הפורום קצת תוספת פלפל לתפריט עמוד ראשי הפורום לא יזיק
ובו קישורים להודעות שיוכלו לעזור לגולשים עכשיו בנושא סל התקשורת, אם יש למישהו קישור להודעה או מאמר שמספק מידע מועיל ועדכני בנושא סל תקשורת, אשמח להוסיפו לקישורים... ו
אבל מה יש כל מיני מאמרים והודעות בנושא שאחרים כתבו, אז זה קצת מיותר שנעשה את העבודה עוד פעם, מסיכמום נוריד קישורים, ונשלים מה שחסר. חוץ מזה בקול אמורים לגמור את המרכז הנגישות שלהם עןד קצת זמן, אז לבטח זה ילווה באתר מתאים באינטרנט
בקיצור: סל תקשורת, פטור מאגרת רדיו וטלויזיה, סיבסוד נגישות מקום עבודה ב 90% מהעלות עד ל- 28000 ש" ע"י ביטוח לאומי, זכות לשיקום וכיסוי הוצאות רכישת מקצוע, החזר עבור גלאי בכי, החזר עבור פקס, 40 שעות מתורגמנית לשפת סימנים, סימפטייה ו-