סל תקשורת בתל אביב

milford

New member
סל תקשורת בתל אביב

קבלתי הודעה מלשכת הרווחה בתל אביב ונכתב שם שעלי להביא אישור מבטוח לאומי על כך שמכירים אותי שם... האם מישהו יודע באיזה משרד בבטוח לאומי אפשר לקבל את האישור (בשנות השמונים קבלתי עזרה בלימודים מבטוח לאומי אז אני חושבת שאני רשומה שם איפשהו...) האם מישהו יודע?

0ne Man

New member
לא ידעתי

שבכלל צריך אישור מביטוח לאומי. אני למשל לא מוכר בביטוח לאומי ואין לי אפילו נכות נפואית. אני הייתי מנסה לקבל את האישור מעובדת סוציאלית של מחלקת השיקום בביטוח הלאומי. אם היא לא תיתן לך את האישור, בטח היא תוכל לפחות להפנות אותך למחלקה המתאימה בביטוח הלאומי. בהצלחה!

למיל פורד

תודה לך על שהודעת כל הזמן חששתי מיזה אף שאלתי כאן את הבעייה הזאת ואמרו לי שאין קשר בכלל וגם לא יזכרו והנה ידעתי שישאלו טוב שהעלת את הנושא הזה

למילי שלום

גם אני הייתי צריך ללכת למקומות כדי לסדר דברים וזה באמת מרגיז שהדברים מעכבים סתם לחינם ממש לריק

צלף

New member
אם את שומרת על הנירות הישנים

אז קחי אותם למשרד הביטוח הלאומי ותבקשי על סמך זה אישור. אם לא אז תבקשי שיחפשו את התיק שלך איפוא שטיפלו בך...

צלף

New member
אינני יודע אם לסדר קישור או מאמר

על סל תקשורת
אולי אוסיף את זה למאמרים. דנו על זה כל כך הרבה למי שזוכר (בואלה) זה סיפור מרתק בפני עצמו, בסוף מוטי אלשוור הצליח לסדר הוראה מהשלטון המקומי לכול העריות והמועצות המקומיות לחלק ולקבל טפסים בשירותי הרווחה העירוניים, (ואפשר גם לסדר דרך אח"א ובקול) והיום מה שצריך לעשות זה ללכת לשירותי הרוחה ולשאול מי העובד שמטפל בעינינים של סל תקשורת. (אפשר גם דרך אח"א ובקול). אם יש טעות בדברי או שהמציאות בשטח לא מתאימה למה שכתבתי, נא להעיר לי

נצל"ש שתי דברים ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

שמעתי שמטוי והשאר צוות של אח"א הציעו פתרון לתקצוב אח"א וגם לא נעים לשמוע כמה שלי דן התאמצה בשבלינו נגישות ובסוף התאכזבה אני לא כותב שם באורט יותר אז שתהיה פורמט חדש

מאמר על סל תקשורת

קישור שבו מיכל מור (בניהם גם הדס שרם עו"ס )כתבה על סל תקשורת וגם תרשים שהובאה לפורום בזכותי ובזכות אלישי פורן

צלף

New member
המאמר שהבאת של מיכל מור

הוא מיושן, ומשקף מציאות של לפני חודשיים בערך (ולא עכשוית) אז לכן למשל לא אשים אותו בקישורים, על כל פנים
על המאמץ. של אלישי אולי אשים אם אחליט שזה עוזר לגולשים...

../images/Emo24.gifתודה לך

לפחות הבנת את הכונתי טוב בעמוד ראשי של הפורום איפה שרשום חדש בחירשים וכבדי שמיעה:(עד שבאמת תהיה הודעה חדשה) תרשום כך: ========== מה חדש?? תמיד חדש? מה חדש?? אנחנו הם החדש! מה הכוונה אנחנו החדש ? אנחנו זה שאוהבים להיות אוזן קשב לבעיות שלכם ואף אולי תלמדו אצלנו מה חדש !!! קח וקבל את זה כהמלצה רק אל תגיד שאמרתי בטוח

התכוונתי להודות לצלף

וההודעה זאת למנהלי פורום כהמלצה אני פשוט חשבתי על זה .ורשמתי למען הפורום כי מדברים על לגו בעמוד ראשי הפורום קצת תוספת פלפל לתפריט עמוד ראשי הפורום לא יזיק

צלף

New member
הוספתי את סל תקשורת ../images/Emo56.gif לקישורים

ובו קישורים להודעות שיוכלו לעזור לגולשים עכשיו בנושא סל התקשורת, אם יש למישהו קישור להודעה או מאמר שמספק מידע מועיל ועדכני בנושא סל תקשורת, אשמח להוסיפו לקישורים... ו
לחסוי על הרעיון להוסיף קישור זה

צלף

New member
אה נכון, חסר כל מיני דברים ...

אבל מה יש כל מיני מאמרים והודעות בנושא שאחרים כתבו, אז זה קצת מיותר שנעשה את העבודה עוד פעם, מסיכמום נוריד קישורים, ונשלים מה שחסר. חוץ מזה בקול אמורים לגמור את המרכז הנגישות שלהם עןד קצת זמן, אז לבטח זה ילווה באתר מתאים באינטרנט

צלף

New member
לא הרבה...

בקיצור: סל תקשורת, פטור מאגרת רדיו וטלויזיה, סיבסוד נגישות מקום עבודה ב 90% מהעלות עד ל- 28000 ש" ע"י ביטוח לאומי, זכות לשיקום וכיסוי הוצאות רכישת מקצוע, החזר עבור גלאי בכי, החזר עבור פקס, 40 שעות מתורגמנית לשפת סימנים, סימפטייה ו-

למעלה