סל תקשורת בתל אביב

צלף

New member
זה רעיון, אבל לא דחוף

קח בחשבון שכבר כתבו על הזכויות באתרים של אחא, שומעים ברשת, ובואלה, אז כל אחד יכול למצוא פרטים על הזכויות שהוא מעוניין.

אתה צודק בהחלט מאה אחוז

רק דבר אחד האם משהו לא מכיר .אז למה לא להתאמץ דברים כאן זה פורום חרשים יותר טוב מוואלה ..... עידו רושינק פרש ועדיין מנהל
, כאן זה רשת תפוז מרשימות הראשונות של פורטלים המקובלום ביותר למשל .רותר,הייד פארק,תפוז, אז הבעייה זה השלמת העבודה שעשית . אני אף פעם לא ראיתי שבונים בית מבלי לסיים בנייה טוב .זה לשקולך מה שמרגיז אותי שאתה אומר מילה וואלה .אתה יכול להזכיר כל מילה שאתה רוצה .אבל להפנות אותם לפורום אחר במקום שיאהבו את הפורום כאן זה פורום שלך .חבל שאתה מבקש לפנות לוואלה תראה. בפורום של נוער ליקויי שמיעה .בדיוק עכשיו קאטי וקרן מועדדות לכולם לכתוב אצלה וזה נעתשה בהצלחה
. גם אתה צריך כך פורום יבש זה מיותר לראות . נכון
שיהיה לך יום טוב אחי .

אז תתחיל לעבוד ולא להתייאש ../images/Emo8.gif

אני רוצה לשלכל גולש יידע מה זכיותם וכל השאלות יהיו כאן למשל סל תקשורת מה מסלול ,איז תהליך ,מה מקבל. כעת השלמת רק 80 % מעבודה על סל תקשורת ועלייך לסיים עוד שתי דברים צירוף קישור של ביטוח לאומי על בהגדרת נכות שמגיעה לנו וכמבן מה מקבל על סל תקשורת איזה מוצרים (כעת אתה אמרת ואת יודע) אז בשאלות נפוצות : מה מוצרים שאנו זכאים מסל תקשורת ? תראה דוגמא נפלאה שעשתה אתי אברהמי בפורום זכויות מגבלויות
וגם בחוץ לארץ באמריקה יש כך לדוגמא פורום צעירים חסרי מנוח
יש שם כל תשושבות לשאלות שאנו צריכים ...
אני אישית מאוד שמחתי שאתה כאן כי יש לך כל הכלים לשאלות נפצוות וכל מיני דברים ,אך חבל שאתה לא מרבה לנצל את זה אז קדימת תזיז את ...ותלמד מהם ...

למעלה