סמולוויל - הפרק השבועי

Tinty

New member
"מי אתה חושב שאתה עם כול הכבוד??"

כן, ממש 'להבין'. מילולית, זו לא יריה באוויר. זה יותר נסיון לתקוע לו כדור ברקה.

TheCharm

New member
אוקיי,

נתחיל מזה שהמשפט שלך - "לא היה לך 'סצינות לא מספקות בעייניך'???" לא ממש יוצר הגיון שאני אישית שם לב אליו. נמשיך מזה שאם כבר אנחנו בענייני הגיון - אז כמו שכבר אמרתי לך בעבר, כדאי מאוד שתחזור קצת ותבדוק האם אכן לא נרדמת בשיעורי הבנת הנקרא. נסיים בזה שאני אישית חושב שאני ג'וני בן 13, ואתה שמשון בן 7-8, לפחות בצורת הכתיבה והתגובה שלך. ערב טוב, ג'וני.

shawn 1

New member
מה נסגר איתך? למה הריב הזה??

ומה קשור שיעורי הבנת הנקרא??? מה?? אז לא ראיתי פסיק, בנאדם דבר ראשון תשתיק תפה המזורגג שלך שמעת!! מי אתה? בן 13 שיעליב אותי בן 16!! תגדל, תבין תחיים ואז תמתח ביקורת על דברים, אני לא רוצה לריב, אבל איכשהו, איתך, ריב זה הנקודת סיום תמיד! תמיד!!

Jasper Jasper

New member
נו באמת

אתה מתחיל הודעות עם נימה תוקפת ואז אתה עושה מעצמך תמים.מספיק,זה לא עובד על אף אחד. ואתה רק בן 15 וחצי,אז תרגיע.

shawn 1

New member
בעייני בן 13, לא מספיק

גדול בשביל לתת ביקורות וכאלה... וגם 15 וחצי זה מספיק גדול..והיומולדת שלי באה וקרבה..!

shawn 1 שתוק כבר !!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל הודעה שפותים אלף נצל"ש והורס את כל מהות ההודעה. ואכן היה פרק פשוט מעולה בסמולוויל החזיר אותי לעונה השלישית.די שכחתי מלויס (המלכה)...הסצינה האחרונה הייתה בהחלט מצויינת..והאפקטים שהנער הולך על המים פשוט מדהים..

TheCharm

New member
למה שהוא ירגיע?

אם לא שמת לב, היחידי שאני רואה בסביבה שנמצא בעדך, זה אתה, כי אתה רק יודע להתקיף, לדבר לפני שחושב, והעיקר שאתה ממשיך לדבר על זה שאתה בן 16 אעלק ואני קטן ממך בכולה 3 שנים. אז תתפלא לדעת, שאולי לא כדאי לך להזכיר מידי הודעה שאתה בן 16.

למעלה