סמולוויל - 4.01 - סיקור מקרוב

אני מהחננים שעדיין אוהבים FS.../images/Emo7.gif

+
. אוף.

shawn 1

New member
לפעמים טוב עם ולפעמים טוב בלי....

ולפעמים תלוי בטעם האישי........

TheCharm

New member
זה באמת היה אחלה

זה לא העלים משהו, זה פשוט היה מצוין והרבה יותר נחמד וזה.

TheCharm

New member
הפרק השני

כרגע ראיתי. במשפט אחד, אני פשוט יכול להגיד, שרק בשביל 2 הפרקים האלה וב"ה בשביל כל העונה הרביעית, היה שווה לראות את 3 העונות הראשונות שרוב הפרקים שלהן היו על הפנים.

TheCharm

New member
מידע כללי על הפרק

שם הפרק באנגלית: Gone שם הפרק בעברית: הלכה ואיננה תאריך שידור בארה"ב: 29.9.2004 תאריך שידור בארץ: 2.9.2005 שחקנים אורחים: קולין לורנס (הסוכן סטוקר), מייקל אירונסייד (גנרל סאם ליין), ג'יימס בלל (II2 - טרנט) תקציר: After discovering that Chloe's body isn't in her coffin, Clark and Lois Lane investigate but are stopped by Lois' father, General Sam Lane. They believe General Lane knows more then he's telling, and figure out he's been in contact with Lex. Meanwhile, after Lana's sudden departure Jason follows her to Smallville. And Lionel sends a mutant killer to determine if Chloe is alive and kill her for sure. לאחר שגילו שגופתה של קלואי אינה בארון הקבורה שלה, קלארק ולויס ליין חוקרים אך נעצרים על ידי אביה של לויס, הגנרל סאם ליין. הם מאמינים שהגנרל ליין יודע יותר ממה שהוא מספר, ומגלים שהיה בקשר עם לקס. בינתיים, לאחר הגעתה המפתיעה של לאנה, ג'ייסון מגיע אחריה לסמולוויל. ליונל שולח מוטציה רוצחת על מנת לגלות האם קלואי בחיים ולהרוג אותה לתמיד.

TheCharm

New member
הערות על הפרק

זהו פרק 68 בסדרה כולה ופרק 2 בעונה הרביעית.
כשהפרק שודר לראשונה בחו"ל, אליסון מאק (שמגלמת את קלואי) לא הופיעה בו, וגם לא הופיעה כדמות אורחת - זאת על מנת לשמור על המתח ולא לגלות שום דבר שיהרוס את הצפייה. בשידורים חוזרים, DVD ושידורים בארצות אחרות (ישראל כדוגמא, לצערינו דווקא) אליסון כן הופיעה בפתיח לפרק 4.02.
ניתן לראות שאת הכתבה על הרשעתו של ליונל לות'ר בדיילי פלנט כתב לא פחות ולא יותר - פרי וויט.
המוזיקה בפרק: "A Long Way" של Dara Shindler וגם "She Will Be Loved" (גירסא אקוסטית) של Maroon 5.
מייקל אירונסייד שמגלם בפרק זה את גנרל סאם ליין מוכר לחובבי הקומיקסים של DC. הוא דרקסייד, יריבו הגדול ביותר של סופרמן, ב"סופרמן: הסדרה המצוירת" ובפרק הכפול "דמדומים" של "ליגת הצדק".

TheCharm

New member
אגב, תגידו, רק אני שמתי לב

לכמות סצינות העירום של קלארק (טום וולינג) ב-2 הפרקים הראשונים של עונה 4? גאד, ברגעים זה הפך להיות מבחיל

Aviad1987

New member
כן, אה?

הגזימו. לפחות איזנו את זה בפרק הראשון עם לנה

TheCharm

New member
לא הייתי קורא לזה איזון

הגב שלה אולי כוסון
אבל מאזן משהו הוא לא

Ulong

New member
לגבי זה

המצב של סמולוויל בארה"ב לא טוב בוא נגיד ככה.. הם רצו למשוך קצת צופים. נו מה לא ראית בפרומו של יס שהם אמרו שזאת עונה "יותר בוגרת."

TheCharm

New member
זה ברור

אבל... כאילו... וואי שהגזמנו. מה הם רוצים שכל הקהל שלהם יהיה נשי? לפחות שיראו לנו את הפיטמות של קירסטן קרוק ואז יהיה להם גם קהל גברי

Ulong

New member
הרייטינג של סמולוויל בארה"ב

מורכב ברובו מגברים בגילאים 18-36 משהו כזה, הם רוצים קצת נשים.

TheCharm

New member
אני חושב שזה 16, לא?

בכל אופן, כאילו, וואלה, ניחא, תראו את טום וולינג בלי חולצה, וואלה, ניתן לכם פעם בפרק. אבל מה נסגר עם זה שבערך כל הסצינות שלו הוא או בלי בגדים בכלל או אם בגדים צמודים עושה שרירים? כפרה, תשאיר גם לאחרים משהו

lili151

New member
נצל"ש!! בקשר לרווק 7

מישהו יודע אולי במי צ'רלי יבחר בסוף? כבר אין לי יס ויקנד...כי נגמר המבצע של הקיץ...פליז שמישו יגיד לי

TheCharm

New member
../images/Emo58.gifהרווק 7

בסוף העונה, צ'ארלי בוחר ב...
שרה ברייס.

למעלה