סמים קלים חוקיים

lin23

New member
טוב, אז דבר ראשון אנשים

רציתי להגיד שאתם פשוט מגעילים אותי עם הסלנג הדפוק שלכם, כגון: "סחי","פצצות","סרט" ובכלל איך שאתם פונים פה האחד אל השני/ה... כאילו -מה אתם מנסים להראות?! איזה "קולים" אתם עם כל העישונים שלכם? פשוט פ-ת-ט-י!!! ובכן, הטענה המטופשת שגראס הינו "סם קל" היא מגוחכת (על אף השימוש הנרחב בו בכל העולם), אתם יודעים שגראס מעורר מחלות נפש רדומות?! אני מדברת מניסיון... אדם שאני מכירה סובל עכשיו מפראנויות, אני בעצמי חווה חרדות ושמעתי על עוד מקרים רבים של אנשים שעישנו "רק פעם אחת" ומשהו נדפק אצלם. אתם צריכים להיזהר מזה כמו מאש ולא להצדיק את השימוש בזה.

tiger

New member
אולי גם חולי נפש רדומים צרכים

לישנות לנו את החיים? לא מספיק כל אלה שהיתעוררו אנחנו צרכים ליהיות מודאגים גם ביגלל כל אלה הרדומים?תגיד להם שיקחו כדורי שינה ולא יעשנו סמים יותר טוב.אני בכלל לא ממליץ לאף אחד להישתמש בסמים.אתם שומעיםםםם? חולי נפש רדומים ומעורערים:אל תיקחו סמים זה ישגע אתכם... איזה עולם דפוק בחיי. הבריאים צרכים כל הזמן ללכת על ביצים ביגלל שיש אנשים עם דפקות בקופסא.כולנו צרכים להוריד את הראש כי למה? מה קרה?אנחנו אלה שבסדר אז למה שניחיה כמו דפוקים?ביגלל שקיים מיעוט של מטורפים או מיעוט של כאלה שיתחילו להזריק תחינה וחומום ביום שסמים קלים יהיוו דבר חוקי? איפו זה כתוב שהאוכלוסיה צריכה ליסבול כל הזמן ביגלל מיעוטים חולניים?ואני נימנה על אחד המיעוטים האלה (המכורים) ואני יכול לומר שאנחנו לא באמת מעניינים את אף אחד כמו שהמשוגעים הרדומים לא מעניינים באמת את אף אחד (הרדומים ואלה שהיתעוררו ביחד מעניינים את הציבור כמו חלב חמוץ)ורק מישתמשים בנו ובתירוצים המצוצים האלה כדי להילחם מילחמות אחרות על הגב שלנו. יש לך פחדים חביבי? אל תעשן.אף אחד בשום מקום לא אמר שזה שזה יהיה חוקי אומר שמישהוא יאיים עליך עם אקדח שתעשן...קצת בגרות באמת.עוד אף אחד לא מת מיזה. גם מיגרס לא.., t

BlueCarrera

New member
תחשוב מה שאתה רוצה, טוב ?

גראס לא יכול פתאום לדפוק למישהו את המוח. זה לא סם פסיכוטי. אולי שמעת סיפור כזה רק במקום זה לקחו L.S.D, אקסטזי, טריפ (שזה בעצם L.S.D וספיד), מסקלין, או סם פסיכוטי אחר.

BlueCarrera

New member
ותבין משהו...

לא פירסמתי את האתר כדי לגרום למישהו לקחת סמים, אלה כדי לגרום למישהו להבין שהליגליזציה היא הפיתרון הנכון. אף פעם לא תשמע אותי ממליץ על שימוש בסמים, גם אם הגראס יהיה חוקי, אני לא ימליץ על שימוש בו. (זה כמו שאני ימליץ על שימוש בסיגריות או וודקה)

זהר פלד

New member
אז דבר ראשון מגעילה את בעצמך.

איזה מן דבר זה לבוא לפורום ולומר לחברים שבו שהם מגעילים? כאילו, מה את מנסה להראות? שאת יותר טובה מאיתנו? זין בעין. כל מי שמכיר אותי יודע שאני כמעט תמיד שומר על שפה נקיה בפורומים, אבל חלאס... חוצמזה, אם תסתכלי על התפתחות של סלנג בכל מקום בעולם, זה אפפעם לא בא בשביל להראות ש "אנחנו" קולים, או מגניבים, אלא פשוט התפתחות נורמלית של השפה. אדם שאני מכיר, כשנגמר לו הגראס, הלך לדילר שלו וקיבל ממנו רבע טריפ, כי גם לדילר שלו לא היה גראס. שלושה חודשים אח"כ הוא חזר מהטריפ הזה רק כדי לגלות שהוא מאושפז בבית חולים לחולי נפש. זה נשמע לך הגיוני? לו הגראס היה חוקי, אותו אדם יכול היה עד היום להיות שפוי. (בדיוק מאותן סיבות שפירטתי קודם בשרשור הזה.) ותתפלאי, אבל יש אנשים שימותו אם יזריקו להם פנצילין. אז מה? אז יפסיקו להשתמש בפנצילין? כולנו יודעים שזה בולשיט. כן, כל סטלן (מעשן גראס)חווה פחדים מדי פעם. אפילו יש לזה שם בסלנג הסטלני שכל כך מגעיל אותך. קוראים לזה פאראנויות. זה עובר כשעוברת הסטלה. (או שגם כאן אסור לי להשתמש בסלנג הסטלני) אף אחד כאן בפורום לא מטיף, מסית או מעודד שימוש בסמים משום סוג שהוא. כשיש הודעה שכן מעודדת שימוש בסמים, היא נמחקת במהירות האפשרית ע"י מנהלי הפורום. זה התפקיד שלהם, והם עושים אותו בצורה מצויינת. אגב, אותם "מקרים רבים"... כמה זה רבים? כי לפי המחקרים שאני קראתי, מדובר על בסביבות אחוז עד שלושה אחוזים מהאנשים שהתנסו בקנביס. לשמחתנו, זה לא אנשים רבים.

dod_basim

New member
בעצם יש לי שאלה שכזאת

כתבת...ראיתי הרבה מקרים של אנשים שעישנו פעם אחת והם נסרטו. באיזה אופן הם נסרטו, אה?

אנחנו מגעילים,אנחנו דוחים,

אבל מה,אנחנו אחושילינג קולים..... אגב,כמה אנשים את מכירה באמת שנדפקו בגגל עישון חד פעמי???? אני לא מכירה ולו אחד... פאתטים...אבל קולים...זה אנחנו.. שיהיה לך רק טוב לין! יום כתום,

אמאאאאאאאאאאאאאא

כבר אמרתי לך שאני
אותך???? כפרע אמא שלי כזו תותחית! אמא...שיהיה לך אחלה יום כתום,אני אראה אותך מחר ...

תגובה לתגובות

דבר ראשון, תודה שהגבתם. כשדיברתי עם חבר על לגליזציה הוא טען שהממשלה ההולנדית טוענת כי התרת הסמים הקלים הייתה טעות נוראה שלה, ועכשיו היא עמוסה בנרקומנים והפשיעה עלתה. האם זה נכון?

tiger

New member
אני מעולם לא שמעתי שהמימשל ההולנדי

אומר כזה דבר. מין הסתם אם זה היה נכון לעולם לא היו מיצטרפים לחקיקה/חגיגה עוד מדינות כמו אנגליה ופורטוגל ועוד אחרי כל כך הרבה שנים ,מה שאיפשר איסוף נתונים והיסתכלות על ההשפעות של הדברים לאורך זמן.אנשים נותים לספר סיפורים משמועות על שמועות בלי שום ביסוס ורק כדי לצאת מנצחים באיזה ויכוח/ לא רציני. t

nitk

New member
הלגליזציה....

השאלה אם להפוך סמים קלים (כפי שאתה/את קורא/ת להם) היא לא השאלה אם לתת להם להיתקיים בחברה או לא. כפי שאת/ה מתייחס/ת אליהם. הגראס הוא חלק מן החברה בה אנו חיים, והחלק הזה רק הולך וגודל עפי כל הסקרים שמתפרסמים בנושא הזה (הרי לא היינו בפורום הזה היום אם התופעה לא היתה כל כך רחבה. הפיכת החומרים האלה לחוקיים (הלגליזציה בשפה המיקצועית) באה לקחת משהו שכבר קיים ולשים אותו תחת פיקוח הרשויות המתאימות. בכך נשיג כמה דברים: 1. נרחיק את הגראס מעולם הפשע והרשע שגורר אחריו אנשים תמימים והוא הדוחף העיקרי בין הגראס לבין הסמים הקשים. 2. נוכל לפקח כי הגראס לא יגיע לידהם של ילדים בני 16 ופחות (שהיום השימוש בגראס בגילאים האלה רק הולך וגובר) 3. נוכל לוודא כי מגיע רק חומר טהור לשוק ולא כל החרא שאנכנו נאלצים לעשן היום 4. גראס יכול לשמש גם כחומר תרופתי לחולים סופניים....... 5. כלכלת ישראל יכולה רק להרוויח מכל העניין הזה (עוד מקומות עבודה, עוד הכנסה מתיירות ויותר אנשים שיהיו במנציז ויאכלו יותר.....
זה כל מה שאני יכול לחשוב עליו כרגע, אבל יש עוד המון סיבות והעיקר הוא לא להפחיד אלא לחנך........

למעלה