סמינר פולין + טיול י"א 2007!

matatt

New member
תגידו...............

לא היה לכם פשוט המוני מדי!?.. לי היה מדהים, באמת.. רק שהיינו פאקינג 700 אנשים בערך, ועוד הצטרפו מלא לטיול.. ולא היה כזה , אהמ, שקט מספיק בשביל ממש לשבת ולדבר על הכל.. זה היה סמינר שאתה חווה עם כולם, בבום כזה, אתה איתו , איתה, ועם ההם משם, ואתה לא מעכל שום אימרה,..[מפה אני אפסיק לדבר בגוף שני, כי זה בעצם אני], ואני הרגשתי נורא מבולבל, איפשהו בודד [אפילו שזה היה כולם עם כולם], ככה שאת כל הthinking אני עושה רק עכשיו, כי כשחוויתי הכל גם חוויתי הרבה יותר מזה עם החברים... זה היה הסמינר הכי לא מאופס שהייתי בו. סמינר שאני מעכל רק עכשיו. וסתם שתדעו, ישנתי איזה 17 שעות עכשיו [קצת לפני שמגדירים אותך כצמח..] כל אחד מכם עשה לי תסמינר.[: תודה. אל תחזרו כ"כ מהר ליומיום, תחיו את הסמינר קצת.. כאב ראש קל, אבל חשוב..

הסמינר

הפעולות בו היו כל כך עמוקות, גרמו לי לקשר כל כך הרבה דברים שדיברנו עליהם לחיים שלי עכשיו, וחיזק לי כל כך את מה שאני עושה. מסכים עם מתןׁMATATT), שלא היה זמן לעבד את המחשבות ולמספיק שיחות עם אנשים לגבי הפעולות.. הסיור בלוחמי הגיטאות היה מעולה, והשאלות שעלו במהלך הסיור היו מעולות. בנוגע להשרדות, התנגדות ומרד.. בעיקר אני ממש רוצה להמשיך את התהליך הזה ולהגיע כבר לפולין ברצון גדול שיתחזקו אצלי הרבה תשובות שאני לא בטוח אם יש לי אותם עכשיו

טיול חנוכה!

טוב אז ככה: היה טיול ממש ממש טוב! המסלולים היו נחמדים, האווירה הייתה טובה, פשוט הכל היה מעולה! אני הרגשתי שהייתה התגבשות, לפחות במחוז דרום, ובאמת הבנתי כמה מחוז דרום זה משפחה אחת גדולה וכיפית ואין על המחוז הזה! זה המחוז הכי טוב:) ובמיוחד קבוצת תלתן מקן חבצלת שאין עלינו
חח.. ו..זהו! אהה ויש לי מסר מבנות שכבת י"א מקן מזכרת בתיה, הן מוסרות שלכל מי שחשב ותהה אם יש עדיין י"אניקים במזכרת אז שידעו שיש, ואפילו יש 2 קבוצות, לא אחת, וגם תמיד היה! ואני אוסיף ואומר שהם הכי חמודים בעולם:)

oldDOPEY

New member
האם אנחנו בדרך למדינה פאשיסתית

בשתי פעולות האחרונות שלנו בסמינר נגענו בנושא השביתה ובצווי המניעה האם אנכנו צועדם לעבר מדינה אשר אינה דמוקרתית האם פה מתחיל המהפך ליקראת דיקטטורה איפה הגבול

אז ככה

1) מחוז דרום הוא משפחה אחת גדולה בגלל שיש בו ממש מעט אנשים... אז בכל סמינר/טיול כולם ביחד... 2) איך יש 2 קבוצות במזכרת אם יצאו רק 4, 2 לטיול ו-2 לסמינר...? 3) הן באמת חמודות!

תשובות לשאלותיך:)

1) קודם כל, במחוז דרום בכלל אין מעט אנשים... היינו כמעט 50 איש עכשיו בחנוכה אם לא יותר!! 2) יש 2 קבוצות, פשוט יצאו מתוכן רק 4 סה"כ. זה לא סותר, זה פשוט רק מבאס:)

תשובות לשאלותיך:)

1) קודם כל, במחוז דרום בכלל אין מעט אנשים... היינו כמעט 50 איש עכשיו בחנוכה אם לא יותר!! 2) יש 2 קבוצות, פשוט יצאו מתוכן רק 4 סה"כ. זה לא סותר, זה פשוט רק מבאס:)

למרות שאני מת על מחוז דרום..

אתם שכבה ממש פיצית.... וחמישים איש זה לא הרבה בכלל זה בקושי אוטובוס אחד... אבל אני משער שאתם מפוצצים בהווי מטורף!!!!! ובדוגרי מחוז דרום הוא משפחה עצומה

meitush123

New member
זה לא הרבה

אפילו מירושלים שהוא כידוע המחוז הכי קטן יצאו שני אוטובוסים- בסה"כ שלוש קבוצות פולין ( ולא כולם יוצאים לפולין) קצת יותר מ-60 שיצאו לטיול

הכוונה היא

שממש גדלנו יחסית למפעלים מסויימים (לא שהייתי בהרבה) אבל לדוגמא במששי"ם הייתה נוכחות ממש דלה של המחוז (אני חושבת שהיה משהו כמו 15 איש) ועכשיו ממש גדלנו, ואני מאמינה שאפילו היינו יותר מ50 כי היינו יותר מאוטובוס אחד! אבל כמו שאמרתי מקודם-דרום זה הכי משפחה בעולם!!:)

YuL a

New member
היה ממש טוב!

ביום הראשון היינו בלומי ולא יודעת תערוכה ראשונה-מחנות! זה היה הכי להכניס אותנו לתוך זה, והכי לדפוק לנו ת'ראש בקיר. סתם עלו הרבה תהיות, בתערוכה של חסידי אומות עולם, סתם הטריד אותי שאנשים חיפשו לאנשים אחרים אינטרסים להחביא אנשים, כמו שאמרנו בשיחת סיכום של הקבוצת פולין- שקל לנו להגדיר את הרע, וקשה מאוד להגדיר את הטוב.. . הרבה תהיות על עשייה חינוכית,על אנשים שבחרו להדריך או לא להדריך בתוך הקבוצה, על מרד לשם שינוי. בקיצור הרבה מאוד מחשבות עלו מהסמינר יומיים, ובאמת הרגשתי קשורה הרבה יותר לחבר'ה מהקבוצה פולין. יום שבת בבוקר חזרתי הביתה[ככה זה כשאסור לטייל :( ] אבל דיברתי עם אנשים .. ואני מצטטת "היה מרוממם נפש.." בשיחה עם חווקה, ואנשים חזרו מהטיול שמחים כ"כ הביתה.
ד"א בוזי נשמה, זכיתם.

תעלומה...חחחחחח

כל המכיר אחת בשם אורטל מקן עקרון/ ממזכרת, זה לא בדיוק מובן, שישאל אותה בשמי אם הרכזת של מחוז דרום החזירה לה את הצעיף הוורוד שהיא השאילה לי לאוסף האהבה ודברי הקיטצ' שעשינו :] חיפשתי את הילדה הזאתי כמו פסיכית והיא נעלמה!! תעלומה... ומסתבר, שגם אפחד לא יודע שיש כזה קן שנקרא עקרון חחחח וחוצמזה, הסמינר היה אחלה, הפעולות היו קצת אינטנסיביות וכבדות ובאיזשהו שלב יכולת הריכוז קצת אבדה- אני דיי בטוחה שאם הפעולות לא היו כל כך ברצף הייתי יכולה להפיק הרבה יותר מהן ממה שהפקתי. הביקור בלוחמי הגטאות- את האמת שכשראיתי את הדגם של טרבלינקה זה ממש נתן לי מן בום כזה לפנים, זה כאילו...לראות מציאות שהיא שונה לגמרי, מפחידה... אנשים שהגיעו בשעה 7 מהרכבות, ב8 כבר היו בתאי הגזים...אני ממש חוששת מפולין, מכל הדיכאון שזה יכול להכניס. הריאיון עם חווקה- היה ממש מפוזר, אישה מקסימה ואופטימית ממש!!! אבל לא הבנתי חצי ממה שהיא אמרה, גם לא הייתי מפוקסת על עצמי ובאיזשהו שלב הכרחתי את עצמי להשאיר את העיניים פקוחות. בייחוד התעוררתי כשמור הטיפש הפעיל בטעות את האזעקה המפגרת שלו שהוא התעקש להביא חחחחחח זה היה גם ממש מצחיק. הטיול- היום הראשון של ההליכה על החוף היה דיי מדכא גם מבחינת האווירה וגם מבחינת החוסר באתגרים פיזייים, היום האחרון לעומת זאת, היה ממש חזק
סה"כ, סמינר ממש טוב!!! אתם יודעים אם אמורים להיות עוד סמינרים ארציים לפני פולין?

ה.. ואוו. זה ממש מרגש לשמוע.

בלי להוסיף מילים. אני מקווה שכל אחד מכם-חניכי שכבת המעפילים ייבחר שיהיה לו מסע הכי משמעותי שאפשר. ושהוא ידע להתמודד על עצמו ועל חבריו למסע. זה באמת מרגש לשמוע..

למעלה