סמנו ביומן: יום ראשון (מחר) ב-15:00

../images/Emo6.gif

עשה לי את הלילה של אתמול ואת כל היום היום
כל מי שדיבר איתי באייסיקיו קיבל את ההודעה הזאת
תגידי לו שברור שאני אשחק איתו, אני המלך של המשחקים, כל עוד לא צריך לרוץ בהם
. מעולם לא היה לי לגו מרוצים, רק לגו של אח´שלי- אבל זה גם שווה, אשמח לראות את שלו- יש בזה שלבים? אני לא מאלה שיצליחו לעבור את זה, אבל ננסה. אסור לי סוכריות גומי. תמיד אני עוזר לאמא שלו- שישאל אותה (לאיזה גוף אני אמור לפנות לעזאזאל?
) אני גם אומר שהוא מקסים (אל תגידי לו שאמרתי את זה) ואני גם אומר שאם אי פעם ייצא לי לבלות איתו שעה או משהו אני פוחד שהוא יציב לי אתגרים יותר מדי גדולים ולא אצליח לעבוד עליו בתופסת וכל מיני כאלה
(אל תגידי לו שגם אמרתי את זה
) כנראה שיש לי את זה עם ילדים, גם ברשת
-פורג´, מישהו באמת קורא את ההערות המפגרות שלי בסוף ההודעה?

פורג´ , אני שמחה שאתה נהנה ממנו../images/Emo6.gif

לגו מרוצים זה משחק מחשב מרוצי מכוניות והכל עשוי מאבני לגו וירטואליות ועוד כמה מילים מהסלבריטי: תדע שאתה מקסים, תדע שאני אוהב לראות את "ג´קי צ´אן" (זה הסרט שהוא רואה בזמן כתיבת ההודעה) ותדע שאתה נורא נורא תשמח שאני יגיד לך שבטח תהיה החבר הכי טוב שלי. אנגלית הוא יודע קצת כי למד אנגלית בחצי שנה האחרונה וזהו אחד המשפטים הבודדים שהוא מעז לומר בקול רם

m i c h a l i

New member
נאווה יקרה....

אוווווווףףףףף איך פיספסתי... ודווקא רציתי כל כך לצפות... אך לצערי לא הייתי בבית... ואין וידאו... בטוחה שהייתם נפלאים...( לפי התגובות) נשיקה וחיבוק לחיזוק ידייך...

אוף נאוה!!

אמרת בשלוש אז הסתכלתי ולא הייתם ואח"כ היינו חייבות ללכת... כל כך רציתי לראות אתכם... יש שידור חוזר??! הייתם גם ביומן שישי?? ממש סלבריטים נהייתם!

למעלה