סנובליידס - המלצה חמה!!

RP9

New member
פרבולי=קארבינג

שיהיה ברור כל המגלשיים בהם גולשים היום הם פאראבולים ונקראים בד"כ קארבינג, קרי רחבים בקצוות (יותר מלפנים מאשר מאחור) וצרים במרכז (במותניים שמתחת לנעל). כאשר יש סוגי סקי בעלי פרופיל מתון יותר (פער קטן בין המרכז לקצוות) כגון מגלשי Race ל- Doun Hill (הם המהירים ביותר במדרונות) לעומת פרופיל קיצוני המצוי במגלשי סלאלום (הדורשים פניות חדות ומהירות תוך שינוי כיוון מהיר ביותר בשל המרחקים הקצרים בין השערים). אני משוכנע ליאור שאם גלשת בארבע שנים האחרונות הרי שהשכירו לך מגלשי קארבינג כי פשוט כבר אין בנמצא את הסוג הישן. הפערים כאמור הם בין השימושים השונים כאשר בד"כ רוב הגולשים שוכרים/רוכשים מגלשיים רב שימושיים (מתאימים בעיקר למסלולים אך גם לOff Piste). שני הפרמטרים העיקריים במבנה מגלשיים הם רוחב המותניים (ככל שיותר רחב מתאים יותר ל- Off Piste) וקיצוניות הפרופיל כפי שהוסבר לעיל. אלון

lior297

New member
../images/Emo6.gif

איך אנשים נאבדו בהודעה שלי.. חח.. כזאת ארוכה? אמרתי שאני גולשת 4 שנים על סנובליידס, סה"כ אני גולשת 10-11 שנים.... (מכיתה א', עכשיו אני י"ב, you do the math) בכל אופן, עכשיו גם נזכרתי שלפני הסנובליידס עשיתי על הסוג הישן של הסקי כי זה מה שהיה בבית... ואז פתאום עברתי לקרב'ס בכמה מידות מעליי... אני אנסה את עצתך בפעם הבאה. תודה

anat712

New member
פרנק

נראה לי שליאור התכוונה לפרנק. סנובליידס עולים בסביבות ה 200 יורו (אל תתפוס אותי במילה...)

lior297

New member
כתבתי פרנק...

אולי האורך של ההודעה בלבל אותך, כתבתי את המחיר בפרנק, וכתבתי שאין לי מושג כמה זה יוצא באירו.

alonaski

New member
ענת וליאור - שכנעתן אותי! ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

גם אני אנסה את זה בחופשה הבאה...
תודה לכן!!!!

lior297

New member
../images/Emo6.gifרוצה להשאיל את שלי../images/Emo35.gif

מה את אומרת? אנחנו יכולות להיות סוכנות של סנובליידס? LOL

lior297

New member
שלי קצרות,

(מה לעשות, הגובה...
) *לצד הסקי רחוב, שבאמת הגיע הזמן שאני אזיז ת'תחת קצת...

שץ מקשת

New member
אני לא מצליח

כבר כמה שנים אני אומר לעצמי שמתוך כל השבוע אני אקח יום אחד סקי כמו פעם, או אנסה סנובליידס, אבל בסוף אני כל השבוע על הסנובורד, כל יום חבל לי לוותר עליו, אפילו שהיה נחמד לנסות משהו חדש. במיוחד שיש לי ציוד סנובורד, אז אני בכלל לא מגיע לחנויות. אולי השנה.. (אבל נראה לי שלא
)

anat712

New member
יש בזה משהו...

שנה שעברה התחלתי את השבוע עם סנובורד (פעם ראשונה) וביום הראשון ממש התבאסתי והשתעממתי (כל היום לעלות ולרדת מדרון באורך של 30 מטר). היה לי חבל לבזבז את השבוע המאוד לא זול הזה במסלולים ירוקים וכחולים ולא להגיע למקומות היפים באמת ובסוף היום הראשון חזרתי לסקי... הייתי רוצה לדעת לגלוש גם על סנובורד,זה נראה לי כיף לאללה אבל לעשות את המעבר זה מייאש כל כך... יש למישהו פיתרון?

שץ מקשת

New member
המעבר אכן מייאש

אני עשיתי אותו עם עוד חברים שלא ידעו לגלוש בכלל, ככה שמבחינתם גם סקי היה להתחיל מחדש, ככה שהיינו חבורה של מתחילים וזה היה יותר קל מנטלית

anat712

New member
המעבר אכן מייאש...

אבל שווה? מה יותר טוב בסנובורד? שכנע אותי...

שץ מקשת

New member
לדעתי הוא שווה...

התנועות יותר מערבות את הגוף, ולדעתי יותר "מעניינות" פיזית, ורווח גדול של גלישת פאודר או דיפ סנואו, שזאת גלישה אחרת לגמרי ועם סקי צריך להיות ברמה גבוהה + כדי להנות ממנה והקפיצות כמובן, על המסלולים ובפרקים, שוב, אפשרי גם בסקי אבל רק למעולים באמת. שכנעתי?

anat712

New member
אהבתי את ההגדרה...

של תנועות "מעניינות". יש בזה משהו. סקי הוא אכן קצת יותר פסיבי. אני הייתי שמחה לדעת גם סנובורד, פשוט צריך להתגבר על הימים הראשונים. תוך כמה ימים אפשר לגלוש ברמה סבירה (סבירה כלומר שנהנים ממנה...)? יש יתרון אם גלשת סקי קודם?

שץ מקשת

New member
אני ביום השלישי כבר נהניתי

אבל להגיע לרמה של מסלולים אדומים + גלישה נורמלית (כי אפשר בסנובורד פשוט לעשות תנועה של החלקה, או יותר גרוע פשוט לרדת את כל המדרון על הסכין ולהחליף צד פעם בשבוע) זה אני חושב רק בסוף שבוע שני... כמובן שזה רק עפ'י הזכרון שלי שהוא לא משהו אז אם משהו זוכר אחרת שיגיד. סיג חשוב יותר הוא שהעניין הוא מאוד אינדיבידואלי. לצערי ידיעת סקי לא עוזרת בכלל, או לפחות כמעט לא עוזרת...

lior297

New member
תגידי, לא קוראים לך ליאור במקרה?

כי גם לי היה את אותו סיפור, אבל הייתי קצת יותר קטנה וחלשה, אבל בכל זאת לא נראה לי שאני "אבזבז" מהזמן היקר בשלג על לימודי סנובורד...

למעלה