סניף מכבי צעיר נ"צ,

../images/Emo23.gif

תודה על הכל

ravidush4

New member
:-\

אני פשוט בשוק! זה ממש עצוב לשמוע, במיוחד כשבת דודה שלי הייתה לפני שנים רבות בוגרת וחניכה בסניף [כן כן, אני והיא היחידות במשפחה עם מורשת מכבי]... אני באמת מקווה בשבילכם שתמצאו מקום חלופי ושהאחאי למעשה יתייצב מולכם ויבין מה הוא עשה.. כי באמת לא נראה לי שבאותו רגע הוא חשב מה ההשלכות של זה לעשרות אנשים... תהיו חזקים ואל תתנו למקרה כזה לשבור את רוח המכביסטים הנושפת בקרבכם, תמצאו מקום חלופי ותפציצו בימי פעילות כמו שרק אתם יודעים..:} המון חיבוקים..רביד, גדרה

L I L O C H

New member
ראיתי גם תמונה של הסניף שלכם...

זה באמת הזוי ומוזר
והלוואי והיה לי מה להגיד... אבל פשוט אין לי..... אני לא יכולה להגיד שאני מבינה את ההרגשה, כי זה לא קרה לי.... אבל אני יכולה לתאר את ההרגשה.... אבל כן הבנתי שיש לכם ביטוח על המבנה או משהו כזה... לסניף הבנתי שעכשיו מאוד מסוכן להיכנס, ולא נותנים לכם להיכנס כי הוא ממש מתמוטת....גם היום בצהרים/אחר-הצהרים, נפלו עוד כמה כורות... באמת הדבר היחד שאני יכולה להגיד לכם שאם אתם צריכים עזרה... פשוט תגידו... אני בטוחה שיהיו כמה אנשים שכן יוכלו לבוא ולעזור לכם... עם זה לסדר את הסניף, להעביר ציוד או כל דבר אחר... אני באמת מקווה שבקרוב יביאו לכם מבנה חלופי/מקום כדי שכן תוכלו להמשיך את הפעילות השנתית. ומה שהכי חשוב כרגע זה שכל הבוגרים ירתמו למען הצלת הסניף, הכי חשוב זה לא להישבר!! מ
מחזיקה לכם אצבעות
ושיהיה המון בהצלחה! ואם אתם צריכים עזרה, פשוט רק תגידו, אני בטוחה שיהיו חלק שיוכלו לעזור בדרך זו או אחרת....

SoulDancer

New member
לילך, אולי פשוט נצטרף אליכם?!../images/Emo23.gif

תודה לכולם על התמיכה
הלוואי ויגאל שילון יתקשר עכשיו ויגיד לי שעבדו עלינו ושזה הכל מבויים.. [תמיד מותר לשמור על תמימות..חח] המון תודה, באמת!

Rioter

New member
באמת מוזמנים להצטרף..

(בסניף הקטן והמצ'וקמק שלנו ;)) ראשון מרכז וראשון מערב - פה בשבילכם.. רק תגידו!

מכבי נ"צ

באמת שהייתי ממש בשוק מהבשורות.. משתתפת בצערכם.. מקווה שתצליחו לשקם.. אם לא תמיד יש אותנו באופק:) אוהבת הרבה...שירלי

awa3

New member
איזה נורא !

גם אני היתי בשוק ששמעתי על זה..(בקומנה של הסניף שלנו.) וזה באמת נורא ואיום, הנער הזה שעשה את זה צריך לשלם על זה ובגדול ואני מקווה שהוא יחטוף עונש כמו שצריך. ושעיירה תמצא לכם מקום תחלופי בנתיים...שלא יהרוס לכם חס וחלילה את כל השנה היא רק התחילה..... משתפים בצערכם ... אם אתם צרכים עזרה או כל דבר אני בטוח שהרבה בוגרים מאצלנו ישמחו לעזור ..(כולל אותי..) יובל מסניף גדרה

אופק.. O O O אופק.

באמת. מצטרפת לשירלי ולכולם. אנחנו כאן. בכל דבר.
אתם מוזמנים להצטרף אלינו, או אל כל סניף אחר, לפחות בנתיים. ואשמח לראות תמונות, אם יש. מעניין איך נראה המקום עכשיו.

HaDaR ZvI

New member
אני עדיין בשוק..

אני לא מעורבת כל כך בקומונה של הארצי, אבל כששמעתי על זה, החלטתי שאני חייבת לכתוב פה הודעה ולהביע את תמיכתי:) גמני שמעתי על הסיפור מהקומונה שלנו.. ופשוט לא האמנתי.. אני יכולה להבין אותכם.. (או שלא?).. לא, אני לא יכולה..אי אפשר להבין אתכם בלי לחוות את זה, ואני מקווה שזה לא יקרה לאף אחד.. בכל זאת..אני ממש מקווה שתצליחו לאת מזה כמה שיותר מהר ושתזכו למבנה חדש ולפיצויים ממי שזה לא יהיה, כדי שתוכלו להמשיך את השנה! אני בעד לעשות מבצע ארצי שמגייסים כספים להקמת סניף חדש.. זה יכול מאוד לעזור!! וכמובן..אני מקווה שיתפסו את האשמים ושהם ישלמו בכל דרך אפשרית על הנזק שהם גרמו.. הדר, מסניף גדרה..

noamsheron

New member
סניף נס-ציונה.

אני לא מצליחה לתאר לעצמי איך הייתי מרגישה במקום כל אחד ואחת מכם, במיוחד שהסניף שלנו [גדרה] כ"כ כ"כ חשוב לי, ובאמת הבית השני [אם לא הראשון] שלי. אני באמת רוצה שתדעו שאני, ואני בטוחה שכל הסניף שלי, ניהיה איתכם בכל מה שתצטרכו, כמו שנועה פירטה מעליי. כל דבר שאתם צריכים - אל תהססו לפנות, והנה המספר שלי אם תרצו 0526359333. אני באמת מאחלת לכם שהעניין יסתדר כמה שיותר מהר, שתצליחו להציל דברים שנשארו שלמים בסניף, ומי ייתן ויהיה לכם סניף חדש, כמה שיותר מהר. פה, לכל דבר, נעם, וסניף גדרה כולו
.

מאיה888

New member
רק התגובות שלכם,

פשט גורמות לי לחייך. מכבי זאת בהחלט משפחה. אני מקווה שהכול יעבור.. ותודה,כל-כך תודה, אתם לא מבינים כמה אתם עוזרים.

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

פשוט תודה לכם!אתם מדהימים כולכם! אחחחחח איזה ארצי!איזה א ר צ י! תודה, תודה, תודה!ושוב תודה על הכל
וכן, זה נורא, אני אפילו לא רוצה להזכר בתמונות האלה שרצות לי בראש.. אני פשוט אזכור שיש כאן ארצי- ששווה המון!

SoulDancer

New member
ואו, אני עוד שנייה בוכה...

תודה לכולם! אתם מדהימים:) ויש תמונות בפלאפון של כולנו נראה לי..אבל המחשב שלי עדיין לא נותן לי לעלות אותם משום מה=/ בעקרון יעלו בקרוב תמונות לאתר של מכבי לפי מה שהבנתי.. ואני מצטערת אבל אני חייבת כמה בדיחות שחורות כי אני שוקעת פה בדיכי עוד שנייה... איך נס ציונה פותחים שנה?! עושים טקס אש!
מה יותר שחור מהסניף שלנו? כלום!
מה עושים עם הסניף עכשיו? על האש!
אני מצטערת אם מישהו נפגע, פשוט אני לא עומדת בזה יותר חייבים לצחוק קצת.... לילה טוב

assafein

New member
ממש עצוב מה שקרה...

אני לא חזק במילים כאלה, אבל אני מקווה שיהיה אפשר לשקם במהרה דברים.. ואם יש משהו שאפשר לעשות אל תהססו לבקש.. הרבה הרבה בהצלחה, מכל נעלה

yaelula94

New member
....

הייתי חייבת גם לכתוב משו.. ראיתי את כל השירשור הזה והרגשתי שגם אני חייבת לחזק איכשהו. יש לי הרבה חברים חמשושים מנ''צ וכל אחד בא אליי ומספר לי על מה קרה בסניף(כאילו הוא הראשון שמספר...) אז רק אני רוצה להגיד שתהיו חזקים ותחייכו המון!
ובכל דבר אם אתםם רקק צריכים אנחנו(סניף נילי)מאווווווד רוצים לעזור לכם! אז בכל דבר שרק אפשר לעזור או מסר או[email protected] אוהבים הכי בעווווולם ומחזקים..
יעל וסניף נילי הקטן שיעשה הכללל בשביל סניף נ''צ!

למעלה