סניף של האגדיר ייפתח באילת

סנטה

New member
סניף של האגדיר ייפתח באילת ../images/Emo21.gif

סניף של רשת ההמבורגרים האגיר,בר בורגר ייפתח באילת בעלות של 300,000 שקלים. רק מישהו יודע איפה זה יהיה ? בתיאבון.

Liraz 6q

New member
אייי ראיתי משו

איפה שהיה יוטבתה... לא ידעתי שזה זה...

גדוללללל!!!... איזה יופיייי

עוד מסעדה טובה {מאוד} שצריך לחנוך במהרה!!! איפה זה???.. פרטים פרטים..... ברביס... ראו הוזהרתם!!

Shpritz

New member
אה נחמד.. אכלתי מתישהו בת"א והיה

די טעים ולא יקר מדי.. רק צפוף. בטח ראיתם שגם פותחים בר חדש במקום הלוקיישן, פאב אירי.. קראתי בעיתון שרשום שהוא יהיה 2 קומות, עם קומה לאירועים עד 150 איש, ושינסו להביא אמנים ויתנו במה ללהקות אילתיות. קיצר, ימבה הבטחות. נקווה שזה לא יהיה פלופ.

סנטה

New member
הבנתי

שאשכול הוא הבעלים בפעם האחרונה שמעתי הבטחה שהלוויס היה בר ספורט והוא הפך להיות יותר בר "ילדות בכיתה ט' רוקדות על עמודים" מקווה שבאמת יהיה יפה בפאב אירי,נשמע מבטיח והבנתי שהשיפוצים יהיו יפים...מקווה שיהיה טוב.

havlaz

New member
עזבו שטויות

אוכל חופשי באגאגדיר ומוזס והברביס שלנו לא נופל מהאיכות למולם..

סנטה

New member
הברביס נהיה זוועה: נימוקים ...

למי שאכל בברביס מיום הפתיחה...הם קצת מאכזבים. פעם הציפס היה אמיתי חתוך טרי וטעים ולא של תפוגן הגבינה הייתה נטחנת עם הבשר יחד ולא כמום היום שהם נהיו עצלנים הסלט היה מורכב מכמה סוגי עלים ולא רק מחסה ועגבניית שרי שעשתה טובה שהיא נכנסה לסלט ורוטב שום דבש לא היה מדולל 80 אחוז מים 20 אחוז שום ודבש.וככה גם שאר הרטבים ... אבל מי שם לב לפרטים...בטח לא אני.

havlaz

New member
אם כך אז ../images/Emo31.gif

מודה שהפעם האחרונה שאכלתי בברביס היתה לפני חצי שנה ואולי יותר. אבל אם אתה אומר, אני אקח את המילה. חבל, עד שהיתה קצת רמה למשהו ותחרות גאה להמבורגרים המפורסמים של ת"א.

AdamINC

New member
ולא רק זה!

הם עברו לעבוד עם טמפו!! שזה אומר שאין שם קוקה קולה.. יש רק פפסי והדברים הנלווים והמאוד לא טעימים האלה. השבוע אכלתי שם וזו הייתה הפעם האחרונה.. כולם יודעים שאני לא אוכל במקומות שלא מגישים קוקה קולה

Shpritz

New member
כן, זה אשכרה שפל המדרגה..

כיאילו, לא מספיק שהם הדרדרו ברמה שם. עכשיו הם גם עובדים עם טמפו (ן, הייתי חייב) והם ממשיכים לגבות מחיר רגיל כיאילו שום דבר לא קרה. מה נסגר?!

סנטה

New member
בהחלט שפל המדרגה...

אפשר לעשות תוכנית שלמה על "ככה הורסים עסק מצליח" אני לא נכנס לשם יותר.

MasterD_iL

New member
צודק 100%

שכחתי את הקטע של הגבינה...וואי, צודק! באמת פעם היה יותר טוב. הלחמניות שלהם גם....התדרדרו לשפל.

AdamINC

New member
יאלה! חרם צרכנים!

העם דורש איכות! העם דורש את הברביס הקטן והמצ'וקמק שהיה אז במרכז תיירות!

strangebrew

New member
יאללה יאללה..

אני רוצה לראות אותנו נוסעים באוטו ב3 בלילה רעבים והולכים למקום שהוא לא ברביס.

strangebrew

New member
מקדיויד פתוח עד 4!

ולפעמים אנחנו רעבים ב5
וכן, מק דיויד שולט לחלוטין.

intertemp

New member
ולאחרונה

בגלל שפחות הולכים לבארביס בגלל הירידה שלו ברמה אז הם גם סוגרים מוקדם

למעלה