סניף של האגדיר ייפתח באילת

MasterD_iL

New member
לא הייתי במקדויד מלפני צבא

אני מעריך שהיונות על האש שלהם בערך אותו טעם.

גועל נפש מק דוד../images/Emo5.gif

אני לא אשכח בחיים את מה שראיתי כשעברתי מאחורה, והדלת למטבח הייתה פתוחה. בנאדם שעיר ומזיע בטירוף ללא חולצה, בלי כפפות,עומד בבוקסר ומגרד את החריץ המזיע והשעיר שלו, וממשיך להכין את האוכל עם אותן הידיים.

havlaz

New member
ייאק ../images/Emo31.gif

בלי קשר לדברים שנאמרו. איכס. פשוט המבורגר בשקל...

פעם נצר היה שם תמיד

הוא היה במטבח, הוא היה המלצר, הכל. (כשהברביס עדיין היה במיקום הישן) היום הוא בקושי שם, ויש חרא של מלצריות שמתחלפות כל שבוע, ושירות לא משהו בנוסף לכל מה שנאמר למעלה. למרות זאת, אני לא משתתף בחרם צרכנים שלכם. אני לא יכול לעבור שבוע בלי ברביס.

אגאדיר למוות

העלתי בגללם איזה 7 קילו מרוב שהאוכל שם טעים! תזהרו - החרא הזה ממכר

GlasS MooN

New member
איזה הסחפות!

מה קורה איתכם אנשים?!?!?!?! זאת בסה"כ עוד מסעדה! ועוד איפה? - במרכז תיירות השורץ ג'וקים וחולדות הזה! גם אם ישלמו לי בשביל לאכול באיזור הזה אני אסרב! ועוד במסעדה לא כשרה? נפלתם על הראש? באמת פתחתם דיון על הבארביס ומסעדת ההמבורגרים שעומדת להפתח? תסלחו לי, אבל לכל מה שהולך שם, בכל איזור התיירות בהקשר של מזון אני לא מסוגלת להתקרב, וזה מניסיון כל הגועל הזה, כבר קיבלתי שם מספק הזמנות עם ג'וקים בצלחת עד שאמרתי :"די, זה מספיק!". כבר האוכל בבסיס שלי יותר טעים ומומלץ מהאוכל ששם. מטריף אותי שאנשים הולכים לאכול במסעדה בגלל ה"שם" שלה ולא בגלל האיכות והשירות.... פשוט מוציא אותי מדעתי! וכן, כל מה שכתבתי פה יצא ממני אחריי הרבה מאוד זמן שאדון ניקו שיגע אותי על הבארביס... סתם עוד מקום עם חלב מוצק על ההמבורגר, מה נסחפתם? יש מסעדות כאלה בחו"ל כמו פטריות.

matan sh

New member
המממ נראה לי

שאת לקחת את העניין בחוסר פרופורציות.. האמת שהשרשור אומר בדיוק מה שאת אומרת- החבר'ה פה ממורמרים ש"האיכות והשירות" של המקום הדרדרו עם הזמן. הרבה כבר לא אוכלים שם.. חוצמזה שהאגדיר לא נפתח במרכז תיירות, אלא באיזור המלונות.

סנטה

New member
זה בדיוק מה שאמרנו...

והאגדיר נפתח בכלל במקום אחר,ויחסית המקום די נקי. באשר לצבא,עשית פעם תורנות מטבח ? כח בכל מנה שאת אוכלת שם יש עכברים,חולדות,ביוב,מי ברז מלאים באמבות ולקינוח יריקה של אחד הטבחים הממורמרים. בתיאבון ! :)

GlasS MooN

New member
צודק בהחלט!

מתוך חודש טירונות יצא לי לעשות לפחות 10 תורנויות מטבח.... וזה הדבר הכי מבאס שקיים ... בעצם לא, ביום שבו ניקשתי עשבים הבנתי שזה הדבר הכי מבאס.... או כשניקיתי שירותים ש-180 בנות "מבקרות" בהם לפחות פעמיים ביום, 10 אסלות מסכנות שלא עשו שום דבר רע לאף אחד, ואיכשהו יצא שאחת יצאה מהמקום, עוד 7 סתומות, ורק 2 פעילות אבל אתה מקבל סארס רק מלהביט בהן.... אכן כן, טירונות זה כייף חיים...

MasterD_iL

New member
אין שגיא...אין יותר

אין יותר את מוטי וקנין שיגיד לך "כפרה תביא את החומוס מהמקרר ושים בסלטיה. וכפרה תעשה טובה תביא מגב ותנגב את הרצפה בכניסה לחד"א. וכפרה כפרה, כפרה כפרה כפרה." אין יותר את רוסלן שיגיד לך "פה זה לא מודיעין!!!!!!!!!1111 אתה רוצה עוד בשר תבקש!!!"

Shpritz

New member
עושה רושם שאתה מתגעגע..

עזוב אותך שטויות.. תעשה כמוני, תדחיק.

למעלה