ססססססינגלס. אפס. שש! ועכשיו טהטה לכולכם, אני נאלצת ללכת מקווה שאספיק לחזור לפני סוף התוכנית!
R RenanaD New member 10/9/06 #1 ססססססינגלס. אפס. שש! ../images/Emo131.gif ועכשיו טהטה לכולכם, אני נאלצת ללכת מקווה שאספיק לחזור לפני סוף התוכנית!
ססססססינגלס. אפס. שש! ../images/Emo131.gif ועכשיו טהטה לכולכם, אני נאלצת ללכת מקווה שאספיק לחזור לפני סוף התוכנית!
ג גינגימניה New member 10/9/06 #3 לילה טוב../images/Emo29.gif הייתי פה...בייביי מחר אני ביום חיילות אז אני אחזור בסביבות 6 בערב.
L limors2 Active member 10/9/06 #4 מהה:l השרשור הזה משעמם כמו השיר שהרגע היה! אני אפילו יכולה לעקוב אחריו מהפלאפון! היכן אתם??
S ShukyD New member 10/9/06 #7 דעכנו תראו לאיזה מצב הגענו אני חותך לישון בתקווה שאני אצליח להרדם נשמע סינגלס ברקע אם נועם קופצת תמסרו לה את אהבתי לילה טוב שיהיה
דעכנו תראו לאיזה מצב הגענו אני חותך לישון בתקווה שאני אצליח להרדם נשמע סינגלס ברקע אם נועם קופצת תמסרו לה את אהבתי לילה טוב שיהיה
C chen010189 New member 10/9/06 #9 ליאורה :0 I Sent You 2 Msgs ומתי יהיה לך כבר אינטרנט? פרלה הכוסית יותר מדיי אופליין
T tkuihehr New member 10/9/06 #10 אפשר? בטח אפשר, יונתן שפירא [אחלה שיר] סוגרת את השעה הזאת. שחוץ מהשרשור היתה בעצם סבבה לגמרי ,לא?
T tkuihehr New member 11/9/06 #13 ככה זה כשאת לא פה בופ פם החדש, חדש יפה לאתניקס, ועוד מלא שירים שווים, השעה השניה אמורה להיות שווה היה לה אחלה פתיחה, היה כזה ממממממממממממממממממממממממה קורהההההההההה?? שווה. השעה השניה נפתחת בכיף
ככה זה כשאת לא פה בופ פם החדש, חדש יפה לאתניקס, ועוד מלא שירים שווים, השעה השניה אמורה להיות שווה היה לה אחלה פתיחה, היה כזה ממממממממממממממממממממממממה קורהההההההההה?? שווה. השעה השניה נפתחת בכיף
T tkuihehr New member 11/9/06 #30 ונשארת בו עד דצמבר ואאאאאאאאאאאאי, נכון שהיית מעדיפה לגמור עם זה עוד חודש, ולגשת ב16/10??