ססססססינגלס. אפס. שש!

chen010189

New member
אה חחח..

אני הייתי מתה, אין לי כח וזמן לזה עכשיו ואפילו ששוכחים הרבה אחרי הצבא יש קורס ופסיכו' חינם על-ידי אמא אז מה אכפת לי

chen010189

New member
אבל משלימה יחידה 3 במתמטיקה../images/Emo7.gif

כי הגשתי פעמיים ריק כמו כל הכיתה בערך כי היא לימדה רק 2 ואיזה חודש מסכן ל003.. אז איכס במקום שאני אפתר מזה!!! וכבר יש לנו תאריך לאנגלית-->16.1 מתמטיקה אמור לצאת לקראת ינואר, אם הם שמים ביום הולדת שלי ב1.1 אני יורה בהם

tkuihehr

New member
אם ישימו ב1.1 תתעורר צעקה ענקית

וידחו את זה, כמה פעמים שהיה להם נוח לשים משהו חשוב ביום הזה, והוא נדחה... סמכי על ההסטוריה ואיך זה קורה? בד"כ מחליטים על כל הבגרויות חורף ביחד [וגם לקראת אוקטובר], איך כבר את יודעת את האנגלית? ופרסמו רק את האנגלית? את בטוחה? לא נתנו תאריך למתמטיקה גם או משהו?

chen010189

New member
לא יודעת..

פשוט המורה לאנגלית התעצבנה עלינו שלא הכנו ש.ב (מי שמע בכלל שהיו??) ואז היא כתבה בגדול על הלוח ואמרה שזה התאריך

limors2

Active member
בטח תכף ימאס לי מטורפת הגברים=/

אוו הנה מישהו חדש! והספר שלי ממש מפחיד:l ``זה`` של סטיבן קינג. לפחות הוא מעביר לי תזמן... חחח הדר והספר

limors2

Active member
גלגלצ מתמזרחים?

קודם עידן יניב(שהחדש שלו ממש יפה, אבל יסלחו לי המעריצות-הקול שלו בשיר זה אחד מהדברים היותר מבחילים שיצא לי לשמוע=/) ועכשיו השיער הזה? הממ.

tkuihehr

New member
לנצח נזכור את השיר הזה

עם הזמר הזה, בגלל הסיפור של הדר על השיער... וכן, יש מגמה של מעבר למוזיקה מזרחית ,כבר כמה חודשים. ואפילו על עצמי התחלתי לשים לב שמוזיקה מזרחית הפכה להיות יותר נסבלת בעבורי...

tkuihehr

New member
בום פם

עוד שיר? מהקודם לא הייתי מרוצה ]אבל דווקא הייתי שומע] וזה באותו סגנון, אמממ, מוזר. ודומה, אז אם את הקודם לא אהבתי ,גם את זה לא... <והשיר הקודם טוב יותר מזה, ומצד שני, גם את הקודם נורא נורא שנאתי בהתחלה, ואח"כ הוא עוד נהיה סביל, אז לא יודע לגבי זה...>

tkuihehr

New member
הקרן פלס בהשמעה בלעדית

נשמע מעוללללללללללללללללה והשיר הזה יצליח לקרוע לנו את הצורה, תתכוננו לזה, הוא הולך להיות השיר לשירה של 2006... והוא שווה!!!!
המצעד יהיה מעולה, וואי, אני כבר מחכה...

tkuihehr

New member
אוי איזה שיר טוב מה שמושמע עכשיו

המנגינה הזאת טובה, מוכרת לי, לא הכרתי את השיר, אבל המנגינה נורא מוכרת, טוב לדעת לחבר אותם..

limors2

Active member
יש את המנגינה לפעמים בזמן של

הדיווחים ב``בוקר טוב``, ובפעמיים הראשונות חשבתי שגם יהיה תשיר והתלהבתי לחינם.

למעלה