סססס סינגלס 06!!

RJlake

New member
ממש ממש ממש! אפילו אמא הקשיבה

לסינגלס היום ואני מצטטת " איזו חמודה ועליזה השדרנית הזו"

ShukyD

New member
אמא שלי דווקא חושבת ההפך ../images/Emo6.gif

היא כל הזמן אומרת שהיא זיינית שכל ואני נמנע מלהגיב
היא לא יודעת שיום אחד הדר תהיה אישתי <מוהאהא>

tkuihehr

New member
חחח, יופי הדר

הקטע של לקבל הכל ולצחוק על עצמך עובד ובגדול, אותו סטייל מיוחד שהיה לך בערך מהרגע שאני מכיר אותך, וכל כתבה נלווית שקראתי. תמשיכי ככה, טוב? זה עושה צחוקים

tkuihehr

New member
נראה לי שנשארתי לבד

ואם זה ככה, אז בטח לא נגיע אפילו ל100, כמה שאני לא אתאמץ לדבר הרבה הדר עכשיו בחדשות, מדברת נורא נורא מהר היא סיימה את כל החדשות עכשיו! והיא התחילה אותן כשהתחלתי לכתוב את ההודעה הזאת...

tkuihehr

New member
כן, את ה100 נעבור

את ב150 לא, סתם היה נראה לי ככה בהתחלה

tkuihehr

New member
פניני הדר:

אלון דה לוקו המשוגע הזה יהיה פה שוב קרן פלס והשכן המסכן שלה, מסכן הוא נפטר אביעד החתיך והמתוק והמקסים והגבוה רוזנבאום חולה נורא על הדורבנים ,מקווה להבריא שיהיה לנו שבוע טוב, שלא ייצאו יותר סטיקרים רק בגלל שלא יהיה על מה! פאנג! [היא אמרה המון פעמים פאנג] והכי חזק: "שמעתם את הקריינית בחדשות? אמרתי לכם שהיא מקסימה וחמודה, אבל מה, היא לא יודעת לקרוא, צריך לעשות משהו עם העניין הזה, מקווה שלא ייתנו לה לקריין חדשות שוב ויתנו לה תוכנית שלמה משל עצמה...
" <הדר מדברת על קריינית החדשות, שהיא בעצם עצמה> והכל בקול המצחיק והמשתגע של הדר מרקס, בכמה שניות שעברו מאז החדשות. טוב, אולי זה רק אני צוחק היום מכל מה שהדר אומרת, אבל היום נורא מצחיק!

tkuihehr

New member
יופי ../images/Emo70.gif

ככה בול אני חושב עכשיו בראש, מרגיש היום אהבת יתר לתוכנית סינגלס

limors2

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

למעלה