סעמק עם הלהקה הזאת

הבעיה היחידה היא שלא מביאים את הדברים

הנכונים, זאת בעיה! לא מעניין רוג'ר ווטרס, לא מעניין ג'טרו טול(מה זה בכלל?!) לא מעניינים הרולינג סטונס, ולא בוב דילן, ומיוז עוד איכשהו בסדר. איפה רדיוהד:( איפה פורקיופיין:(

kittycatbone

New member
נו חכו קצת!!

כשייצא האלבום, וסיבוב הופעות מחודש אז נוכל להתלונן. עכשיו אין מה לבכות אפילו, כי הם לא מופיעים בשום מקום אלא מקליטים! (או בשלבי סיום של הקלטה).

FunkyMonk

New member
אתה לא יודע מי אלו ג'טרו טאל?

כל חודשיים בערך יש עליהם כתבה ענקית בארץ על זה שהם מתכוונים להגיע. שוב. ושוב. ושוב. בשבע שנים האחרונות הם הופיעו פה איזה 5 פעמים..

Anuerysm

New member
דבר ראשון, רדיוהד כבר היו בארץ, אז כן מביאים

ת'דברים הנכונים דבר שני, רוג'ר או הסטונס הרבה יותר פופולאריים בישראל מרדיוהד או פורקיופיין (שגם הם היו בארץ!) ומביאים מאוד את הדברים הנכונים

The Walrus

New member
תקשיב שנייה,

אם אתה שואל מי אלו ג'טרו טול, אז מי שיש לו בעיה, מי שטועה פה זה אתה ולא מי שבוחר את הלהקות. ואם אתה יכול להגיד באותו משפט "לא מעניין" ואז רוג'ר ווטרס, בוב דילן והרולינג סטונס - כל אחד מהם גדול בהרבה מרדיוהד לדעתי - אז כנראה שממש יש לך בעיה... אני מת על רדיוהד, בתכלס אחלה להקה עם אחלה מוזיקה, אבל זאת כבר הליגה של הגדולים... השמות האלה הם אגדות אמיתיות. נראה לך שבוב דילן רואה את תום יורק בכלל? כנ"ל לגבי האחרים. בקיצור, אני מת שרדיוהד יופיעו בארץ כי הם להקה מעולה, אבל יש גדולים מהם... אם כבר מישהו צריך לבוא לארץ שעוד לא בא זה דייויד גילמור או פול מקרטני.

The Walrus

New member
אתה לא חייב לראות אותו אם אתה לא רוצה,

בכל מקרה, כל טקסט שדילן אי פעם כתב עולים בהרבה על כל מה שתום יורק אי פעם כתב. אני מאוד אוהב את רדיוהד, להקה מצויינת, ואוקיי קומפיוטר זה כמעט מאסטרפיס, אבל מה לעשות שיש יותר טובים מהם, והרבה כאלה. למרות שאני חייב להודות שיהיה מגניב לשם שינוי לראות להקה טובה בשיאה, ולא את חבריה בנפרד בשנות השישים לחייהם. לעזאזל, הייתי צריך לחיות בסיקסטיס...

The Walrus

New member
באמת שאני לא מבין אנשים פה

כבר נאמר על טעם ועל ריח וכל זה, אבל באמת להגיד שרוג'ר ווטרס, בוב דילן והרולינג סטונס הם שטויות זה פשוט... מעורר רחמים.

V e g

New member
הם היו פה כבר 3 פעמים

ואמנם לא באו לפה ב-7 שנים האחרונות, אבל גם הרכבים אחרים נמנעו להגיע בתקופה הזאת. רק בשנה האחרונה יש שוב פתיחות יותר כלפי הופעות בארץ, ואנחנו שוב רואים אמנים באים לפה, ככה שאין סיבה שרדיוהד לא יבואו גם, זה רק עניין של זמן

jony84

New member
מיוז מגיעים לארץ???????

מה? מי? מתי? איך אתה יודע????? אההה מאיפה שמעת את זה???? פרטים פרטים פרטים!!!!! מישה

Roy1232

New member
מגהדת' כבר באים... רק רדיוהד חסרים לי

ושמישהו יעז להתחיל עלינו מלחמה לפני ה2/7.

V e g

New member
אני מייחל לרגע

שבו הופעות של אמנים מחו"ל יהיה פה דבר רגיל שלא יגרום לאנשים להרים גבה. וזה מתחיל להיות ככה
הגיע באמת הזמן שיעשו פה פסטיבלים בקיץ כמו בחו"ל, מה יש??? ותודה לשוקי וייס, היחיד שיודע שאנשים רוצים פה הופעות של אמנים אמיתיים, ולא כוכב מושפל ומירי מסיקה או בשמה האלטרנטיבי, מאמימהנהיהממני

kittycatbone

New member
ממימהנהיהממני../images/Emo6.gif

ובאמת אני מקווה שזה יחזור להיות עניין שגרתי שאמנים גדולים באים לכאן
אבל למה עושים את הפסטיבל הזה ב..נו טוב בקיצור מתי שאני בחו"ל ולא יכולה לבוא לראות את מיוז?

למעלה