ספאם בתיבת הדואר בבית (פליירים)

trilliane

Well-known member
מנהל
גורי אלפי אמר ב"מצב האומה" לגבי המגנטים

שמצמידים לו לדלת מטעם פורצי מנעולים שאם הם באמת רוצים להרשים אותו שיצמידו לו אותם לדלת המקרר...

puptits

New member
מגנטים על הדלת

מצאתי את היתרונות בהם.
1. אני מעביר את כולם לדלתות המתכת שברחבת הקומה (ארונות של מדי המים, חשמל והגז), לשמחתי אפילו נזקקתי לשירות אחד או שניים מהמגנטים האלה.
2. אני אוהב להדפיס במדפסת הביתית כל מיני תמונות, ואז אני מדביק אותם על המגנט ומשם למקרר.
יוצא יפה וגם מחלק לחברים מזכרות.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל

השאלה בטוח כבר נשאלה בעבר אך לא הצלחתי למצוא שורה תחתונה לנושא...
היום הגעתי הביתה ומצאתי את זה בתיבת הדואר שלי

זה כבר עובר כל גבול!
אני לא מתיימר להיות יפה נפש ולא אספר שכואב לי על יערות הגשם שנכרתים בשביל לספק עבודה לממחזרי הנייר ולאוספי הזבל.
אבל למה אני צריך לרוקן את התיבה שלי כל בוקר מכמויות של ניירות שבכלל לא מעניינים אותי? ליתר דיוק - אף נייר שם לא מעניין אותי.
והרי קיימת חקיקה בנושא הספאם - האם היא תופסת גם לגבי דואר נייר? או שהיא רק חוסכת לי את פרסומי הויאגרה במייל?!

מישהו יודע אם יש מה לעשות בנ
כן ולא

בגדול אני מסכים איתך שהיום רוב הפירסום צריך להיות באינטרנט.
אבל יש מספר קהלי יעד שלא עובדים על המחשב והאינטרנט (אנשים מבוגרים, עולים חדשים וכד'...) והם כן ישתמשו בפליירים מנייר. לעיתים על הפליירים יש שפות נוספות שאינן קיימות באתר האינטרנט, לעיתים זה רק בשביל להתקשר למספר ולקבל עוד פרטים.

וכולי תקווה שיעבור החוק שיאסור על מפרסמים להניח דברי פירסומת בתיבות דואר מסומנות.
ויותר מכך, בתור מישהו שגר בבית פרטי, את רוב הפליירים זורקים לי בחנייה של הבית או על מדרגות הכניסה (כלומר ברחוב). חבל שאי אפשר לקנוס את אותם עסקים על השלכת ליכלוך ברבים.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל

השאלה בטוח כבר נשאלה בעבר אך לא הצלחתי למצוא שורה תחתונה לנושא...
היום הגעתי הביתה ומצאתי את זה בתיבת הדואר שלי

זה כבר עובר כל גבול!
אני לא מתיימר להיות יפה נפש ולא אספר שכואב לי על יערות הגשם שנכרתים בשביל לספק עבודה לממחזרי הנייר ולאוספי הזבל.
אבל למה אני צריך לרוקן את התיבה שלי כל בוקר מכמויות של ניירות שבכלל לא מעניינים אותי? ליתר דיוק - אף נייר שם לא מעניין אותי.
והרי קיימת חקיקה בנושא הספאם - האם היא תופסת גם לגבי דואר נייר? או שהיא רק חוסכת לי את פרסומי הויאגרה במייל?!

מישהו יודע אם יש מה לעשות בנידון?

נדב.
זה מזכיר לי - בזמן מלחמת ההתשה עבדתי בסיני, סללתי כבישים בסמוך לתעלה, הגעתי פעם בשבועיים לסופ"ש בבית, בדיוק היו בחירות להסתדרות ומצאתי את תיבת הדאר שלי ומסביבה מלאה בפתקים של כל המפלגות, למעט של הקומוהיסטים, אז הצבעתי לקומוניסטים, את הפתק שלהם מצאתי בתיבה שבועיים אחרי זה, מסתבר שהדוור שנא את הקומוניסטים ולא חילק תעמולה שלהם - אבל בזכותו הם הרוויחו את הקול שלי ...

למעלה