*ספויילר* עונה 4 פרק 15 *ספויילר*

silverMoon1

New member
*ספויילר* עונה 4 פרק 15 *ספויילר*

המבט שאליינה עשתה אחרי שהיא כיבתה את האנושיות שלה.. כאילו שהיא על סמי הרגעה..
כל הסצנה הזאת של התמוטטות העצבים שללה הייתה פשוט מעולה..
עכשיו אליינה תהיה חסרת מצפון? כלומר, בגלל שהיא כיבתה את האנושיות שלה?
הרי סטפן בימי הביניים כיבה את האנושיות שלו והרג מלא אנשים...

אה וזה שסיילס מתחזה לפרופסור שיין... איזה קטע. אבל איך יש לו כוחות קסם אם הוא ערפד?
אומרים שאם מכשפה הופכת לערפדית, אז היא כבר לא מכשפה..
ולמרות זאת סיילס מצליח לגרום לאנשים לחשוב שהוא פרופסור שיין...

ומסכנה רבקה, השאירו אותה לבד באי (לא לגמרי לבד...)
אני מקווה שנראה את קת'רין שוב...

ומה פתאום להחזיר כל יצור על טבעי שאי פעם מת?! כלומר, סבבה שאלאריק יחזור, אבל אני לא רוצה שכל יצור על טבעי שאי פעם מת יחזור...

noam239

New member

ואי עכשיו לאלנה באמת לא נשאר אף אחד.. מסכנה ממש ריחמתי עליה ג'רמי היה המשפחה היחידה שלה ועכשיו היא ממש לבד.. היא צודקת שהיא שרפה את הבית בהתחלה כאב לי כי יש מלא זכרונות משם מכל העונות אבל לאחר מכן הבנתי אותה גם אני הייתה נוהגת באותה צורה יותר מידי כואב.. איזה קטע שסילס מתחזה לפרופסור שיין בדיוק כמו שקלאוס עשה בעונה ה-2 זה היה קטלני אהבתי את זה.. ידעתי שיש משהו מוזר ברעיון שלו שהוא מתכנן משהו אין מצב שבוני יכולה להחזיר את כל המתים נו באמת?? אבל זה יכול להיות יפה שכולם יחזרו התגעגעתי לריק ג'נה ולויקי שירעננו קצת את הסדרה..
עכשיו אלנה הולכת להיות ממש רעה בזה שהיא כיבתה את הרגשות שלה הולך להיות מעניין..

shaharEB

New member
אסור לשכוח שכשאומרים

יצורים על -טבעיים לא מדובר רק על הנחמדים שאנחנו זוכרים ואוהבים

אבל
לא יכול להיות שידברו על הנושא הזה כל כך הרבה ואף אחד לא יחזור לא
?

silverMoon1

New member
יכול להיות שזה לא יקרה, אבל יכול להיות שכן.

אין לי מושג.

ואני מקווה שלא יחזירו מהמתים אף אחד (חוץ מאולי אלאריק...)

Ballerina 4ever

New member

האמת שהייתי בטוחה שג'רמי יחזור לחיים. לא ציפיתי שיפרדו מעוד דמות כזאת מרכזית בסיפור. כנראה שאף אחד לא מוגן.

דיימון היה כזה רגיש בפרק הזה הצחיק אותי שהוא אמר לבוני: אני יכול לחבק אותך מרוב שאני שמח לראות אותך
בחיים לא חשבתי שהוא יגיד דבר כזה.

shaharEB

New member
קטע ממש טוב
+

אני שמחה שהרגו את ג'רמי.. כי משהו היה צריך להשתנות, צריך לקרות בלגן וכל עוד הוא בחיים זה לא יכול להתקיים XD

TheSnowQueen

New member
אני גם שמחה

שהרגו אותו חחח הוא כבר המאיס תצמו...
האמת היה מוזר לראות את דיימון מחבק את בוני, כי ההרי הוא כל הזמן כאילו לא סובל אותה, ואני לא לגמרי השלמתי עם ההסבר של אלנה ליחסים בניהם... למרות שאצל דיימון יש משהו בזה חחח קיצר סיבכו אותנו

shaharEB

New member
משחק מעולה של נינה הפרק

וואו

על הפרק הזה מגיע לה צל"ש, שבירות קול במקום, לחץ,בכי [טיפונת מוגזם] אבל היה ממש מעולה !!!

סך הכל היה פרק נחמד, קצת מדוכדך וקצת קיטשי.. אבל שמחתי שהיו כמה הפתעות, כמו סיילס בתור שיין,
רק 3 דברים שאני לא מבינה בזה..
י1. איך בוני בכלל לא מתה ? זה היה נראה שהיא מתה בסוף הפרק הקודם..
2. מה האינטרס של סיילס להרוג את עוד 12 האנשים האלה ? ככה הוא משתחרר ?
3. בוני כל כך מטומטמת מטבעה או שסיילס עושה לה את זה ? להחזיר כל יצור על-טבעי שאי פעם היה? היא שכחה שאת חלקם היא הרגה בשביל שהם לא יהרגו
אנשים XD !? + יש לה הבעות שאני לא מסוגלת לסבול לפעמים..

דיימון

חשבתי שלא יראו לנו שהקשר בין דיימון ואלנה הוא כל כך מלא בסייר בונד, אבל זה היה קטע חזק אז נסלח להם, אבל זה ממש מבאס

silverMoon1

New member
עונה לך

1. דקרו אותה חזק בבטן והיא לא מתה כי.... אל תחפשי הגיון בסדרת פנטזיה.
2. כן, לפחות ככה הוא אמר כשהוא העמיד פנים שהוא פרופסור שיין.
3. היא הפכה למטומטמת בגלל שהיא מאוד, מאוד, *מאוד* מתגעגעת לג'רמי ומקווה שהוא יחזור. עד כדי טמטום.

בנוגע לדיימון: זה לא מבאס. זה היה ברור שיש ביניהם קשר של סייר בונד. וזה פשוט נפלא, אני לא יודעת למה. אני פשוט מאושרת שהקשר שלהם מבוסס (אולי רק בחלקו, אולי ממש בעיקרו) על סייר בונד. לא יודעת למה זה משמח אותי. אבל הלוואי שהיא אף פעם לא תחזור לסטפן.. הוא יותר מידיי טוב בשבילה. היא סתם מעצבנת.. שתהיה עם דיימון.

TheSnowQueen

New member
לגמרי

הקטע בין אלנה לדיימון היה יפהה
זה טוויסט יפה שהיא תכבה את האנושיות, לא ציפיתי לזה.
אהבתי שסטפן מתנגד ודיימון השתיק אותו
נינה שיחקה אשש!! אש!
אני לא חושבת שזה היה מוגזם... את שוכחת שזה בא בתקופה שהחיים שלה כל שניה מתמוטטים מחדש ותכלס פחות מהתמוטטות עצבים היה לא מציאותי חחח בייחוד שהיא נורא רגישה וכערפד זה כאילו יותר.... בעיני זה היה מעולה
.

MAAYANAH

New member
משעמם-ספויילר

מזל שהעיפו את ג'רמי הוא ממש היה מעפן.
אבל הסדרה הזו הולכת לכיוונים ממש לא הגיוניים.
נמאס לי לראות את אליינה בוכה יאלללה צאי מיזה תתאבדי כבר
חחחחח

הסדרה משעממת. אני מקפיצה לקטעים עם קלאוס או קרוליין.
לא בכלל אבל איזה בעסה....

שירטע

New member
וול

איזה כיף שאלנה כיבתה את האנושיות שלה. אולי זה יהפוך את הסדרה ליותר מעניינת סוף סוף. למרות שסצנת ההתחרפנות שלה הייתה מצוינת ואפילו הצלחתי לרחם עליה.
גם מאט היה חמוד הפרק והסצנת בכי שלו במכונית הייתה עצובה.
אבל באופן כללי יופי שהרגו את ג'רמי. והעיפו את טיילר. הלוואי ששניהם לא יחזרו, אין לי כוח כבר

ועוד פעם מציגים את הביג-באד-ווילן בתור מישהו אחר לפני שמציגים אותו בגוף שלו? been there done that יאללה כבר. מתחשק לי לראות איזה חתיך הם מצאו הפעם

ולא השאירו את רבקה לבד, היא בחרה להשאר שם כדי לחפש את התרופה. אני מקווה שהיא לא תמות או משהו, באמת שהתחלתי לחבב אותה.

shaharEB

New member
על המשפט הראשון

לא יודעת כמה אהבתי את הסצנת בכי של מאט...
הוא היה נראה מאולץ כזה, והפרצוף שלו היה כזה תקוע ><'

לא יודעת להסביר

jasika siton

New member
על הפרק, וסתם אשליה שלי לגביי ההמשך.

אהבתי !!!
אוקיי, אז נכון, זה כבר די מוגזם שכל המשפחה של אלנה מתה לאט לאט..
אבל אני חושבת שזה היה במכוון. נכון כל העונה, מאז שאלנה התערפדה, לא הפסקנו להתלונן על כמה בכיינית היא, על כמה היא לא ערפדית מעניינת ועדיין נשארה אלנה האוהבת והטובה? אז אני חושבת שזה בגלל שהדבר היחיד שהחזיק אותה היה ג'רמי. והכותבים דווקא העדיפו לעשות את אלנה ככה בכוונה, עד לרגע בו ג'רמי ימות, ועכשיו נזכה לקבל את אלנה סטייל קת'רין סופסופ!
הקטע שאלנה נשברה כשהיא באה לשרוף ת'בית היה מעולה! פעם ראשונה העונה שהיא בוכה ואני בוכה איתה במקום לצרוח על המסך שתפסיק כבר עם ההתבכיינות. נינה עשתה שם קטע משחק מדהים. אין עליה.

ואני כלכך מקווה שסיילס לא יתגלה לבסוף כאיזה חתיך רשע שלבסוף יתאהב באלנה-רבקה-קרוליין-אנערף וינסה לשנות את הרוע שבו!
באמת אני מקווה שהפעם סופסופ יהיה מישהו שהוא רע כי הוא פשוט רע! לא כמו דיימון שהיה רע בתחילת הסדרה ונהיה יותר אנושי מבן אנוש, ולא כמו קלאוס שכמה שהוא רע לבסוף יוצאת ממנו האנושיות.

ו..סתם פנטזיה שלי לגביי המשך הסדרה :
אלנה, אחרי שהיא כיבתה את האנושיות שלה,אחרי כל מי שאיבדה, תהפוך לרעה יותר מכולם. תפגע באנשים, ואז תעלם מהעיר לכמה זמן. אפחד לא ידע איפה היא.
בנתיים, בוני תעזור לסיילס להחזיר את המתים לחיים, ואז כשזה יקרה, בוני תבין מה עשתה, תתחרט על זה, ודיימון,סטפן,בוני, קרוליין,קתרין והמקוריים (בקיצור כולם חוץ מאלנה )יחברו בניהם בשביל לחסל את סיילס.. ודווקא אז, אלנה תחזור, ולא תרצה שהם יחסלו אותו.. ובשביל לעצור את הרוע שנהפכה אליו הדרך היחידה תהיה להרוג אותה. ( סטייל אקס-מן 3 ) יכול להיות אדיר לדעתי! אבל גם על הקטע האחרון אפשר לוותר אם הוא יותר מדי חרא סוף לסדרה לדעתכם..

למעלה