*ספויילר* עונה 4 פרק 15 *ספויילר*

MAAYANAH

New member
לא אהבתי...ספויילר

נינה שחקנית טובה אין ספק. אבל להגיד את האמת קשה לי לראות אותה מתקדמת לסרטים....פשוט הדמות של אליינה רוצחת לה את ההזדמנויות. קת'רין מנגד-אין ספק.

עכשיו נקבל אליינה סטייל קת'רין אז למה שפשוט לא יעשו סדרה על קת'רין?? איזה הזוי ולא מעניין.

jasika siton

New member
אבל *ספויילר*

את חייבת להסכים איתי שאלנה בתור מישהי שאיבדה את כל המשפחה שלה, ובתור ערפדית שכיבתה את הרגשות, לא באמת תוכל להשאר טובה ואיכפתית כמו שהיא הייתה עד עכשיו! אם זה יקרה, זה יהיה טמטום ונוגד כל דבר שידענו על הכיבוי הרגשות הזה עד היום.
וגם אם מה שאמרתי לא הגיוני, יכול להיות מצב שדווקא כן יהיה כמו שאמרתי, רק שאחרי שהיא תהיה 'רעה' ותתנהג כמו ערפדית אמיתית, בסופו של דבר יחזרו לה הרגשות ומרוב חרטה על הדברים שעשתה היא לא תוכל לשאת בזה..
ואת יכולה להגיד שזה לא מעניין והזוי, אבל יהיה יותר הזוי אם היא תשאר כמו שהיא למרות שהיא כיבתה את הרגשות! זה לא הגיוני!

ועוד דבר, לדעתי יותר לא מעניין והזוי שכל העונה מאז שאלנה התערפדה היא מתנהגת בדיוק כמו שהייתה בת אדם והתעלתה על עצמה בקטע של הדם האנושי תוך רגעים ספורים, בעוד שקרוליין, ויקי, וכל אלה שראינו אותם הופכים לערפדים לא הצליחו להשתלט על עצמם ולקח להם המון זמן ( אם בכלל ) להשתלט על הרצון הזה.
קצת מוזר לי שאלנה בתור ערפדית חדשה מסתובבת ליד אנשים כאילו היא לא ערפדית ובוכה ורגישה בדיוק כמו בת אדם.
הם איבדו את כל הקטע האמיתי של הערפדים בעונה הזאת.. חבל!

shaharEB

New member

אבל אם היא לא תהיה ערפדית רעה,רוצחת קצת, חסרת רגשות..
אין סיכוי שהיא תוכל להמשך בדמות הבכיינית שהיא נמצאת בה עכשיו.
אפילו אם היא תהיה קצת כמו קת'רין לפחות זה יהיה משעשע לראות אותן משחקות ביחד

נינה דוברב שיחקה אותה בפרק

הזה !!
ממש אהבתי את המשחק שלה.. כל הבכי הזה והתפרציות רק מוכיחים כמה היא שחקנית מעולה.. וכשהיא מגלמת את קתרין אז בכלל

יוצרי הסדרה ממש התעללו באלנה
רצחו לה את כל המשפחה..
היה לי עצוב שדיימון כיבה לה את הרגשות, יהיה מאוד מעניין לראות אותה פחות אובר דרמטית.. נחכה לפרק הבא אחרי הפגרה המעצבנת

למעלה