ספויילר?

f10

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif לרגע חשבתי שתעלבי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מזל שאני שרוט מספיק כדי שתביני שהכל בצחוק

ayala65

New member
אשכרה לא נרגעתי מהסיפור שלך

כל הזמן אתמול אני נקרעת מצחוק

f10

New member
גם אני צחקתי מזה

למרות שבדר"כ אני ל צוחק מבדיחות/יציאות של עצמי..

בונא

איזה איש חרמן וזקן מה הוא נדבק לכל הצעירות בחיייים לא הייתי רוצה שזה יהיה אבא\סבא\אמא שלי

Tinty

New member
כיילב יכול להיות בקלות אמא פולניה

אוהבת, ודואגת. (נו, באמת. איך לעזאזל את רוצה שהוא יהיה אמא אכפתית? סתם זקן חרמן שעושה ילדים בלתי חוקיים בגיל 90)

simbol

New member
נכון, זה באמת היה שקוף מדי...

הסדרה בכללי הופכת לשקופה מדי... איך שאבא של סת אמר ש"יתכן שיש לכיילב בן" אז כבר ידעתי שהבת שלו זה אחת מהבנות החדשות, זה היה כזה ברור... וגם זה היה שקוף בגלל ששאלו את כיילב "לפני כמה זמן הייתה המערכת יחסים הזאת ?", הוא אמר 16 שנה (אופס בטעות זה גם הגיל של סת/ראיין/לינדזי).

Aviad1987

New member
אווחח...

זה נקרא רמזים מטרימים. וזה קורה בשביל שלא יום בהיר אחד לינדזי תבוא ותראה שכיילב זה האבא שלי בלי שכל ההתחרשות הזאת תעבור לנו מול הפנים. מה רצית שיקרה? מן הסתם יתנו לנו את האינפורמציה כדי שנוכל לחבר את הנקודות ולהבין... חלק מבינים (גאונים, אין ספק) חלק לא. כל סדרה שקיימת 'שקופה' או 'צפויה' (עזבו שאני חושב שזה בכלל לא נכון, זה היה קטע מאוד מפתיע) וזה הרבה יותר טוב מלהיות סדרה מופרכת.

Tinty

New member
זה היה קטע מרהיב

מבחינת קצב ההתרחשויות. בניה מעולה של העלילה. נכון לעכשיו, אני לא חושב שהסדרה סובלת מ"משבר העונה השניה", כמו שנוהגים לבקר אותה בפורום ומחוצה לו.

simbol

New member
נכון, אבל אני לא אוהב כאלה דברים

אני לא אוהב דברים כאלה צפויים ומטומטמים.... לא יודע דברים כאלה מעצבנים אותי, לפי דעתי זה הרס מאוד שהיא הבת שלו... הצירוץ מקרים המטומטם הזה שבדיוק החברה הנוכחית של ראיין שבמקרה גם תלמידה חדשה בבית ספר שלהם, שגם לומדת איתו "במקרה" בכיתת הפיזיקה, ובמקרה באותה תקופה גם גילו שלכיילב היה בכלל רומן עם מישהי שלא הכרנו עד עכשיו.. כאילו גילו דברים יותר מדי מהר, וזה היה צפוי ומטומטם.. לפי דעתי) זה לא הוסיף בגרוש לעלילה, ולא סיבך אותה בשום צורה... וזה היה כזה ברור, די ! תהיו מקוריים קצת... אם אלכס לא הייתה בעונה השניה ממזמן הייתי מפסיק לראות תסדרה (לפי דעתי אלכס זה הדמות הכי מעניינת בOC כרגע...) וגם לא אהבתי עוד משו בעונה השניה... שינו לראיין יותר מדי תאופי... ראיין של העונה השניה מדבר יותר מדי, נדחף יותר מדי לעניינים של סת (בעונה הקודמת זה היה הפוך), לא אהבתי את ראיין של עונה 2... וגם עוד משו: אני מאוד מקווה שמריסה ואלכס לא יהיו לי חברות בסוף... אם הם יעשו את זה אני ישבור משו על הטלוויזיה, נשבע לכם...

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif

טחחחח תתכונן לשבור הרבהההה דברים על הטלויזיה אם זה מה שאתה חושב.. בוא נגיד שזה אפילו יותר ממה שאתה חושב.

האמת שזה לא היה כזה שקוף

כבר בפרק שהוא עלה עליו, לא ממש חשבתי שזה אחד מהשחקנים החדשים. ואם באמת עלתה בראשי המחשבה, אז חשבתי שזה זאק בכלל

למעלה