ספוילרים להיום מתחתי

על GBנ"צ וSTD + ונחשו על מי עוד..

אני באמת לא יודע מה יותר גרוע מבחינתי,
ההפסד המתסכל של שיקאגו לגבנ"צ,
או זה שאיפהשהו ביקום כרגע פליפ ריוורס מחייך..

*ורק מאנינג יצא גבר כשחדל אש בשניה שנגמרו לו ה"מטרות א'".
(בניגוד לרועי הקרציה שלא התאפק. פויה!)

נ.ב
בכר,
אני לא רוצה לחשוב אם הברונקס היו צריכים להשען,ולוא זמנית,על אוסוויילר - כמעט מחצית שלמה כהוא בקושי מצליח להביא את הקבוצה למצב של FG?!

RoyBehar

New member
דנבר - אוקלנד

ברור שאני לא אתאפק. לא רואה סיבה לרחם על הריידרס. בטח לא כשאפשר לשבור עוד כמה שיאים על הגב שלהם.
אפרופו חבורת הזבל, הייתי חייב לצלם את המסך אתמול.
Raider fans - completely illeterate since 1966...

ולגבי אוסוויילר, מה אתה רוצה מהילד? זאת הייתה הפעם הראשונה שהכניסו אותו ליותר מדרייב אחד ואשכרה נתנו לו למסור. והוא היה לא רע בכלל. התחיל עם 7 מסירות מושלמות ברצף, פגע באחוזים לא רעים ובנה לעצמו את הביטחון קצת. הוא גם היה מאוד קרוב לשרוף את הסקונדרי של הריידרס עם פצצה אחת ממש מרשימה.
תכלס, מבין הקוורטרבקים שהיו על המגרש אתמול, הייתי שם אותו מספר שתיים אחרי מאנינג ולא את פריור, שהצליח אמנם לגרד קצת נקודות באמא של הגארבג׳ טיים אבל היה זוועתי כל שאר הזמן.

Yo-man

New member
פילי-דאלאס. סיכום קצר

הוציאו לי את המיץ.
זה לא היה אמור להיות כזה קשה!
זה לא מעודד לקראת השבוע הבא מול הסיינטס,
אבל אני אשמור על אופטימיות זהירה, ואתכונן לעוד לילה לבן.

הולך לישון מותש! יום טוב פילי-פאנס.

eran113

New member
PHI @ DAL

יורם אני חולק עליך. ממש לא חשבתי שיהיה לכם פשוט. משחק מכריע בחוץ נגד קבוצה שיש בה מספר שחקני עלית במספר עמדות, זה לא יכול להיות פשוט.
ברגע שרומו לא שיחק זה הוציא יותר מהשחקנים האחרים של הקאבויס. אבל בסופו של יום חוסר התאום בין אורטון לרסיברים הביא את הניצחון.
אם כל הכבוד לפילי צריך לזכור שמדובר בקבוצה שרק בשנה הקודמת סיימה עם אחד המאזנים הכי גרועים בליגה. פלייאוף זו כבר אווירה אחרת והלחץ הוא שונה ויהיה משחק מעניין נגד ניו אורלינס.
למרות הביתיות האיגלס לא פייבוריטים (כך אני חושב לפחות) אבל ללא קשר לתוצאה שתהיה אני מצדיע לקלי ולשחקנים שלכם. עשיתם אחלה עונה ועליתם על הציפיות של כולם (כולל מרבית האוהדים).
שמח (אפילו מאוד) שדאלאס עפו, עדיף לראות את פילדלפיה שבאו צנועים לעונה הזאת ויכולים לעשות משהו ב- postseason.

משפט לסיום שאני חייב לכתוב:
היום הוכח סופית שלא משנה מי הק"ב בדאלאס, אתה יכול להיות רגוע שהם יאבדו את הכדור ברגע הכי קריטי במשחק...

לא יודע איך אני שורד את היום עם שעתיים שינה ברוטו ועוד שמצפה לי משחק כדורגל בבלומפילד בשעה 21.....

למעלה