ספוילרים ליום שבת

y63s

New member
ועוד משהו קטן (סוג של ספוילר)

השבוע שמעתי הרבה פרשנים בארה"ב שטוענים שאינדי עשו טעות כלקחו את לאק וויתרו על מאנינג (בעקבות היכולת הטובה שלו אחרי הפציעה).

די, פשוט די.
עוד שנתיים-שלוש אפילו ארבע שנים מפייטון זה סבבה.
אבל לקבל 15+ שנים של אנדרו לאק?
בחירה פשוטה.

y63s

New member
ספוילר - סוף משחק

אינדי באמת ניצחו עכשיו?

b i g t o m

New member
ספוילר

באמת שאין לי מילים. 89 נקודות במשחק פלייאוף. וואו פשוט וואו. 3 int ועדיין נצחון ועוד אחרי כזה פיגור... פשוט מדהים

b i g t o m

New member
ספוילר

באמת שאין לי מילים. 89 נקודות במשחק פלייאוף. וואו פשוט וואו. 3 int ועדיין נצחון ועוד אחרי כזה פיגור... פשוט מדהים

Yo-man

New member
פילי-סיינטס + קייסי-אינדי

אחחח, זה לא נעים בכלל.
זה היה קרוב... אם רק היתה לנו קצת יותר הגנה.
אם רק היה יותר שלג.
אם ריילי היה תופס את המסירה כשהוא היה לבד על המגרש ברבע השני...
הדרייב האחרון של פילי ממש העיר אותי ונתן לי תקווה.
העדפתי כבר לקבל TD ושהכדור יהיה בידיים שלנו ל 2-3 דקות האחרונות, אבל זה לא קרה.

הסאק + גראונדינג הרג אותנו. נוציא מטווח של שער שדה. ועדין זה היה הדבר הנכון מצד פולס.

במסיבות העיתונאים שאחרי המשחק הבעלים, האוהדים והשחקנים של פילדלפיה נורא מחמיאים זה לזה על עונה נהדרת ועתיד אופטימי. אני מסכים שהקבוצה נראית כאילו היא בנויה טוב לעתיד, אבל ההפסד של היום הוא כמעט בלתי נסלח. דשון רק עם 77 יארד על הקרקע. וזה ביום שבריז חילק 2 מתנות להגנה (הגרועה) של פילי ועוד פאמבל...
זה כמו המשחק מול מיניסוטה שהגענו אליו עם ביטחון מופרז.

ובינתיים בתחרות הפורום - מתוך 10 נקודות שהונחו על השולחן אתמול - קיבלתי 0 עגול.
אני נפרד בצער מהמקום השלישי (וזה אחרי ששיבחתי את עצמי במחצית שהלכתי עם קנזס סיטי שנראו הרבה יותר טוב באותו זמן).

המשחק המוקדם יותר, שבעצמו היה מאוד מאוחר, היה אחד הגדולים שאי פעם נראו. היה שם הכל, כולל שיא יארדים בפלייאוף. והייתם מצפים שבמשחק שבו נשבר שיא היארדים גם על הקרקע זה יתבטא, אבל לא ממש. אינדי רצו 90 יארד (בדיוק חצי מזה ע"י אנדרו לאק). קנזס 150, 57 ע"י אלכס סמית'. יחד 240.
בפילדלפיה האיגלס השיגו רק 80 יארד על הקרקע. ניו אורלינס שמו 185 יארד, ולכן בתחרות הפורום המשחק בפילי הוא זה שבו היו יותר יארדים על הקרקע.

עכשיו אני רק מפנטז על חזרה לשינה קצרה לפני משחקי הערב
ואז להטביע את יגוני בנקניקיות זולות ובירה.

y63s

New member
ספוילר אותו משחק

היה משחק טוב, מעניין, מותח.
באמת שכואב לי על פילי וצ'יפ קלי.

זה לא שפילי היא הקבוצה הגדולה בהיסטוריה ולא נעשה פה שום עוול.
האמת שהקבוצה השלמה יותר ניצחה.
אבל כמו שכתבתי לפני כמה ימים, כיף לראות אותם משחקים.
כל פילוסופיית/שיטת המשחק של צ'יפ מגניבה.
ההתעלמות המוחלטת מכמות הזמן בהתקפה, הגימיקים/טריק עם השלטים בפלייקולינג, הדרך המסובכת אך פשוטה להחליט על מהלך ללא האדל, המהלכים עצמם (אוהב לשמוע את ההסברים של הפרשנים לגבי עניין האייסוליישן).

מקווה שבשנה הבאה הם יחזרו לפלייאוף (בהתחשב בבית אני מאמין שכן).

למעלה