ספוילרים למשחקים - השרשור

• פותח הנושא DEJ
  • פורסם בתאריך

DEJ

New member
ג'טס-רייבנס

הנה המאזן של ג'ינו סמית' להיום:
9 השלמות מתוך 22 ל-127 יארד (למעשה זה 7 מ-19 ל-97 יארד, לפני הגרבאז' טיים), אפס טאצ'דאונס, שתי חטיפות, ואובדן של 22 יארד בסאקס.
רייטינג של 22.3 (בשלב מסוים ברבע הרביעי זה היה 9.7. באמת).

אני שומע מכאן את האוהדים של ניו יורק מתחננים שסאנצ'ז יחזור...

kibibo1

New member
GB-MIN

all that to kiss your sister
בהחלט תיאור מדוייק של השדר ברדזון לתיקו המבאס
חבל זה היה יכול להיות סיפור סינדרלה מושלם למט פלין שנזרק בערך מכל קבוצה אפשרית בשנתיים האחרונות
למרות שגם תיקו בהתחשב במה שהוא עבר זה מכובד

y63s

New member
DEN@NE

28-24
וואו, זה הדבר היחיד שיוצא לי מהפה כרגע.

effkef

New member
ג'איינטס-קאובויז

כמה כאב לב מבמשחק אחד, המשחק התחיל לא טוב עם פאמבל שהוחזר לט"ד למרות שהיה בכלל צריך להיעצר בגלל forward progress, המשיך באימפוטנציה של הג'איינטס ברד-זון, בעיה מוכרת של הג'איינטס השנה. ואז כסוף סוף הכל נראה טוב והצלחנו להשוות מגיע הדרייב של דאלאס עם 3 הצלחות בדאון שלישי ו FG מנצח...אבל בכל זאת אני רוצה להתלונן על 2 דברים אחרים. דבר ראשון זה השופטים.. היה נראה שבכל פעם שהג'יינטס תפסו טיפה מומנטום הגיע איזה דגל טיפשי שחצי מהזמן לא היה ולא נברא ומה שמדהים בזה זה שהם נשרקו במעמד צד אחד בלבד. הדבר השני שאני באמת חייב להתלונן עליו זה טרוי אייקמן אני כבר שנים לא מסוגל להקשיב לו כפרשן. במשחק נייטרלי הוא באמת בסדר אבל זה באמת נראה לי שהבן אדם שוכח שהוא כבר לא משחק בקאובויז וכל פעם שהקבוצות האלה נפגשות הוא מתעסק כל המשחק רק במה שרע אצל הג'איינטס ומדבר רק דברים טובים על דאלאס, זה ממש עצוב שהוא הפרשן הבכיר של פוקס...

RoyBehar

New member
ג׳טס - רייבנס

סאנצ׳ז? נראה לי הם עוד רגע מתקשרים לטיבו...

y63s

New member
DEN@NE

זה לא אמיתי מה שקרה פה, אין שום הגיון.
פשוט קבוצה גדולה.

y63s

New member

מה אני בדיוק שוכח?
שזה לא בריידי שמרסק את מאנינג אלא בליצ'ק?

זה ברור שהיריבות בין בריידי לפייטון היא לא ישירה. כמו כל קרב ק"ב. אף אחת לא שוכח את זה.
אבל אני מעדיף להתרכז בתחילת הקטע ובמילים של מייקל אירווין.
- "הרבה אנשים יגידו שהנה הגיע עוד משחק גדול ופייטון לא הופיע"
- "זה היה משחק גדול?"
- "כן"
- "פייטון שיחק טוב?"
- "לא"
- "זה מדבר בפני עצמו"

מה שווים כל השיאים שלו כשברגע האמת הוא קופא? (תרתי משמע)
לבריידי גם יש אינספור שיאים ובניגוד למאנינג הוא משחק יותר טוב ככל שהמעמד גדול יותר.
אפילו איליי משחק יותר טוב מפייטון ברגעי האמת (אני לא אתפלא אם הוא שוב יסתנן לפלייאוף ברגע האחרון).

כולם כעסו על אירסיי כשהוא אמר לפני כמה שבועות שהוא לא רוצה שיאים וניצחונות בעונה הסדירה (מה שפייטון עשה), הוא רוצה אליפויות.
ובשביל מה הם משחקים אם לא בשביל אליפות?

בשורה התחתונה, פייטון ק"ב ענק ואף אחד לא לוקח את זה ממנו. אבל בסופו של דבר במטרה האמיתית שלשמה הוא משחק הוא נכשל בגדול (לפחות בינתיים).

Yo-man

New member
אותו משחק

אני הייתי בטוח שבדרייב האחרון רומו ימסור אינטרספשן, או יפמבל, או סתם לא יצליח בניסיון שלישי, והג'איינטס ינצלו את המצב וינצחו, כמו שבד"כ קורה לשתי הקבוצות האלה.
ייחלתי לניצחון של הג'איינטס כדי להיטיב עם פילדלפיה, אבל כנראה שנצטרך אשכרה לנצח משחקים כדי להגיע לפלייאוף, ולא לסמוך על המזל....

תגובה(
כנ"ל)

האמת שזה לא כוון ספציפית אליך - אבל זה בחלט יכול להתאים..
בוא נתחיל מזה שפייטון דווקא בהחלט שיחק טוב.
לא מעולה.
לא "טוב" 7 TD's מול האלופה היוצאת טוב - אבל בהחלט טוב.
מול תנאי סביבה מגבילים(כאלו שהופכים את הכדור לאבן ומנתרים מהידיים של הרסיברים,במיוחד במסירות השטוחות של הסקרין והאנדר) - פייטון ידע לעשות PLAY CALL מופלא למהלכי ריצה מול ליין שלהזכירך לא היה עשוי מקונוסים.
הוא גילה מנהיגות מופתית וקלאצ' כאשר דקות לסיום הוא הוביל את התקפה מגרש שלם לשיוויון.
ושוב,להבדיל מבריידי(הענק בפני עצמו) - הוא השכיל לעשות את זה מול אחד ממוחות הגנה הגדולים בליגה,ולא בפעם בהראשונה.
ולכן,התשובה של מייקל ארווין מתיימר להיות "to the point" כשלמעשה היא,לטעמי, פשטנית,שטחית ו(לכן) רדודה.
ולכן הפנתי לפולק - שבשניים שלושה משפטים עשה סדר ונתן פרופורציה..

ועוד בקטנה..
כנ"ל

א. מי בדיוק "ריסק" את מאנינג..?!
ב. ובהתאמה, אירווין לא שואל רטורית אם פייטון שיחק "טוב" - אלא אם פייטון שיחק "טוב במיוחד" (particularly good), שזה particularly חתיכת הבדל בין לומר על מישהו שהוא שיחק "לא טוב" לבין לומר עליו שהוא "לא הצטיין"..

y63s

New member

אני אגיב לנק' שציינת:
1) פייטון שיחק טוב - בכללי כק"ב הוא לא היה זוועה, אבל בהתחשב בכל העונה זה היה המשחק הכי חלש שלו בפער גדול.
2) עם כל הכבוד לבולטימור (ובתור אלופה מגיע לה כבוד) היא לא קבוצה גדולה ובכלל פתחה את העונה זוועתי. בנוסף, במשחק הראשון של העונה דנבר הציגו לראשונה את ההתקפה החדשה שלהם בפעולה. זה לא פעם ראשונה בNFL שקבוצות מתקשות מול דברים "לא מוכרים". סתם לדוגמא, המשחק הראשון של פילי עם צ'יפ קלי היה מרשים מאוד, מאז למדו אותם.
3) מול תנאי סביבה מגבילים - והרצפה הייתה עקומה. איך בריידי הצליח למסור מסירות מדויקות? זה לא פעם ראשונה שפייטון נחלש בטמפ' קרה. זה לא תירוץ. שחקן לא נמדד רק במצבים נוחים.
4) פייטון ידע לעשות PLAY CALL מופלא למהלכי ריצה - לדעתי זה מה שהפסיד לו את המשחק, לשחק על הריצה חלק גדול מדי מהמשחק. פייטון "קיבל" יתרון 17-0 אחרי תצוגה גדולה של ההגנה ולי זה היה נראה שהוא החליט שהמשחק גמור. הוא כמו שלקראת סוף משחק גמור רצים יותר משמוסרים כדי להריץ את השעון ולא לתת את הכדור ליריבה. חוץ מזה, זה היה ברור שהוא חושש מאוד לזרוק ברוח הזו.
5) מול ליין שלהזכירך לא היה עשוי מקונוסים - נכון עשוי מקונוסים משופרים. אני מגזים. ההגנה של לש הפטריוטס ספגה כל הרבה פציעות השנה שבריצה הם לא עוצרים אף אחד. שני התאקלים גמרו את העונה ומבקומם משחקים שני רוקיז (אחד אנדראפטד), המידלליינבקר (מאיו) גמר את העונה והוא זה שקובע את המהלכים, הסטרונג סייפטי (גרגורי) נעדר גם הוא והוא החליף את מאיו בפלייקולינג. מספירה שלי היו בהרכב הפותח 4 רוקיז ו 3 סופמורז. לא קונוסים אבל הגנה מאוד בעייתית.
6) שיחק מול אחד ממוחות ההגנה הגדולים - הוא אכן נתן דרייב יפה אבל חלק גדול מאוד מהנק' של דנבר הגיעו בזכות ההגנה.
טד' של וון מילר, סאק-פאמבל של מילר שהציב את פייטון ברד זון, פאמבל של בלאונט שהוביל לשער שדה.

אני שוב אומר, פייטון ק"ב ענק ואחד הגדולים בהיסטוריה אבל זה עוד משחק גדול שהוא לא הופיע בו.

אומר זאת כך,יונית..

בגדול ניצחת..

הניתוח עצמו מאד מדוייק ומאד מנומק.
זאת השורה התחתונה בדבר ה"משחקים הגדולים" שאני חולק עליה.
מישהו החליט שמשחק באינדי היה "גדול" - בעוד שבדייגו מול התקפה הלוהטת של מאמנו לשעבר זה לא..
פצוע נגד ההגנה מס' 1 בליגה זה לא - אבל בפוקסבורו זה כן..
ההפסד לבדו משקף את היכולת ה"מנטאלית" - ולא הדרייב שהביא לשיוויון (בדיוק כמו שבדוויז'נאל שנה שעברה זה היה ה INT כאבן בוחן - ולא הדרייב ששם את דנבר בהובלה)
והמישהו הזה (ואני לא מכוון עליך דווקא - אלא יותר על יצורים כמו DAVE DAMESHEK - עושה את זה באופן הכי מונע אג'נדה והכי "בוא נירה את החיצים וסביבם נסמן את המטרה" שיש.

ESPN

New member
DEN@NE

איזה טירוףףףףף!!!! כבר חשבתי שאני בדרך לראות את התיקו הראשון של הפטריוטס מאז שאני זוכרת את עצמי. משחק לא יאומן.
הרחבה בהמשך, כרגע צריך להתארגן לעבודה.

בוקר טוב!

ESPN

New member
המשך אותו משחק (+ טיפה GB-MIN)

אז אחרי שהלילה הפך לבוקר והבוקר הפך ליום עבודה ויום העבודה הפך לערב, ברצף אחד ארוך ומייגע, אפשר להרחיב.

בפינת החוויה האישית - בגלל אותו רצף, ובמיוחד לאור זה שהתוכנית שלי ללכת לישון מוקדם ולצבור קצת שעות שינה נפלה קורבן למשחק המותח והבלתי נגמר של הפאקרס והויקינגס שמנע ממני להירדם, מלכתחילה החלטתי שאני מכוונת שעון לחמש וחצי, ורואה את רב המחצית השנייה. לפני שהדלקתי את המחשב והגיים פאס וכל זה, בדקתי בפלאפון בגיים טרקר או איך שלא קוראים לו, מה המצב. ראיתי 24-7 והייתי ממש קרובה לוותר על הכל ולחזור לישון. ואז פתאום הופיע על המסך הכיתוב הבא:

P.Manning pass short right to M.Ball to DEN 42 for -6 yards (D.Fletcher). FUMBLES (D.Fletcher), touched at DEN 39, RECOVERED by NE-B.Spikes at DEN 32.

ואז הבנתי שהלילה אני לא חוזרת לישון... וטוב שכך... אם לראות רק חצי משחק, אז טוב שזה היה החצי הזה ולא החצי הראשון. אם כי, אני חייבת להודות שכנראה הייתי נהנית יותר מהקאמבק אם הייתי קודם חווה ביסורים את מגפת הפמבליטיס של המחצית הראשונה.

את מה שהלך שם, אתם כבר יודעים. מבחינתי, זה ניצחון ענק של הפטס, החזרה הייתה מרשימה ומעידה על הרבה אופי. יחד עם זאת מרכיב המזל בניצחון הזה הוא הרבה יותר גדול ממה שהייתי רוצה. מצד שני, גם בכל ההפסדים של הפטס היה מרכיב של מזל, אז הכל מתאזן.

דבר אחרון שחשוב לי להתייחס אליו הוא העניין של בריידי VS מאנינג. אני בדרך כלל לא נכנסת לויכוחים של "מי יותר טוב ממי". חלק מזה זה בגלל שיש לי כבוד עצום למאנינג וחלק מזה זה בגלל שבאופן כללי אני באמת לא אוהבת השוואות מהסוג הזה. גם לא דיונים של 'דה בסט אוב אול טיים'. לכל שחקן יש את הנסיבות שלו, המאמנים שלו, קו ההתקפה שלו וכו.
ועדיין...
Just Stop It:10-4. All Time. Head.To.Head
בעיני המשחק הזה סתם, סגר, חתם, סופית את הויכוח הזה. לא יודעת למה דווקא המשחק הזה ולמה 10-4 בהכרח יותר מרשים אותי מ 9-4. זה פשוט נתון מטורף לדעתי, הוא ממש "קפץ" עלי.

נתראה באותו המאצ'אפ מתישהו בפלייאוף.

Shachar Manor

New member
סתם הערה

במהלך המשחק הציגו מין קריקטורה שמשווה בינהם (אני מחפש לינק)
כאשר מנסים להחליט מי הגדול בהיסטוריה, המסקנה הייתה:
Next one to get the ring, wins.
אני לא יכול להסכים יותר.

אבל הדיון בכלל לא רלוונטי.
בעוד 10-15 שנה כולם יגידו שם אחד ובלי תחרות.
אהרון רודג'רס.

JayneCobb

New member
לגבי רודג'רס

לא יקרה...

פייטון שיחק משהו כמו 13 עונות רצוף לפני שהפסיד משחק בודד...
כך שכבר מבחינת מספרים נטו לרודג'רס אין סיכוי לגעת בו (אלא אם הוא יתחיל לצבור עונות של 6 ו 7 אלף יארדים כמו כלום).

מבחינת תארים - כן, הוא בהחלט יכול לעבור אותו (זה לא קשה כשיש לפייטון רק 1 וגם רודג'רס כבר שם).

מבחינת ה X פקטור? זו שאלה מאוד מאוד סובייקטיבית... אני למשל חושב שפייטון הוא ה GOAT ולו בגלל שהוא עושה יותר מכולם את הדבר הכי חשוב - קורא הגנות.
לא היה ולא יהיה מישהו שיותר טוב ממנו בזה, לא עכשיו ולא בימי חיינו...
אבל זה אני...אתה כמובן רשאי לחשוב אחרת.

Amir BA

New member
DEN-NE + תחרות הפורום

יורם תאמין לי אתה צריך ללכת לעבוד בוגאס ולקבוע ליינים של משחקים.
סה"כ היארדים ההתקפיים שהיו במשחק הזה.... 852

RoyBehar

New member
דנבר - ניו אינגלנד (וקיי.סי-ס.ד)

איזה דיכאון. לא נראה לי שיש דרך יותר אכזרית להפסיד משחק ממה שהלך שם אתמול. כל כך רנדומלי, הכדור בקושי משפשף כתף של שחקן שלא בורח הצידה בזמן והלך המשחק. זוועה.
אני קצת מבין איך האוהדים של הדולטס (עדיין מסרב להאמין שיש דבר כזה בכלל אוהדים של הדולטס, אבל זה לא חשוב) הרגישו במאנדיי נייט ההוא בעונה שעברה.

נקודות אור בודדות:
- היי! לפחות גם הצ׳ימפס הפסידו (בחיים לא שמחתי ככה מט״ד של פיליפ ריברס)
- מילר טיים. סוף סוף הוא נראה כמו שהוא צריך להיראות (וגם קבוצת הפנטסי שלי מודה לו)
- שאר ההגנה - נראו מדהים עד הפציעה של רוג׳רס-קרומארטי. ממש מקווה שהוא יחזור לליינאפ בשבוע הבא. אומרים שגם ביילי יחזור, אני רק מקווה שהוא בכושר משחק בכלל.
- נושון מורנו - 200+ יארד וט״ד. מורנו בגדול עשה מה שבא לו כל המחצית הראשונה וגם במחצית השניה וההארכה הוא היה ענק.
מקווה שהפימבול של מונטי בול ישאיר אותו על הספסל סוף סוף. הוא גם סובל מפמבליטיס כרוני וגם גונב ט״ד למורנו בסוף דרייבים (כן, אני מגעיל אפילו את עצמי עם השיקולי פנטסי האלה)

זהו. אלה שלוש נקודות האור. מעבר לזה - אני עצבני, אני עייף ושיישרף כל העולם אני שונא את הפאטס שוב!

Yo-man

New member
DEN@NE

איזה משחק משוגע!
אחרי הרבע הראשון הייתי בטוח (כמו כל העולם, כנראה) שהמשחק גמור. שההגנה של דנבר משתקת את הפאטס, וכמו תמיד, איכשהו הפאטס יוצאים מחדר ההלבשה עם תוכנית משחק טובה יותר למחצית השניה. למה הם לא יכולים להתחיל איתה?
בחירה אמיצה לתת לפייטון מאנינג את הכדור בהארכה, אבל זה הסתדר להם.
את כל הרבע האחרון וההארכה ראיתי בעמידה. זה היה יותר מידי.

בפנטזי הובלתי על רועי זיו ב-80 נקודות לפני המשחק הזה.
לי היה את גרונקובסקי (17), לו נשארו גם בריידי וגם הגנת דנבר. אמרתי לעצמי שאם אחד מהם יצליח השני ייכשל, והניצחון כנראה שלי.
נובמת!
בריידי 44 נקודות
הגנת דנבר 35 נקודות.
בנוסף היו לו גם את נושון מורינו עוד 40 ולקינוח גם דני טרוואת'ן, שסיפק עוד 18.5 נקודות.

הוא מוביל עכשיו ב-40 נקודות, ולי יש את פייר גארסון. yeah

לא נורא. למזלי אני עדין מעדיף משחקים טובים על ניצחונות בפנטזי.

למעלה