ספוילרים למשחקים - השרשור

• פותח הנושא DEJ
  • פורסם בתאריך

mp3athlon

New member
DEN@NE

אני בדרך כלל לא מוסיף ניתוחים למשחקים, אבל אחרי המשחק הזה הייתי חייב להגיד כמה דברים:

1. ביל בליצ'ק מדהים. אני יודע שהוא דמות שנואה - ואפילו אני כאוהד ניו אינגלנד לא בהכרח מת עליו, אבל ההחלטות שהוא קיבל במשחק הזה יוצאות דופן בכמה הן חריגות ומעידות על גדולתו. ופרט, ההחלטה לספסל לגמרי את רידלי אחרי הפאמבל ואח"כ את בלאונט אחרי הפמבל שלו ולמעשה לשחק את כל המשחק עם הרץ השלישי שלו - בולדן, לפירסט דאונס וסקונד דאונס (נכון - יש לו את ורין לדאונס של מסירות - אבל עדיין זה מדהים). ההחלטה השניה המטורפת היתה לתת לפייטון מאנינג את הכדור בהארכה כדי לשחק עם הרוח. איזו תעוזה! אם זה היה נכשל, היו שוחטים אותו בעיתונות. עכשיו כשזה הצליח, הוא גיבור!

2. הויכוח בריידי נגד פייטון מגוכך. בריידי מנצח עם חבורת שחקנים תת רמה - נכון גרונק טוב - אבל בולדן, ורין, אמנדולה, טומפקינס ואלדמן? נשמע כמו הליין-אפ של הג'אגורס, לא של קבוצה עם רקורד 8-3 שכמעט והיתה 10-1. מדהים מה הוא עושה עם התת רמה הזו. והאופנסיב ליין שלו הוא בינוני מקסימום - אולי האופנסיב ליין הכי אובר-רייטד בליגה. לוגן מנקינס טוב, אבל חוץ מזה השאר בינוניים פלוס. ולויכוח נגד פייטון נוסיף שהרקורד של פייטון במשחקים מתחת לאפס מעלות הוא משהו כמו 2-8. והסופרבול השנה בניו יורק בפברואר. קשה. לדעתי בריידי עכשיו ברמה שצריך להחליט האם הוא הקווטרבק הטוב בהיסטוריה (קשה לעבור על מונטנה שהיה 4-0 בסופרבולים - גם אם הייתה חבורה הרבה יותר טובה סביבו).

המשחק הזה היה קאמבק מדהים, שיזכר הרבה זמן. מראה כמה ניו אינגלנד קבוצה עם אופי ומנהיגות. כמה פייטון מוערך מדי (הזריקות שלו נגד הרוח היו עלובות). וכמה כיף שבפוטבול זה לא נגמר עד שזה לא נגמר.

Shachar Manor

New member
ספוילר המשחקים המוקדמים

אמרתי לכם שטולזין לא יכול לנצח משחק פוטבול.
תיקו שכולו הפסד לגרין ביי לאחר ההפסדים של שיקגו ודטרויט. הם ממש צריכים את רודג'רס ליום חמישי.
ג'וש גורדון הציל לי היום שלוש קבוצות פנטזי.
לצ'רג'רס קבוצה מאוד טובה, המאזן שלהם משקר.
גם המאזן של הג'טס משקר. הם חרא.
ניחשתי שהראמס והקרדינלס יפתיעו השבוע... בינתיים זה נכון.
אל תסתכלו עכשיו אבל ג'קסונביל וטמפה מפסידות במירוץ לבחירות דראפט 1 ו 2 ליוסטון ואטלנטה מ-ט-ו-ר-ף! אני חושב ששמתי אותן ראשי בית בתחרות הפורום בתחילת העונה... זה מינוס 10 נקודות לא?

philadelphia76

New member
הישרדות

אם אני לא טועה - כל חמשת המופלאים שנותרו עלו על מוקש השבוע... מי אמר שרק ב - NFL יש דרמה וסיומים מטורפים?

Yo-man

New member
עוד על הישרדות

חמישה בחרו בדטריוט, שהפסידו.
אחד בחר בקנזס סיטי שהפסידו.

אם אני לא טועה, זה אומר שכולם ממשיכים לשבוע הבא... חבל :p

philadelphia76

New member
משחקים מוקדמים

מדהים כמה שטמפה וג'קסונוויל לוזריות. ממש כמו קליבלנד.
יוסטון יקחו ק"ב נורמלי (על הנייר), אטלנטה יעשו טריידים וירדו בבחירת הסיבוב הראשון שלהם ובדרך יאספו בחירות דראפט נוספות

10nircohen

New member
אני חושב שזה בגלל ש...

האווי לונג , הפרשן הקבוע ברביעייה (המצויינת יש לומר) , הלך לראות את כריס וקייל רבים מכות...

regevs1

New member
9 בעקבות (כרטיס) 1

המצב ב-AFC פשוט מטורף!
6 קבוצות עם 5-6
3 קבוצות עם 4-7
5 מחזורים לסיום...
באיזו ליגה בעולם קיים דבר כזה?!

אמנם אנחנו (JETS) גם במיקס, אבל ממש לא מגיע לנו.
פשוט עצוב ומכעיס כמה חלשים אנחנו.
כשהקבוצה שמולך יודעת שה-QB שלך לא מתכוון לזרוק אף פעם (וגם אם בטעות הוא יזרוק אז אין מי שיתפוס את הכדורים האלה), אז לא כל כך קשה לעצור את הריצה...
אף אחד לא מתגעגע לסאנצ'ז, אבל אני מקווה שנראה קצת את מאט סימס בשבוע הבא. הוא נראה הרבה יותר טוב מסמית' בכל פעם שנתנו לו צ'אנס.

underdog36

New member
אותו משחק

צפיתי במשחק במלואו ואני יכול להגיד שתיקו זו תוצאה סבירה יחסית למה שראיתי. אי אפשר להתלונן אחרי שנותנים למיניסוטה לרוץ 23-0 (בין הט"ד הראשון של גרין ביי בתחילת המשחק ועד הט"ד השני ברבע הרביעי).
אומנם ציפיתי שגרין ביי ינצחו חלק מהמשחקים בלי רודג'רס, ומיניסוטה הוא המשחק הבולט שבהם (אגב, גם הג'איינטס היו פוטניצאליים לניצחון...), אבל עם כל שאר הפצועים בקבוצה זה מאוד קשה. לפחות מתיוס נראה טוב שוב.
נקווה שנתאושש בקרוב, אחרת הפלייאוף יחמוק לנו בין הידיים למרות החולשה הכללית של הבית.

PACK PACK

New member
DAMN YOU YORAM
שאלת בונוס

מנעת ממני את ה-20 הראשון בעונה זוועתית במיוחד בתחרות הפורום!
זה לא סמל של ספויילר למעלה, אלא שטן - לסמל שאלה שטנית.
נ.ב.
וואוו!!! איזה משחק ואיזו שאלת בונוס....

billc

New member
רד סקינס -סאן פרנסיסקו ספוילר

רד סקינס כלכך גרועים

y63s

New member

אני לא בטוח שצריך ספוילר כדי להגיד שהרדסקינס גרועים, כבר די ידוע.

Yo-man

New member
MNF - SF@WAS

מצד אחד ספוילר, מצד שני אני נורא רוצה להמליץ למי שטרם ראה את המשחק לוותר עליו, או לראות רק תקציר.
היה משחק משעמם נורא מתחילת הרבע השני.
כל המשחק גארבג' טיים.

PACK PACK

New member
המשך ספויילר

לא גארבג' טיים בכלל!!!
ההגנה של SF הביאה לי את הנצחון בפנטזי לאחר שויתרתי על הצ'יפס והשארתי אותם על הספסל.
עד שאני עושה החלטה נכונה בפנטזי ומספסל את המובילה בתפקיד ההגנה - זה מאד מספק.
אני איכשהו מצליח לשרוד בלי רודג'רס בזכות פאלמר שבוע שעבר ורות'ליסברגר השבוע.
אני אחד מעוד 2 עם מאזן של 6-6 שמתמודדים על 2 מקומות אחרונים לפלייאוף. לא האמנתי שאני אהיה במצב הזה אחרי שרודג'רס נפצע.

למעלה